پرتویی از کلام امام (ره) « آن روزى که دیدید و دیدند که انحراف در مجلس پیدا شد، انحراف از حیث قدرت طلبى و از حیث مال طلبى، در کشور در وزیرها پیدا شد، در رئیس جمهور پیدا شد، آن روز بدانند که علامت اینکه شکست بخوریم، خودنمایى کرده؛ از آن وقت باید جلویش را بگیرند.
رئیس جمهورى که بخواهد سلطنت کند به این مملکت، خود مردم باید جلویش را بگیرند. مجلسى که بخواهد قدرتمندى نشان بدهد و آن مسائلى که سابق و آن افرادى که سابق در مجلس بودند آن کارها را بکند، خود مردم باید جلویش را بگیرند؛ اگر مردم بخواهند که اسلام را حفظ کنند، جمهورى اسلامى را حفظ کنند، دولت و مجلس و رئیس جمهور و اینها را حفظ شان کنند؛ یعنى، حفظ کنند از اینکه- خداى نخواسته- یک وقت قدمى از آن ور برندارند.
این شیطانى است که در انسان هست و ممکن است که هر کس را منحرف کند و لازم است که انسان خودش را مهذب کند.شمایى که مى خواهید خدمت به این مردم بکنید و دولت که مى خواهد خدمت به این مردم بکند و رئیس جمهور و امثال اینها که مى خواهند خدمت به این مردم بکنند، توجه بکنند که خدمتگزارند، در دل خودشان این مطلب را ایمان بیاورند به آن که ما خدمت مى خواهیم به این مردم بکنیم.
ما در جمهورى اسلامى داریم زندگى مى کنیم؛ جمهورى اسلامى که در اسلام مثل رسول اکرم، مثل امیر المؤمنین- سلام اللَّه علیهما- بر آن حکومت کرده اند، مى خواهیم یک همچو حکومتى باشد. یک همچو حکومتى که کفش وصله خورده خودش را مى گوید از این ریاست ها پیش من ارزشش بیشتر است یا ریاست ها ارزشش کمتر از این است.
شما باید در روحیه تان این مطلب را حفظ کنید، و مردم هم باید مواظب شما باشند و مواظب همه اینها باشند و هر یک از ما و شما و همه خواستیم که از آن راهى که اسلام داشته است- از اول راهى که داشته است و از آن طریق هایى که انبیا داشته اند- ما بخواهیم عدول کنیم، آن روز نمونه شکست پیروزى اسلام پیدا مىشود و تا یک همچو مسئله اى پیدا نشده پیروزى در جاى خودش شک نکنید که هست، البته براى خدا باید باشد.
(صحیفه امام، ج16، ص23و24) برگرفته از : جماران
|