ديه از امروز 200 ميليون تومان ميشود مديرعامل ستاد ديه كشور با اشاره به افزايش نرخ ديه در ماههاي حرام، همه رانندگان وسايل نقليه موتوري را به رعايت كامل قوانين و مقررات راهنمايي و رانندگي و تهيه الحاقيه بيمه نامه شخص ثالث دعوت كرد.
به گزارش روابط عمومي ستاد ديه كشور، ماههاي رجب، ذي القعده، ذي الحجه و محرم به عنوان ماههاي حرام اعلام شده است كه در اين ماهها ديه افراد با افزايش يك سوم محاسبه ميگردد.
سيد اسدالله جولايي مديرعامل اين ستاد با اشاره به اينكه رجب هفتمين ماه سال قمري، ماهي است كه در اسلام به آن اهميت خاصي شده، گفت: رجب، ماهي است كه در آن مخلوق خود را براي شركت در مهماني بزرگ خالق خويش آماده ميكند، چه خوب است در اين ماه پربركت، ضمن زدودن غبار تيرگي از روح و جان و توجه بيشتر به معنويات ياد شده، دقت نظر بيشتري به ارزشمندترين ثروت و نعمت الهي كه همان جان آدمي است داشته باشيم و با رانندگي نادرست و عدم توجه به قوانين، اين موهبت بزرگ خود و ديگر انسانها را در معرض تهديد و خطر قرار ندهيم.
جولايي با يادآوري مناسبتهاي خجسته ماه رجب، كه در آن ولادت سه امام معصوم و همچنين سالروز برانگيخته شدن خاتم انبياء به مقام رسالت اتفاق افتاده است، خاطر نشان كرد: اميد است با رعايت كامل قوانين مربوط به راهنمايي و رانندگي ايام شيرين و معنوي اين ماه بزرگ به كام هموطنان عزيز تلخ نشود و در اين ايام شاهد كاهش چشمگير حوادث رانندگي كه هيچ گاه هم در شأن ملت شريف ايران اسلامي نبوده است، باشيم. منبع: جمهوری اسلامی
|