تاريخ انتشار: 24 فروردين 1391 ساعت 16:36:12
نگاهی از زاویه ای دیگر

سفر دبیر کل سابق سازمان ملل متحد آقای کوفی عنان و نخست وزیر سابق ژاپن آقای یوکیو هاتویاما به ایران ، صرف نظر از اهدافی که در پی دارد و این که اساسا چرا این عالی مقامات سابق تا در مصدر امور هستند به دنبال سفرهای کاری به ایران نیستند!

بنده را به این فکر فرو برد تا قدری به این مطلب بپردازم ، که راستی چرا در اکثر کشورهای دنیا از تجارب این سابقون بهره های فراوانی برده می شود ، ولی ما در کشورمان بسیاری از آنها را کنار گذاشته و به حال خود رها می کنیم و نه این که در پی استفاده از تجارب ارزشمندشان نیستیم ، که هر از گاهی هم کوس رسوایی برخی از آنان را سر می دهیم و اصلا تمام سوابق و خدماتشان را زیر سوال می بریم که هیچ ، بستن انواع و اقسام تهمتها را هم بر ایشان روا و جایز می دانیم .

و صد البته اگر بنای حفظ کسی را هم داشته باشیم نه این که هرگز اشتباهی از جانب وی را بیان نمی داریم و نمی پذیریم ، که همواره بر طبل خوش آوازگی اش می کوبیم و در مسند امور هم چنان حفظ اش می کنیم خواه توان آن مسئولیت را داشته ، خواه نداشته باشد ، مهم با ما بودن است ! متاسفانه این نگرش در سطوح مختلف نیز رسوخ نموده است .

بدیهی است دلایل و توجیهاتی را می توان برشمرد که اتفاقا برخی نیز صحیح است ، اما نباید فراموش کرد که این حق برای مسئولین بعدی هم محفوظ است .

از آن مهمتر ایجاد ذهنیت منفی در مورد مسئولین قبل به هر دلیل منجر به یاس و دل  سردی نسبت به مسئولین فعلی می گردد و این جاست که با آموخته های دینی و سیاست های نظام مقدس جمهوری اسلامی مغایرت پیدا می کند .

نکته آخر این که : مسئول سابق شدن شتری است که درِ خانه تک تک حضرات می خوابد ، دیر و زود دارد ولی سوخت و سوز هرگز ،در جامعه ی اسلامی از آنانی که می بایست الگو ی سایرین بوده و بستر ساز تصمیم گیری های صحیح برای مدیران و نسل های آینده باشند ، انتظاری غیر از این است.

” والسلام”

برگرفته از : یادداشتهای ( مهاجر )

( استفاده بدون ذكر نويسنده و نشاني سايت جايز نيست)

   


 



این مطلب از نشانی زیر دریافت شده است:
http://fajr57.ir/?id=14750
تمامي حقوق براي هیئت انصارالخميني محفوظ است.