تاريخ انتشار: 20 فروردين 1395 ساعت 16:59:59
ارایه فهرست اموال خارجی بابک زنجانی به شرکت نفت/ یادداشت برداری 70صفحه از رأی 318 صفحه ای

وکیل مدافع بابک زنجانی از یادداشت برداری 70 صفحه از رأی 318 صفحه‌ای موکلش خبر داد و گفت: در صورت موافقت دادگاه، از دو تایپست جهت یادداشت برداری از رأی و بالا بردن سرعت کارمان استفاده خواهیم کرد.

به گزارش ایسنا، رسول کوهپایه‌زاده با بیان این مطلب، اظهار کرد: ما تلاشمان این است که زودتر یادداشت برداری رأی به پایان برسد، لذا در صورت موافقت دادگاه، دو تایپیست را با خودمان به دادگاه می‌بریم تا روند یادداشت برداری از رأی سرعت بیشتری بگیرد و این هفته به پایان برسد.

وی درباره آخرین وضعیت بازگشت اموال موکلش گفت: اگر مطابق ماده 242 قانون آیین دادرسی کیفری، زنجانی پس از دو سال بازداشت موقت به صورت تحت‌الحفظ آزاد می‌شد، زمینه برای بازگشت پول‌ها بیشتر فراهم بود. البته ناگفته نماند که بر خلاف سایر پرونده‌های مشابه که متهمین تا صدور رأی قطعی هیچ مالی را به شاکی منتقل نمی‌کردند آقای زنجانی از ٢ سال پیش داوطلبانه همه اموال داخل کشور را به نفت منتقل کردند.

کوهپایه‌زاده با بیان این‌که «موکلم به منظور جبران خسارت و تسویه بدهی، فهرست اموال خارجی خود را به همراه یک وکالت بلاعزل به شرکت نفت داده است» گفت: آقای زنجانی وکالت رسمی را به شرکت نفت داده تا آنها بتوانند اقدامات قانونی را برای استیفای اموال انجام دهند و از سوء‌استفاده فرصت‌طلبان در خارج از کشور جلوگیری شود. بر همین اساس از لحاظ اصول و موازین حقوقی و به استناد صراحت قوانین جزایی، موکل قطعاً مستحق تخفیف در مجازات اعلامی است.

  تعداد بازديدها: 1207
   


 



این مطلب از نشانی زیر دریافت شده است:
http://fajr57.ir/?id=70765
تمامي حقوق براي هیئت انصارالخميني محفوظ است.