آمریکاییها در حال ورود به کریدور زنگزور هستند تا کنترل قفقاز جنوبی - در نزدیکی روسیه و ایران - را به دست بگیرند یوگنی میخائیلوف، مدیر مرکز مطالعات استراتژیک قفقاز جنوبی، گفت که ایالات متحده به دنبال به دست گرفتن کنترل کریدور حمل و نقل زنگزور و کنار گذاشتن روسیه از این روند است.
به گزارش جماران؛ خبرگزاری روسی اسپوتنیک به نقل از یک کارشناس هشدار داده است که «آمریکاییها در حال ورود به کریدور زنگزور هستند تا کنترل قفقاز جنوبی - در نزدیکی روسیه و ایران - را به دست بگیرند».
یوگنی میخائیلوف، مدیر مرکز مطالعات استراتژیک قفقاز جنوبی، گفت که ایالات متحده به دنبال به دست گرفتن کنترل کریدور حمل و نقل زنگزور و کنار گذاشتن روسیه از این روند است.
به گفته وی، اگر ارمنستان تحت ضمانتهای واشنگتن با آذربایجان توافقنامهای امضا کند، این «خیانت پاشینیان به روسیه و مردمش» خواهد بود. این امر منجر به از دست رفتن حاکمیت ارمنستان، احتمال خروج از اتحادیه اقتصادی اوراسیا و وخامت بیشتر اوضاع این کشور خواهد شد.
این کارشناس در پایان گفت: «پاشینیان، مانند زلنسکی، به ملت خود خیانت میکند. هدف نهایی او فرار به سمت حمایت غرب و رها کردن ارمنستان به سرنوشت خود است.»
|