تاريخ انتشار: 09 خرداد 1391 ساعت 19:31:08
حضور اقلیت‌های دینی در حسینیه جماران " امام تحولی در همه ادیان به وجود آورد "

نمایندگان اقلیت‌های دینی در دیدار با سید حسن خمینی بر آرمان امام(س) برای واحد بودن ملت ایران تاکید کردند

به گزارش خبرنگار ستاد خبری بزرگداشت بیست و سومین سالگرد امام(س) عصر امروز جمعی از مردم ادیان مختلف کشورمان با حضور در حسینیه جماران و بازدید از خانه امام و نگارخانه ضمن دیدار با سیدحسن با آرمانهای امام تجدید میثاق کردند.

نماینده کلیمیان:این حسینیه از هر قصری بالاتر است

در این مراسم خاخام گلستانی نماینده کلیمیان ایران، با بیان اینکه افتخار می‌کنم و به خود می‌بالم که در جمع شما و در بیت امام بزرگوارمان که الان در بهشت برین به سر می‌برد و قطعا به صحبت‌های ما گوش می‌کند هستم گفت: من افتخار می‌کنم که از بین اقلیت کلیمیان ایران در این مکان حضور دارم اینجا از هر قصری بالاتر است چون ساده زیستن را به همه ما یاد می‌دهد.

وی با بیان تفسیری از تورات گفت: انجمنی که فقط محض رضای خدا تشکیل شده باشد، تا ابد پابرجاست. این واقعیت است که کلام امام بزرگوار که از سن 27 سالگی به عالیترین مدارج رسیده بودند تا ابد پابرجا خواهد ماند.

نماینده کلیمیان ایران افزود: امام تنها بود اما یک جمع دنیا به دنبال او بود. امروز اسم امام که بر سر زبان می‌آید همه به وجد می‌آیند.

وی با بیان اینکه ورود امام به ایران تحول دینی را در ایران به وجود آورد گفت: من اعتراف می‌کنم که خیلی از کلیمیان نسبت به دین بی‌تفاوت شده بودند اما ورود امام به ایران آنها را به خود آورد.

نماینده کلیمیان ایران تاکید کرد: افکاری که خدایی، آسمانی و الهی باشد تا ابد پابرجا می‌ماند و این امام تا ابد پابرجاست والان که رحلت کرده است اما کردار و رفتارش برای ما باقی مانده و ما از آنها استفاده می‌کنیم.

رییس انجمن زرتشتیان: همه ادیان ایران در به پا شدن انقلاب با هم وحدت داشتند

در ادامه این مراسم، دکتر خسرویانی رییس انجمن زرتشتیان ایران نیز گفت: وقتی وارد این مکان شدم به نظرم بسیار کوچک و محقر آمد. و با خود گفتم اینجا، آنجایی نیست که امام بوده است زیرا در تلویزیون این مکان بسیار با ابهت‌تر و بزرگتر نشان داده می‌شود.

وی ادامه داد: ولی حالا می‌بینم که چقدر باشکوه است وقتی که امام در این مکان کوچک با مردم صحبت می‌کرد. ما نباید به تجملات نگاه کنیم ما باید به  واقعیات و معنویات توجه کنیم.

نماینده زرتشتیان به کلام امام مبنی بر اینکه توحید مذهب همه ماست، ایران کشور ماست و ما ملت واحده هستیم اشاره کرد و گفت: این حرف کلام همیشگی امام بود. امام همه را به عنوان یک ملت واحد می‌دید و بین مذاهب مختلف فرقی نمی‌گذاشت. بحث امام ملت واحد بودن و اعتقاد به توحید داشتن است.

وی در ادامه به بحث وحدت میان ادیان اشاره کرد و گفت: همه ادیان ایران در به پا شدن انقلاب با هم وحدت داشتند و برای این انقلاب شهید دادند، برای وطن جنگیدند و جان خود را برای ناموس دادند.

