تاريخ انتشار: 20 ارديبهشت 1393 ساعت 20:39:46
امام خمینی (ره): واقع آن است که آن قدر که پابرهنه‏ ها به رادیو- تلویزیون حق دارند، ما نداریم

جماران: نگاه عدالت مدارانه حضرت امام خمینی(س) و سفارشات مدام به مسئولان در مورد رعایت حقوق مردم، همواره حاوی مطالب آموزنده و جالبی است که بعضا شاید غریب هم جلوه کند. اما واقع این است که به کاربستن آن می‌تواند بهترین وسیله جلب اعتماد عمومی و ایجاد کننده رضایت همگانی باشد و به ویژه که این همه خمیرمایه صداقت و صمیمیت را همراه داشته باشد. به عنوان نمونه : سخنرانى در جمع مدیر عامل و معاونان صدا و سیما در انتقاد از برنامه‏ هاى خبرى رادیو- تلویزیون در مورخه 64/5/27 و تأکید بر اتخاذ  روش‌های مبتنی بر آن چه در بالا گفته شد، جالب توجه است که به طور خلاصه تقدیم می شود:

«... از این وضع رادیو- تلویزیون خوشم نمى ‏آید. واقع آن است که آن قدر که پابرهنه‏ ها به رادیو- تلویزیون حق دارند، ما نداریم. این یک واقعیت است و تعارف نیست؛... من مدتهاست که وقتى مى‏ بینم رادیو- تلویزیون را هر وقتى بازش مى‏ کنم از من اسم مى ‏برد، خوشم نمى ‏آید. ما باید به مردم ارزش بدهیم، استقلال دهیم و خودمان کنار بایستیم و روى خیر و شرّ کارها نظارت کنیم. ولى اینکه تمام کارها دست ما باشد، رادیو- تلویزیون دست ماها باشد، اما آن بیچاره ‏ها که کار مى ‏کنند هیچ چیز دستشان نباشد، ولى ما که هیچ کاره هستیم دست ما باشد، به نظر من این صحیح نیست. من گفته‏ ام که آن چیزهایى که مربوط به من است گفته نشود، من با آقایان کارى ندارم. البته در بعضى مواردى که لازم مى ‏شود چیزى گفته شود- که آن هم با تشخیص خود من است- در رادیو گفته و یا در تلویزیون [نشان داده‏] شود مضایقه ندارم، مثلًا عید فطر، عید قربان، تنفیذ رئیس جمهور، اینها مسائلى است، اما ما بقى، مثل ملاقات امروز من با شما که با هم صحبت مى ‏کنیم، این دیگر در رادیو- تلویزیون گفتن ندارد که رادیو بگوید، تلویزیون بگوید، رادیو چند دفعه، تلویزیون چند دفعه، این کارها مردم را خسته‏ مى‏ کند هیچ محتوا هم ندارد. ... مثلًا اول خبر که مى‏ خواهد شروع کند عکس مرا مى‏ گذارند، آن را بردارید، و اگر کسى از شما سؤال کرد بگویید فلانى گفته است.
 [آقاى محمد هاشمى، مدیر عامل رادیو- تلویزیون اظهار داشت: شما در قلب مردم جا دارید. و امام فرمودند:].
قلب مردم در غیر از اینهاست. مسأله اینها نیست، ما سابقاً با مردم تماس داشتیم و به آنها ارادت داشتیم و مردم به ما لطف داشتند، ولى این طور نبود که ما رادیو- تلویزیون داشته باشیم، آن باب دیگرى است.»
( صحیفه امام، ج‏19، ص:346و347)

  تعداد بازديدها: 2214
   


 



این مطلب از نشانی زیر دریافت شده است:
http://fajr57.ir/?id=60313
تمامي حقوق براي هیئت انصارالخميني محفوظ است.