تاريخ انتشار: 01 شهريور 1403 ساعت 00:11:40
رای اعتماد مجلس به همه وزرای پیشنهادی دولت چهاردهم

نمایندگان مجلس پس از پنج روز بررسی برنامه‌ها و صلاحیت وزرای پیشنهادی دولت چهاردهم در جلسه علنی عصر دیروز به همه افراد معرفی شده رای اعتماد دادند و به این ترتیب 19 وزیر کابینه دولت دکتر پزشکیان مشخص شدند.
پیش از رای‌گیری، دکتر مسعود پزشکیان رئیس‌جمهور در مجلس حاضر شد و برای دومین بار در طول این هفته از وزیران پیشنهادی خود دفاع کرد. پس از سخنان رئیس جمهور، رای‌گیری به صورت توزیع برگه و به صورت یکجا توسط نمایندگان مجلس انجام و نتیجه آن به این شرح اعلام شد. در جلسه رای اعتماد به کابینه دولت چهاردهم، 288 نماینده حضورداشتند و در رای گیری شرکت نمودند.
1. علیرضا کاظمی با 268 رای موافق به عنوان وزیر آموزش و پرورش انتخاب شد.
2. ستار هاشمی با 264 رای موافق به عنوان وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات انتخاب شد.
3. سید اسماعیل خطیب با 261 رای موافق به عنوان وزیر اطلاعات انتخاب شد.
4. عبدالناصر همتی با 192 رای موافق به عنوان وزیر اقتصاد و امور دارایی انتخاب شد.
5. سید عباس عراقچی با 247رای موافق به عنوان وزیر امور خارجه انتخاب شد.
6. محمدرضا ظفرقندی با 163رای موافق به عنوان وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی انتخاب شد.
7. احمد میدری با 191 رای موافق به عنوان وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی انتخاب شد.
8. غلامرضا نوری قزلجه با 253 رای موافق به عنوان وزیر جهاد کشاورزی انتخاب شد.
9. امین حسین رحیمی با 268 رای موافق به عنوان وزیر دادگستری انتخاب شد.
10. امیر عزیز نصیرزاده با 281رای موافق به عنوان وزیر دفاع و پشتیبانی از نیروهای مسلح انتخاب شد.
11. فرزانه صادق مالواجرد با 231 رای موافق به عنوان وزیر راه و شهرسازی انتخاب شد.
12. محمد اتابک با 231رای موافق به عنوان وزیر صنعت، معدن وتجارت انتخاب شد.
13. حسین سیمایی صراف با 221 رای موافق به عنوان وزیر علوم، تحقیقات و فناوری انتخاب شد.
14. سید عباس صالحی با 272 رای موافق به عنوان وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی انتخاب شد.
15. اسکندر مومنی با 259 رای موافق به عنوان وزیر کشور انتخاب شد.
16. سید رضا صالحی امیری با 168رای موافق به عنوان وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی انتخاب شد.
17. محسن پاک‌نژاد با 222 رای موافق به عنوان وزیر نفت انتخاب شد.
18. عباس علی آبادی با 255 رای موافق به عنوان وزیر نیرو انتخاب شد.
19. احمد دنیا مالی با 253 رای موافق به عنوان وزیر ورزش و جوانان انتخاب شد.
*اظهارات رئیس‌جمهور
رئیس جمهور عصر دیروز پس از پایان بررسی صلاحیت و برنامه‌های وزرای پیشنهادی دولت چهاردهم در مجلس، در آخرین دفاع از کابینه پیشنهادی گفت: با کابینه پیشنهادی پیمان بستیم در خصوص سیاست‌ها هم قسم خواهیم شد و تلاش خواهیم کرد آن را اجرایی کنیم. امیدواریم این میثاق را با شما هم داشته باشیم. پیمانی که بسته بودیم این بود که با وفاق بیاییم؛ این عزیزان نشان از تعهد و پایبندی من به آن پیمان. وزرای پیشنهادی مجموعه‌ای از سلایق و جناح‌ها هستند.
