فرزند پدر معنوی طالبان در پاکستان کشته شد « حامد الحق» که پس از کشته شدن پدرش « سمیع الحق» (معروف به پدر معنوی طالبان) ریاست حزب سیاسی و مرکز دینی جامعه حقانیه را در پاکستان برعهده داشت، دیروز در یک انفجار انتحاری کشته شد.
به گزارش ایرنا حمله انتحاری روزجمعه در مرکز علوم دینی موسوم به «جامعه حقانیه» در شهرستان اکوره ختک واقع در ایالت خیبرپختونخوا به وقوع پیوست.جامعه حقانیه یکی از مراکز مشهور دینی متعلق به فرقه دیوبندی است که بسیاری از سران طالبان افغانستان و طالبان پاکستانی از جمله سران شبکه حقانی در آن تحصیل کردهاند.
حامد الحق و پدر وی از شخصیتهای نزدیک و مورد احترام شبکه حقانی و طالبان افغانستان به شمار میرفتند.آصف علی زرداری رئیسجمهور و شهباز شریف نخستوزیر پاکستان طی پیامهایی انفجار تروریستی در جامعه حقانیه را محکوم و تاکید کردند که عوامل این جنایت شناسایی و به اشد مجازات محکوم خواهند شد.
سمیع الحق بنیانگذار جامعه حقانیه که معروف به پدر معنوی طالبان بود، اواسط آبان 1397 در حومه اسلامآباد کشته شد. حامد الحق فرزند ارشد سمیع الحق نیز در انفجار دیروز کشته شد.تاکنون هیچ گروهی مسئولیت این حمله انتحاری را برعهده نگرفته است، با این حال برخی منابع پاکستانی از احتمال دست داشتن داعش در این انفجار خبر میدهند.
|