تاريخ انتشار: 28 دي 1404 ساعت 00:13:01
اینترنت به صورت پله‌ای و مرحله به مرحله وصل خواهد شد / ابتدا کانال‌های تأیید و احراز هویت‌شده و دارای تیک آبی در بله، روبیکا، سروش‌پلاس و آی‌گپ فعال می‌شوند / قابلیت چت شخصی و فعالیت در گروه‌ها در پیام‌رسان‌های داخلی نیز به‌زودی فعال خواهد شد

تسنیم نوشت: یک منبع آگاه اظهار داشت: پیش از این تنها کانال‌های رسانه‌های رسمی مجوز فعالیت داشتند اما بزودی کانال‌های تأیید و احراز هویت‌شده و دارای تیک آبی در پیام‌رسان‌های بله، روبیکا، سروش‌پلاس و آی‌گپ نیز فعال می‌شوند.

بزودی کانال‌های تأیید و احراز هویت‌شده و دارای تیک آبی در بله، روبیکا، سروش‌پلاس و آی‌گپ فعال می‌شوند.

یک منبع آگاه درخصوص وضعیت پیام‌رسان‌ها در فضای مجازی که طی روزهای گذشته و حین اغتشاشات با محدودیت همراه بود، اظهار داشت: پیش از این تنها کانال‌های رسانه‌های رسمی مجوز فعالیت داشتند اما بزودی کانال‌های تأیید و احراز هویت‌شده و دارای تیک آبی در پیام‌رسان‌های بله، روبیکا، سروش‌پلاس و آی‌گپ نیز فعال می‌شوند.

وی با بیان اینگه پیام‌رسان ایتا نیز درحال آماده‌سازی زیرساخت‌های لازم برای فعال‌کردن کانال‌های احراز هویت شده است، گفت: پیگیری‌ها نشان می‌دهد قابلیت چت شخصی و فعالیت در گروه‌ها در پیام‌رسان‌های داخلی نیز به‌زودی فعال خواهد شد.

بنا بر این گزارش، کانال‌های شخصی و کسب‌وکارهای فاقد تیک آبی، می‌توانند با طی مراحل تأیید و احراز هویت، فعالیت خود در اپلیکیشن‌های داخلی را آغاز کنند.

امکان ارسال پیام شخصی در روبیکا فعال شد

بررسی‌ها نشان می‌دهد که امکان ارسال پیام شخصی در روبیکا فعال شده است.

شب گذشته نیز امکان ارسال پیامک فراهم شده و مسئولان ذی‌ربط اعلام کردند که اینترنت هم به‌صورت پله‌ای و مرحله‌به‌مرحله متصل خواهد شد.

  تعداد بازديدها: 5
   


 



این مطلب از نشانی زیر دریافت شده است:
http://fajr57.ir/?id=104343
تمامي حقوق براي هیئت انصارالخميني محفوظ است.