دکتر مسعود پزشکیان در جلسه علنی مجلس، اظهارداشت: آنچه که ما امروز در این برهه نیازمند آن هستیم وفاق و انسجام داخلی است. قطعا معنای وحدت و انسجام این نیست که از سلایق و باورهای خود برگردیم. در رابطه با چشم انداز و سیاست‌ها کلی و قانون برنامه به نگاه مشترک برسیم. زمانی که می‌خواهیم به قانون و چشم انداز عمل کنیم نمی‌توانیم سلایق خود را مداخله دهیم.
وی افزود: با کابینه پیشنهادی پیمان بستیم در خصوص سیاست‌ها هم قسم خواهیم شد و تلاش خواهیم کرد آن را اجرایی کنیم. امیدواریم این میثاق را با شما هم داشته باشیم. پیمانی که بسته بودیم این بود که با وفاق بیاییم؛ این عزیزان نشان از تعهد و پایبندی من به آن پیمان. وزرای پیشنهادی مجموعه‌ای از سلایق و جناح‌ها هستند. اما در اصل چشم انداز و سیاست‌های کلی و قانون برنامه باهم مشترک هستیم. وعده می‌دهیم و روی وعده خود خواهیم ایستاد. قول دادیم با شما تعامل کنیم. حتما با شما تعامل می‌کنیم و تلاش می‌کنیم با مشورت شما در راستای اجرای قانون تلاش کنیم.
رئیس جمهور تصریح کرد: پیمان همواره دو طرفه است. ما ایستادیم، کمک کنید بتوانیم روی این اصول کار را ادامه دهیم. اجازه دهید سلایق مختلف با هم بتوانیم کار کنیم. اگر قرار باشد که پیمان ببندیم و قرار باشد شما گذشته را در نظر بگیرید، پیش نمی‌رود.
رئیس جمهور اضافه کرد: بیایید با هم برادر شده و پیمان برادری ببندیم. وحدت و انسجام ما از نماز و روزه بالاتر است. نماز را برای وحدت می‌خوانیم. همه باید با هم‌ پیمان بسته و به ریسمان الهی چنگ بزنیم. مطمئن باشید همه ما عیب و نقص داریم. در نقد هیچ کدام کوتاه نمی‌آییم. حضرت علی در نهج البلاغه می‌فرماید که در حضور متقی واقعی یک جامعه به هلاکت نمی‌رسد. مزرعه جامعه بی‌آب نمی‌ماند. جامعه مشکل دارد. فقر و تبعیض و ناعدالتی دارد. هر کدام از ما اگر هنر داریم به عیب خود بپردازیم. حل اختلاف این نیست که ما طرف مقابل را محکوم کنیم. نمی‌توان گفت که طرف مقابل همه چیزش غلط است، اینگونه نمی‌شود وحدت کرد.
وی خاطرنشان کرد: من باید خودم را نقد کنم چرا در حضور من در دانشگاه و بیمارستان مشکل ایجاد شد؛ ما مشکل هستیم. اگر دست به دست هم دهیم می‌شود قدرت و عزت را به مملکت برگردانیم. در جبهه‌ها نه کسی درجه و نه کسی عنوان داشته رقابت برای جنگیدن و شهید شدن و فداکاری و ایثار بود. می‌خواهیم مشکل حل شود باید در حل بحران اقتصادی رقابت کنیم نه اینکه یکدیگر را تخریب کنیم. راه نجات ما وحدت و انسجام است.
وی افزود: ما نظر شما را روی چشم خود می‌گذاریم؛ اما با وفاق و همدلی باید پیش برویم. فردا در مدیریت‌ها و اجرا من به عنوان مسئول می‌توانم نظر دیگران را نگیرم. اما من می‌گویم که تنها تصمیم نمی‌گیرم. براساس شایستگی و لیاقت و براساس عدالت تصمیم می‌گیرم. اگر باهم باشیم می‌توان مشکل را حل کرد. اگر بنا باشد شما کار خود را کنید و ما کار خود را بعید می‌دانم بتوان مشکل را حل کرد.
