سید علی خمینی: فرمایشات رهبری فصل الخطاب است در کشوری که با فقر روبهروست، انسان خجالتزده میشود صحبت از فسادهای میلیارد دلاری شود. اینها شایسته نظام جمهوری اسلامی نیست. نشست و برخاست با فاسد اقتصادی نیز جایز نیست، باید با فاسد مبارزه کرد؛ دور باد آن روز که در نظام اسلامی فاسدان اقتصادی بر مسند حکومت تکیه زنند.
فرزند یادگار حضرت امام خمینی (ره) گفت: انقلابیون و حزباللهیها بیرق انتقاد به مفاسد اقتصادی را بردارند.
به گزارش «تابناک»، به نقل از خبرگزاری ها،حجتالاسلام والمسلمین سید علی خمینی، شامگاه چهارشنبه در مراسم گرامیداشت سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی (ره) و شهدای مظلوم قیام خونین 15 خرداد ضمن پرداختن به قیام 15 خرداد و چگونگی شکلگیری انقلاب اسلامی ایران بر اهمیت پرداختن به دستورهای اسلام و آرمانهای امام (ره) برای تحلیل نظام جمهوری اسلامی تأکید کرد.
وی در ادامه به فرمایش های مقام معظم رهبری در مراسم سالگرد ارتحال امام راحل در حرم مطهر اشاره کرد و گفت: فرمایش های رهبری فصلالخطاب است. ایشان فرمودند اگر امام (ره) و ما دم از مردمسالاری میزنیم، این برگرفته از مردمسالاری غربی نیست، بلکه برگرفته از اسلام ناب محمدی (ص) است.
مراقب باشیم افرادی پا به عرصه نگذارند که انقلاب را از راه خود منحرف کنند
فرزند مرحوم حجتالاسلام سیداحمد خمینی افزود: ببینیم اسلام از ما چه خواسته، چه گروههایی را نباید بگذاریم در کشور اسلامی مسئولیت بگیرند و رشد کنند. باید هنگامی که خواستیم در صحنه حاضر شده و رأی دهیم، مراقب باشیم افرادی پا به عرصه نگذارند که انقلاب را از راه خود منحرف کنند.
وی تصریح کرد: گروه نخست، تشنگان قدرت و قدرتطلبان هستند، آنها که برای کسب قدرت وارد صحنه میشوند و به دنبال چیزی جز اصلاح جامعه هستند، مردم ما باید دنبال مسئولینی باشند که بحمدالله تاکنون هم همینطور بوده، که طمعورز و قدرتطلب نباشند.
یادگار امام خمینی (ره) با اشاره به فرمایشی از امام (ره) که مسئولان باید خادم ملت باشند، گفت: اگر اینچنین نباشد فرقی بین نظام اسلامی و دیگر نظامها نیست. اسلام به دنبال کسی است که از قدرت برای تعالی جامعه تلاش کند و اگر نه طمعورزان و قدرتطلبان تا زمانی که اوضاع خوب است، فقط و فقط تأیید میکنند و زمانی که اوضاع بد شد، به گوشهای پناه میبرند و یا با دشمن همراه میگردند.
وی ادامه داد: نکته مهم این است که یاری کردن صرفاً بهبه و چهچه کردن نیست. یکی از پیامهای اخلاقی پیامبر (ص) به ما مسلمین این بود که یاری رساندن یعنی اگر عیبی دیدید فریاد بزنید.
حجتالاسلام سید علی خمینی با تشریح مردمسالاری مدنظر اسلام گفت: مردمسالاری تنها این نیست که مردم بیایند رأی بدهند. امام اگر از مردمسالاری دم میزنند، منظور این است که در تمام لحظات ملت ناظر بر عملکرد مسئولان است، این است که امام (ره) از مردم میخواهند چشمان تیزبین انقلاب باشند و نگذارند انقلاب به دست نااهلان بیفتد، وظیفه تکتک ما است که پشتیبان نظام باشیم.
یک ملت والا و انقلابی اجازه نمیدهد، مسئولی بیتالمال را جیب شخصی خود بداند
یادگار امام خمینی (ره) افزود: اگر دیدیم مسیر به تعالی است، به ولایت است، به ولایت اهل بیت ـ علیهمالسلام ـ است تا پای جان حمایت کنیم و اگر دیدیم نظام در گوشه و کنار با فشار اقتصادی روبهروست برای حمایت نگوییم نیست این غلط است، خیر، اگر فشار اقتصادی بود باید بگوییم هست، اگر بگوییم نیست و دشمن بگوید هست و مردم هم در جامعه ببینند، هست در پی حرف دشمن میروند، یک ملت والا و انقلابی اجازه نمیدهد مسئولی بیتالمال را جیب شخصی خود بداند.
حجتالاسلام سید علی خمینی، خصوصیت طمعورزان و قدرتطلبان را اینگونه تشریح کرد: اینها اگر ببینند جایی قدرت است، در آن جا جمع میشوند تا شاید چیزی از آن قدرت به آنها برسد.
فساد میلیارد دلاری در جمهوری اسلامی انسان را خجالت زده میکند
وی دومین گروه را که نباید در نظام اسلامی قدرت بگیرد،مفسدان اقتصادی نامید و گفت: ملت در انتخابات مراقب باشد مسئولیت به دست مفسدان اقتصادی نیفتد، البته اسلام با ثروت مخالف نیست، با فساد اقتصادی مخالف است. بنابراین نظام اسلامی باید با تمام قدرت در برابر فساد بایستد، حتی یک ریال فساد در نظام اسلامی قابل قبول نیست. اما متأسفانه در کشور میبینیم، فسادهایی را که سر به فلک کشیده است.
یادگار امام عظیمالشأن گفت: در کشوری که با فقر روبهروست، انسان خجالتزده میشود صحبت از فسادهای میلیارد دلاری شود، اینها شایسته نظام جمهوری اسلامی نیست. نشست و برخاست با فاسد اقتصادی نیز جایز نیست، باید با فاسد مبارزه کرد. دور باد آن روز که در نظام اسلامی فاسدان اقتصادی بر مسند حکومت تکیه زنند.
حجتالاسلام سید علی خمینی افزود: دغدغه من این است، در چند سال اخیر هم بارها گفتم، انقلابیون و حزباللهیها بیرق انتقاد به مفاسد اقتصادی را بردارند، این دفاع از نظام جمهوری اسلامی است. نظام در این حالت پویا میشود، اگر معتقدان به امام (ره) و انقلاب در این مسیر حرکت نکنند، دشمنان ما این بیرق را برمیدارند.
وی گروه بعدی که باید از قدرت دور باشند، عیبجویان دانست و تصریح کرد: عیبجویی با نقد متفاوت است، انسان عیبجو همواره در پی عیبجویی است، ولی انسان منتقد علاوه بر اینکه اشکالات را میگوید؛ اولاً دغدغه اصلاح و درست کردن دارد و دوم آنکه خوبیها و نقاط قوت را هم بازگو میکند، باید مراقب باشید، در نقد دولت هم باید انصاف را رعایت کنید.
نوه بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران گفت: انصاف داشته باشیم، انصاف نیاز امروز جامعه ماست. در انتقادات خود، در دوستیهای خود، در دشمنیها، در همه حال انصاف را رعایت کنیم.
|