تاثير مخرب مايكروويو بر مواد غذايي یک دختر خانم بچه مدرسه ایی برای مقایسه اثر مایکروویو بر روی ساختار مولکولی مواد و مقایسه اون با گرم کردن به روش سنتی آزمایش جالبی انجام میده.
اون دو گیاه کاملاً مشابه انتخاب می کنه که یکی توسط آب گرم شده در مایکروویو و دیگری توسط آب گرم شده بر روی کتری سیراب می شدن. یعنی این دختر خانم مثلاً صد سی سی آب رو در مایکروویو می جوشونده پس از سرد شدن به یکی از گیاهان می داده و صد سی سی دیگه رو در کتری و روی اجاق گاز می جوشونده، و پس ازسرد شدن به گیاه دیگه می داده.
حالا نتيجه را خودتون ببينيد !!
** با تشكر از ارسال كننده : جناب آقاي مجتبي رسولي **
|