روزهاي زيادي از آن زمان که بسياري علي مطهري را تنها به نام شهيد آيت الله مرتضي مطهري ميشناختند گذشته است. او حال خود يکي از سياسيون شاخص و مطرح متن سياست ايران است که بسياري او را نمايندهاي مدرس وار ميدانند. او که در بيان حق جسور است و بي پروا.
علي مطهري نماينده مردم تهران در مجلس شوراي اسلامي در گفت وگوي با نامه نيوز به بيان ديدگاههاي خود پيرامون انتخابات سال 88 و 92، دولت روحاني، جايگاه آيت الله هاشمي، ناطق نوري و سيدمحمدخاتمي در سياست اين روزهاي کشور، محمود احمدينژاد و... پرداخت. وي در بخشي از اين گفت وگو در تحليل ناکامي اصولگرايان در انتخابات رياست جمهوري يازدهم، گفت:اصولگرايان فکر ميکردند رقابت بين خودشان است، همچنين به رد صلاحيتهاي شوراي نگهبان دل بسته بودند و رقيب سرسختي را در نظر نداشتند. بنابراين احساس نياز به اتحاد نميکردند و در واقع خود را از پيش پيروز ميدانستند.
وي تصريح کرد: از طرفي چون اصلاحطلبان تحت فشار و از نظر تعداد کانديدا در اقليت بودند، به راحتي متحد شدند. نوع رفتار اصلاحطلبان در پيروزي آقاي روحاني مؤثر بود. ورود آقاي خاتمي و کنار رفتن آقاي عارف مؤثر بود. آقاي هاشمي رفسنجاني اصلاحطلب اصطلاحي نيستند ولي ثبتنام و رد صلاحيت ايشان تأثير بسياري داشت.
نماينده تهران با بيان اينکه مهمتر از همه اين عوامل گرايش و تمايل مردم بود، خاطرنشان کرد: مردم از رفتار دولت و هوادارانش در هشت سال گذشته راضي نبودند و به دنبال گفتمان جديد بودند. آقاي روحاني در رقابتهاي انتخاباتي توانست اين گفتمان را معرفي و جاذبهاي براي آن ايجاد کند. نوع رفتار و گفتمان آقاي روحاني به دل مردم نشست. بنابراين ايشان توانست پيروز اين انتخابات شود. وي با بيان اينکه روحاني عامل بازگشت اصلاح طلبان به قدرت بود، افزود: بعيد است اصلاحطلبان قصد عبور از روحاني را داشته باشند.
وي در ارزيابي عملکرد سيدمحمد خاتمي نيز اظهار داشت: به نظرم خوب است، ايشان تا به حال عاقلانه رفتار کرده و از ايجاد تنش جلوگيري کرده است. ايشان راضي به ايجاد تنش نيستند و ميخواهند فضا به مرور آرام و مساعد شود.
مطهري در بخش ديگري از مصاحبه خود گريزي به سوال مجلس هشتم از احمدي نژاد نيز زد و در پاسخ به اين سوال که چرا مجلس عدم کفايت و عزل رئيس جمهور سابق را دستور کار خود قرار نداد، گفت: به اين دليل که نمايندگان احساس ميکردند که نظر رهبري بر ماندن ايشان است؛ يعني اگر خود نمايندگان مستقلاً تصميم ميگرفتند حتماً ايشان را عزل ميکردند، ولي احساس همه اين بود که رهبري به اين کار راضي نيستند؛ بنابراين وارد نميشدند.
برگرفته از : ابتکار