تاريخ انتشار: 18 اسفند 1392 ساعت 13:24:41
جهت اطلاع

*حسین مظفر معاون نظارت مجلس طی نشست خبری امروز در بخشی از گزارش عملکرد نظارتی سه ماهه این معاونت گفت:

از تاریخ 7 آبان و تا 6 اسفند ماه امسال نمایندگان جمعا 1213 مرتبه به اعضای هیأت وزیران دولت یازدهم تذکر داده اند که در مجموع رئیس‌جمهور بیشترین و ویر دفاع کمترین تذکر را دریافت کرده‌اند.

*سرانجام پس از چند ماه اصرار برخی رسانه‌ها و فعالان سیاسی بر اینکه سازمان انرژی اتمی برخی دانشمندان مؤثر هسته‌ای را اخراج کرده است، سرانجام امروز، صالحی رئیس سازمان با سوگند به قرآن، طرف مقابل را به رفتار معاویه‌ای متهم کرد.

چند ماه است برخی ‌رسانه‌ها به نقل از پدر یکی از شهدای هسته‌ای مدعی‌اند که جمعی از دانشمندان مؤثر در برنامه هسته‌ای توسط مدیریت جدید سازمان از کار برکنار شده‌اند.

در میان نقل این اخبار و تکذیب آن از سوی مقامات دولتی، زاکانی از نمایندگان تهران در مجلس شورای اسلامی اخراج برخی دانشمندان هسته‌ای از نطنز را انتقام‌جویی دانست و درباره اخراج برخی دانشمندان هسته‌ای از نطنز و انتصاب‌های جدید در این نیروگاه اظهار داشت: ظاهر ماجرا این است که یک انتقام‌جویی است اما باطن قضیه شک ندارم که با یکی‌، دو واسطه به سرویس‌های اطلاعاتی بیگانه برمی‌گردد. شاید ادله‌ مصداقی برای این بیانم نداشته باشم اما نمی‌شود شیمون پرز چیزی را درخواست کند و آن هم در کشور ما اتفاق بیفتد و ما هم بگوییم این موارد ساده اتفاق افتاده است؛ این خیلی سخت است.

صالحی با بیان اینکه برخی سخنان نقد نیست بلکه اتهام است ابراز داشت: سازمان انرژی اتمی پانزده هزار پرسنل دارد که تقریبا ۵ هزار تن استخدام دولتی ‌و رسمی هستند و ما نمی‌توانیم آن‌ها را اخراج کنیم. اگر هم بخواهیم این کار را انجام دهیم، مسیر خودش را دارد. اگر موردی هست بیایند بگویند که فلانی استخدام بوده و از سازمان اخراج شده. بیایند به ما بگویند.

وی در ادامه افزود: در این میان ده هزار تن از نیروهای ما شرکتی هستند که سالانه عقد قرارداد می‌شوند و استخدام نیستند و ما با شرکت‌های متعددی همکاری داریم که بستگی به پروژه هر ساله دارد. این شرکت‌ها بر اساس نیازشان نیرو ‌جذب می‌کنند یا عذر آن را می‌خواهند.

صالحی با بیان اینکه تمام جنجال‌ها درباره اخراج نیرو‌ها مربوط به شش تن است، تأکید کرد، هیچ‌ یک از این شش نفر استخدام رسمی سازمان نیستند. سه تن از این نیرو‌ها هنوز در حال همکاری هستند و در سمت‌های خود ابقا شده‌اند. حکم آن‌ها تمام شده بود، ولی من آن‌ها را ابقا کردم. می‌ماند سه تن دیگر که یکی از اینها ‌‌تا چند هفته قبل در سمتش بود و ما او را ابقا کرده بودیم. ما ایشان را در دوره قبلی که من ریاست سازمان را داشتم، ‌مدیر یکی از شرکت‌ها کردیم و این بار هم حکم ابقای وی را دادم؛ ما پس از آمدن، برخی از معاونان را جابجا کردیم. این مدیر عامل شرکت گفت که من با معاون جدید کار نمی‌کنم. این معاون هلدینگ شرکت مادر را در اختیار دارد. معاونی که مدیر شرکت حاضر به همکاری با وی نیست یک استاد تمام و صاحب چند نشان دولتی از دولت هشتم و نهم است و مورد تفقد مدیران نظام قرار گرفته. بحث یوسی‌اف اصفهان مدیون فوق لیسانس ایشان است که شخصیتی بزرگوار است که نامش را بسیاری نشنیده‌اند و داعیه‌ای هم ندارد. در این میان مدیر شرکت نامبرده، تأکید دارد من با این معاون حاضر به همکاری نیستم و می‌گوید، معاون خود را کنار بگذارید.

...معاون رئیس‌جمهور در ادامه با اشاره به سخنان آیت‌الله جنتی در نماز جمعه تهران هم اظهار داشته: ما پس از نماز جمعه خدمت ایشان رسیدیم و توضیح دادیم خدمتشان و ایشان بزرگوارانه‌‌ همان روز به صدا و سیما دستور دادند که آن بخش از صحبت‌هایشان پخش نشود و فرمودند کاش ما با شما اطلاعاتی را که آورده بودند در میان می‌گذاشتیم. همه این صحبت‌ها مستند است. ما اصلا قصد ورود به این مسائل را نداشتیم و به دنبال حفظ کرامت و جایگاه افراد هستیم و دیدیم که جناب آقای جنتی بزرگواری کردند و لازم است، تشکر خودم و خانواده سازمان انرژی اتمی را به ایشان رسیدیم و توضیح دادیم خدمتشان و ایشان بزرگوارانه‌‌ همان روز به صدا و سیما دستور دادند که آن بخش از صحبت‌هایشان پخش نشود و فرمودند کاش ما با شما اطلاعاتی را که آورده بودند در میان می‌گذاشتیم. همه این صحبت‌ها مستند است. ما اصلا قصد ورود به این مسائل را نداشتیم و به دنبال حفظ کرامت و جایگاه افراد هستیم و دیدیم که جناب آقای جنتی بزرگواری کردند و لازم است، تشکر خودم و خانواده سازمان انرژی اتمی را به ایشان ابراز دارم.منبع : تابناک

   


 



این مطلب از نشانی زیر دریافت شده است:
http://fajr57.ir/?id=58215
تمامي حقوق براي هیئت انصارالخميني محفوظ است.