دكتر روحاني در جلسه هيات دولت: مقام بسيجي را نبايد به رقابتها، منازعهها و مداخلههاي سياسي تنزل داد رئيس جمهور با بيان اينكه بسيج و بسيجي آينهدار فرهنگ ايثار، عشق و شهادت است، افزود: بسيج يعني نخواستن براي خود و توانستن براي رشد و توسعه كشور.
جلسه هيات دولت عصر ديروز به رياست دكتر حسن روحاني رئيس جمهوري اسلامي ايران برگزار شد. به گزارش خبرگزاري فارس، حجتالاسلام و المسلمين روحاني در ابتداي اين جلسه، ضمن بزرگداشت هفته بسيج، اين هفته را فرصت و مناسبتي براي شناخت فرهنگ و تفكر بسيجي و تعميم آن در جامعه دانست و گفت: بسيج و بسيجي بودن مفاهيمي محدود به زمان، نگرش و سليقه خاص سياسي نيست و هر مسلمان و ايراني كه به تقدم منافع و مصالح ملي، بر منافع و مصالح فردي و گروهي بينديشد، بسيجي است.
رئيس جمهور با بيان اينكه بسيجي بودن بيش و پيش از آنكه مرتبهاي رسمي، اداري و سازماني باشد، مرتبهاي عرفاني، ايماني و اخلاقي است، افزود: هنگامي كه امام(ره) آرزو ميكنند "اي كاش يك بسيجي بودم" و رهبر معظم انقلاب انسانِ تراز مكتب را در همه زمينهها بسيجي معرفي ميكنند، معلوم ميشود كه بايد مقام بسيجي را فراتر از تقسيم بنديها و تمايزهاي سياسي و اداري تعريف كنيم.
دكتر روحاني در ادامه با اشاره به اينكه شأن و مقام بسيجي را نبايد به رقابتها، منازعهها و مداخلههاي سياسي و مادي تنزل داد، تصريح كرد: بسيجي كسي است كه دنبال هيچ نفع شخصي نيست تا براي به دست آوردن آن، اصول و آرمانهاي ديني و ملي خود را زير پا نهد و براي خود به هيچ داشته و سرمايهاي قائل نيست تا نگران از دست دادن آن باشد.
رئيس جمهور خاطرنشان كرد: بسيج چپ و راست نداشته و مقيد به جناح بنديهاي رايج سياسي نيست؛ اگر بسيجي فراجناحي نباشد، بايد در تعلق خود به تفكر و فرهنگ بسيجي تجديد نظر كند.
دكتر روحاني ادامه داد: بسيج به تعبير امام خميني (ره) بر پايه ارتش 20 ميليوني شكل گرفت؛ يعني هر ايراني ميتواند يك بسيجي باشد و هر بسيجي يك ايراني و يك مسلمان است.
|