تاريخ انتشار: 04 تير 1404 ساعت 13:29:06
گردوغبار هوای تهران را ناسالم کرد/ ماسک بزنید

براساس گزارش شرکت کنترل کیفیت هوای تهران طی ۲۴ ساعت گذشته هوای تهران با رسیدن میانگین غلظت آلاینده‌ها به عدد ۲۶۱ بسیار ناسالم شد.

آفتاب نیوز: محمد صابر مدیرکل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران با اشاره به اینکه هر ساله در فصل تابستان کانون‌های گردو غبار داخلی و خارجی فعال می‌شوند، اظهار داشت: دشت سمنان، دریاچه نمک قم و دشت قزوین در داخل کشور و کانون‌های بین المللی در عراق و عربستان فعال می‌شود.

وی در تشریح این موضوع که با افزایش سرعت وزش باد به بیش از ۶ متر در ثانیه، گرد و غبار از کانون‌های مستعد بلند می‌شود، گفت:، چون ذرات معلق حاصل از این طوفان‌ها قطر ۱۰ میلیمتر دارند بهترین راه برای مقابله با آن ماسک است.

مدیرکل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران، گفت: تیر و مرداد این گرد و خاک ادامه دارد.

وی با بیان اینکه کودکان، سالمندان، بیماران قلبی و تنفسی و زنان باردار به عنوان گروه‌های حساس جامعه باید بیش از دیگران مراقب سلامتی خود باشند، از عموم شهروندان خواست، با پرهیز از هرگونه فعالیتی که منجر به تشدید آلودگی هوا می‌شود، همچون روشن کردن آتش یا استفاده غیرضروری از خودرو‌های شخصی، در بهبود کیفیت هوا مشارکت کنند.

  تعداد بازديدها: 4
   


 



این مطلب از نشانی زیر دریافت شده است:
http://fajr57.ir/?id=103073
تمامي حقوق براي هیئت انصارالخميني محفوظ است.