تاريخ انتشار: 27 ارديبهشت 1404 ساعت 23:54:04
ناو هواپیمابر آمریکایی خاورمیانه را ترک کرد + جزئیات

یک مقام آمریکایی جمعه شب اعتراف کرد که ناو هواپیمابر «یواس‌اس هری ترومن» در حال ترک منطقه خاورمیانه است و هیچ برنامه‌ای برای جایگزینی آن در دستور کار قرار ندارد.

به گزارش همشهری آنلاین، الجزیره به نقل از منبع آگاه آمریکایی بر باقی‌ماندن دیگر تجهیزات نظامی ایالات متحده در منطقه تأکید کردند و گفت: تحولات مربوط به اسرائیل، حوثی‌ها و ایران را به‌دقت زیر نظر داریم.

وی افزود: ما و نیروهای یمنی بر سر توقف حملات متقابل به توافق رسیده‌ایم، هرچند حملات انصارالله به سمت اسرائیل همچنان ادامه دارد.

این مقام همچنین تصریح کرد که تل‌آویو تمام حملات خود علیه نیروهای یمنی را پیش از اجرا با واشنگتن هماهنگ نمی‌کند و آمریکا در جریان تمام جزئیات قرار نمی‌گیرد.

ناو هری ترومن که مدتی در دریای سرخ مستقر بود، طی این مدت بارها هدف حملات موشکی و پهپادی نیروهای یمنی قرار گرفت.

پیش از اعلام توافق آتش‌بس، آمریکا برای تقویت حضور دریایی خود، ناو دیگر خود یعنی «یواس‌اس کارل وینسون» را نیز به منطقه اعزام کرده بود. اما این اقدام نیز در کاهش شدت حملات انصارالله بی‌نتیجه ماند و ناو دوم نیز در تیررس حملات قرار گرفت.

  تعداد بازديدها: 39
   


 



این مطلب از نشانی زیر دریافت شده است:
http://fajr57.ir/?id=102710
تمامي حقوق براي هیئت انصارالخميني محفوظ است.