دَر بسته مسجد حضرت علی (ع) در مدینه در سالهای گذشته و حتی پس از بسته شدن دَرهای مسجد باز هم زائران ایرانی و شیعیان روبهروی آن به نماز میایستادند و به همین دلیل امروز چندین دستفروش و... در آن مکان مستقر شدهاند تا امکان زیارت اینچنینی میسر نباشد.
به گزارش ايسنا، دیگر 1400 سال هم بیشتر گذشته؛ علی (ع) همچنان در مدینه غریب است... غریب است در شهری که گوشه گوشهاش او را به یاد میآورد...
دَرِ مسجد علی ابن ابیطالب (ع) که در مجاورت حرم مطهر نبوی قرار گرفته، مدتهاست که بسته شده است. با این حال هنوز هم بسیاری از زائران شیعهمذهب با رفتن به پشت درهای این مسجد، داخل حیاط آن را با حسرت نظاره میکنند.
در سالهای اخیر، حکومت آلسعود تعدادی از اماکن متبرک و دارای جایگاه اعتقادی برای شیعیان را تخریب کرده و یا دَرهای آنها را به روی زائران بسته است. از جمله این اماکن مذهبی و مقدس میتوان به مسجد حضرت علی (ع) اشاره کرد که کنار در بستهشده آن، تابلوی «مسجد سیدنا علی ابن ابی طالب (رضی الله عنه)» دیده میشود. این مسجد کمتر از چند صد متر با حرم نبوی (ص) فاصله دارد و آنطور که در منابع اینترنتی آمده، در سال 87 هجری قمری به دست عمر بن عبدالعزیز و 47 سال پس از شهادت آن حضرت ساخته شده است.
گفته میشود در سالهای گذشته و حتی پس از بسته شدن دَرهای مسجد باز هم زائران ایرانی و شیعیان روبهروی آن به نماز میایستادند و به همین دلیل امروز چندین دستفروش و... در آن مکان مستقر شدهاند تا امکان زیارت اینچنینی میسر نباشد.
علاوه بر این مسجد، مسجد حضرت فاطمه (س)، مسجد سلمان فارسی و مسجد امام علی (ع) از مساجد سبعه که در منطقه جنگ خندق بنا شده بودند هم به روی زائران بسته شدهاند، تا جایی که گفته میشود امروز از زیارت مسجد حضرت فاطمه (س) و همچنین نماز خواندن روبهروی در بسته آن به شدت ممانعت شده و با زائران برخورد میشود، اتفاقی که با توجه به رفتار ماموران عصبانی عربستانی چندان عجیب نیست، چرا که آنها اکنون با سخنرانی جمعی و هر آنچه باعث تجمع شیعیان در کنار و یا حتی نزدیکی اماکن مذهبی شود، به شدت برخورد میکنند. هرچند این چهار مسجد تنها مساجدی در مکه و مدینه نیستند که ورود زائر به آنها ممنوع شده است و یا تخریب شدهاند.
|