نماینده زرتشتیان تاکید کرد همه ما برای پیشرفت این مملکت تلاش می‌کنیم و فرقی نمی‌کند از کدام مذهب هستیم هدف ما سربلندی ایران است.

نماینده ارامنه تهران: ایران از جمله کشورهایی است که به اقلیتهای مذهبی احترام می‌گذارد

همچنین کشیش نرسیسیانس نماینده ارامنه تهران با بیان اینکه همه ادیان از یک قانون طلایی پیروی می‌کنند آن قانون طلایی را محبت نامید و گفت: ما باید پیام محبت را که از سوی همه پیامبران بر آن تاکید شده است، را به مردمی که هنوز دین رسمی ندارند و خدا را نمی‌شناسند برسانیم.

وی گفت: یکی از نشانه‌های محبت الهی در ایران وجود ادیان مختلف است که در هنگام انقلاب اسلامی و هشت سال دفاع مقدس در کنار یکدیگر قرار گرفتند و برای آنها نژاد، قومیت و دین خاص مطرح نبود. همه در یک اصل جمع شده‌اند و وحدت کلمه داشتند و همه به دفاع از وطن خود پرداختند.

نماینده ارامنه تهران تاکید کرد: کشور ایران از جمله کشورهایی است که به اقلیتهای مذهبی احترام می‌گذارد و حقوق آنها را محترم می‌شمارد. اگر یک نفر مسلمان ببیند که یک مسیحی مشکلی دارد به کمک او می‌شتابد. پس با امر محبت است که می‌توانیم دین خودمان را به دیگران نشان دهیم.

نماینده آشوریان:امام تحولی در همه ادیان به وجود آورد

در پایان نیز وانیا سرگیس از کلیسای کاتولیک نماینده آشوریان گفت درست است ما الان در ایران اقلیت مذهبی هستیم اما ما ایرانیان اصلی هستیم و پیش از مسلمانان در این کشور زندگی می‌کردیم یعنی 2500 سال پیش از اینکه اسلام و مسلمانان به اینجا بیایند.

وی با تاکید بر اینکه ما ایرانی هستیم و از جای دیگر نیامده‌ایم گفت: ما ترحم نمی‌خواهیم و مانند همه افراد دیگر که در ایران زندگی می‌کنند در مجلس نماینده داریم که از حق و حقوق ما دفاع می‌کند.

نماینده آشوریان با بیان اینکه من نیز وقتی وارد این حسینیه شدم تصورات دیگری از وسعت اینجا داشتم به مقایسه آزادی‌های قبل از انقلاب و بعد از انقلاب پرداخت و گفت: بعضی‌ها می‌گفتند که ما قبل از انقلاب آزادیهای پوشش و استفاده از مشروبات الکی را داشتیم اما من خوب یادم است که در آن زمان به خاطر اینکه روحانی بودم مجبور شدم از آموزش و پرورش استعفا دهم.

وی ادامه داد: در آن زمان لیوانی که ما در آن چای می‌نوشیدیم را جدا از لیوانهای دیگر می‌گذاشتند چون می‌گفتند نجس است. اما پس از انقلاب وقتی از امام پرسیدم که آیا ما می‌توانیم از همان لیوانهایی استفاده کنیم که مسلمانان استفاده می‌کنند و پاسخ امام مثبت بود فهمیدم که معنای آزادی چیست.

نماینده آشوریان همچنین به بیان خاطره‌ای از آخرین روزهای زندگی امام پرداخت و گفت: امام که به شدت بیمار بود اما همچنان دست از دعا کردن بر نمی‌داشتند و من در آنجا به خود گفتم وای بر من، امام با این حال همچنان در حال ستایش خداوند است اما من که سالم هستم از یاد خدا غافل می‌شوم. امام به راستی ثابت کرد که فرستاده خداست.

   


 



این مطلب از نشانی زیر دریافت شده است:
http://fajr57.ir/?id=18434
تمامي حقوق براي هیئت انصارالخميني محفوظ است.