تاريخ انتشار: 13 مهر 1395 ساعت 00:22:58
آیت الله العظمی مکارم پس از احضار مدیر ارشاد قم: پافشارى بر اجرای کنسرت ها موجب تضعیف دولت و فاصله گرفتن از مراجع دینى می شود

یک مرجع تقلید گفت: تصور من این است که وزارت ارشاد گرفتار یک سلسله محاسبات نادرست از وضع جامعه شده است و گمان می کند این کارها به نفع دولت است در حالى که آثار سوءاش روز به روز آشکارتر مى شود.
به دنبال جریان اجراى کنسرت در قم با حواشى زشت و نگران کننده‌اى که داشت، حضرت آیت الله مکارم شیرازى، مدیر کل ارشاد قم را احضار و ضمن اعتراض به این جریان از وی توضیح خواست که پاسخ‌ها قانع کننده نبود. هر چند مدیر کل ارشاد قم،ضمن عذرخواهى تصریح کرد که هرگز این گونه برنامه‌ها تکرار نخواهد شد.
این مرجع تقلید در این دیدار افزودند: گویا وزارت ارشاد اجراى کنسرت را در همه شهرها و حتى در قم که قداست خاص آن بر هیچ کس پوشیده نیست با آن حواشى زننده از واجب‌ترین واجبات خود مى‌شمرد. که این همه روى آن پافشارى و سرمایه‌گذارى مى‌کنند و توجه ندارند که این کار موجب تضعیف دولت و فاصله گرفتن از مراجع دینى و آثار نامطلوب در برنامه های آینده خواهد داشت.
معظم له بیان داشتند: تصور من این است که وزارت ارشاد گرفتار یک سلسله محاسبات نادرست از وضع جامعه شده است و گمان مى‌کند این کارها به نفع دولت است در حالى که آثار سوءاش روز به روز آشکارتر مى‌شود.
این مرجع تقلید گفتند: اگر بنا است برنامه‌هایى براى شادى جوانان اجرا شود، مى‌توان با هماهنگى خبرگان از حوزه علمیه برنامه‌هایى خالى از هر گونه مسائل خلاف شرع و هماهنگ با فرهنگ اسلامى تنظیم کرد، نه اینکه چشم و گوش بسته دنبال فرهنگ‌هاى غربى افتاد.
حضرت آیت الله مکارم شیرازی بیان کردند: متاسفانه وزارت ارشاد نه تنها در اینجا به بیراهه مى‌رود در موارد مختلف دیگرى نیز نشانه‌هاى آن دیده مى‌شود، امیدواریم بیدار شوند و به راه برگردند.

*حوزه نیوز

  تعداد بازديدها: 1762
   


 



این مطلب از نشانی زیر دریافت شده است:
http://fajr57.ir/?id=73695
تمامي حقوق براي هیئت انصارالخميني محفوظ است.