تصاویر شهدای بحرین و عراق و غزه بجای سوریه! دو روز پیش درگیری شدیدی میان معارضین با نیروهای دولتی سوریه رخ داد که بر اثر آن ده ها زن و مرد کوچک و بزرگ جان باختند. در این میان رسانه های مختلف جهان به ویژه شبکه خبری العربیه (العبریه) وابسته به رژیم آل سعود با هدف جوسازی و برافروختن افکار عمومی جهان علیه حکومت «بشار أسد» تصاویر بسیار دلخراش پخش کرده و مدعی شدند که مربوط به کشته شدگانی است که توسط نیروهای حکومت سوریه جان باخته اند.
اما بررسی های انجام شده مشخص شد که برخی از تصاویر به هیچ وجه مربوط به سوریه نبوده و از همین رو می توان به عدم صداقت شبکه العربیه و دیگر رسانه هایی که این عکس ها را علیه حکومت سوریه پخش کرده اند، پی برد.
برای نمونه در ذیل سه عکس که مربوط به شهدای بحرین و عراق و غزه است را می آوریم که العربیه و رسانه های دیگر آن را بجای مردم سوریه معرفی کردند.
تصویر اول مربوط به شهید «أحمد فرحان» از شهدای بحرین است که حدود یک سال پیش به شهادت رسید. در همان زمان بیشتر رسانه های جهان تصویر وی را منتشر کردند.
انتشار تصاویر دلخراش او که بر اثر تیراندازی مستقیم نیروهای آل خلیفه و آل سعود، جمجمه اش دو نیم شده، خشم و انزجار جهانی را علیه آل خلیفه برانگیخت. اکنون رسانه های سعودی با انتشار عکس وی، او را از کشته شدگان سوریه به دست نیروهای حکومت «بشار أسد» معرفی کرده اند.
در همين حال سايت هاي مختلف سعودي و وهابي نيز با انتشار اين تصوير، حکومت «بشار أسد» را مورد حمله و شديدترين انتقادها قرار داده اند و از همه مسلمانان جهان خواسته اند که عليه حکومت سوريه قيام کنند.
این عکس در حالی منتشر شده که اولا همگان از اشغال بحرین توسط ارتش سعودی و کشتار ملت مظلوم بحرین بدست نیروهای آل سعود اطلاع دارند و دوما نیروهای اشغالگر سعودی در بیشتر جنایت هایی که علیه انقلابیون بحرین رخ می دهد – مانند به شهادت رساندن شهید أحمد فرحان – مشارکت داشته اند.
اما تصویر دوم مربوط به کشته شدگان عراق است. در این تصویر کودکی مشاهده می شود که در حال بازی کردن و پریدن از روی جنازه های کشته شدگان عراق است. این تصویر چند سال پیش توسط رسانه های مختلف جهان منتشر شده بود اما این بار رسانه ها آن را به عنوان کشته شدگان اخیر سوریه معرفی کرده و چنین تصویری علیه حکومت «بشار أسد» استفاده کرده اند.
اما تصویر سوم مربوط به کودکان غزه است. این تصویر کودکان غزه را نشان می دهد که در جنگ 22 روزه ارتش صهیونیستی علیه نوار غزه به شهادت رسیده بودند. این عکس نیز توسط رسانه های مختلف طی چند روز اخیر منتشر شده و بجای کودکان سوریه ای معرفی شده اند. انتشار این سه تصویر جعلی و فاش شدن جعلی بودن آن، می تواند صداقت رسانه های مختلف بین المللی را زیر سوال ببرد.
منبع : شیعه آنلاین
|