پزشکیان تصریح کرد: آقایان عراقچی، نصیرزاده، کاظمی، خطیب، مومنی، سیمایی را بدون هماهنگی انتخاب نکردیم. چه با کمیته‌ها و چه با بالا هماهنگ کردیم. امکان ندارد ما کسی را به شما معرفی کرده باشیم که بخواهیم تقابل ایجاد کنیم. بنده با تمام وجود با وحدت و انسجام آمدم. آقای ستار هاشمی و خانم فرزانه صادق، سابقه و علم این‌ها مشخص است. هم علم و هم تجربه داشتند. در ذهن من ایده آل‌هایی بود اما وقتی می‌دیدم تفاهم نیست کنار می‌گذاشتم. برای من تفاهم مهم‌تر است. باهم باشیم قدرت ما بیشتر است. برای وحدت کوتاه خواهم آمد. در خصوص این افرادی که می‌بینید حداکثر تفاهم و توافق را داشتیم. با سازمان‌های امنیتی و سپاه تفاهم کردیم بعد افراد را معرفی کردیم.
وی اضافه کرد: از مجلس دو نفر را انتخاب کردیم. خود من هم که مجلسی هستم. باور دارم که باید با شما تفاهم کنم. شعار نمی‌دهم. سعی کردم با وفاق و همدلی تا اینجا بیایم. در کارشناسی و کاردانی ظفرقندی، میدری، همتی و صالحی امیری شکی نیست. اعتماد کنید. اینگونه نیست که یکی بیاید در مقابل ولایت جهت گیری داشته باشد و من با او کنار بیایم. بنده همواره از ولایت دفاع کردم. بنده که کوتاه نمی‌آیم، چه کسی گفته که این‌ها مقابل ما هستند. چرا می‌خواهیم کسی که با ما هست را از کشتی پیاده کنیم. همه وزرای بهداشت راست و چپ، آقای ظفرقندی را تایید کردند؛ حرف دارد، من هم حرف دارم. شما می‌دانید من را برای کاندیدایی نمایندگی رد کرده بودند.
وی افزود: اینجا هستم تا مشکل مردم را حل کنم. من در مقابل مردم نمی‌ایستم. بنده با شما تفاهم می‌کنم تا دست به دست هم داده تا مشکل مردم را حل کنیم. چیزی که معتقد به آن نیستم را نمی‌توانم بگویم. این نوشته‌ها را نمی‌توانم بخوانم؛ آنچه در دلم هست را باید بگویم. آقای میدری اقتصاد این قصه را بلد است، در تامین اجتماعی سرآمد است. می‌خواهیم به محرومان برسیم؛ ما را کمک کنید. به عنوان ایرانی نمی‌توانم بپذیریم آن طرف آب رشد کنند و ایرانی‌ها با حسرت نگاه کنند. باید دست از دعواهای بیخودی برداریم و وحدت کنیم.
وی تصریح کرد: هر طرف خطا رفتیم برادرانه بگویید؛ بخدا می‌خواهیم به مردم خدمت کنیم. برداران و خواهران عاجزانه می‌خواهم این وفاق و وحدت را در تیم ما بهم نزنید. من نمی‌گویم عیب ندارم؛ مگر می‌شود آدم عیب نداشته باشد. ما به این نقطه رسیدیم. شما با همه نقص‌ها و عیب‌ها وفاق ما را باهم نزنید. ما قول می‌دهیم در خدمت شما و خدمت به مردم هرچه از دستمان برمی آید انجام دهیم.
پزشکیان افزود: همه این عزیزان کارشناس و نخبه و باتجربه هستند. مشکل ما در زبان مشترک است. زبان مشترک ما چشم انداز و قانون برنامه است. همتی و صالحی امیری در اقتصاد، بیمه و بانک و در دانشگاه تجربه دارد. بنده همه این افراد را با بالا هماهنگ کردم. نمی‌گویم عیب نداریم. این‌ها آدم‌های ناشناخته نیستند. آقای دنیامالی که دیگر از خودمان است. ممکن ضعیف باشیم اما اگر انسجام و وحدت داشته باشیم مشکلی نیست که نتوانیم حل کنیم. تمام دنیا پشتیبان عراق در جنگ با ایران بودند. می‌دانید هیچی نداشتیم، اما یک باور و اعتقاد بود. ما پیروز شدیم.
وی خاطرنشان کرد: امروز جنگی که داریم بدتر از جنگ عراق است و باید دست به دست هم دهیم. گذشته گذشت. رها کنیم گذشته را. بپذیریم که با تمام وجود با هم به مردم خدمت کنیم. کمک کنید این وحدت و انسجام علی‌رغم همه عیب‌ها برهم نخورد. ما با شما هستیم. هیچ غرور و تکبر در خود نمی‌بینیم. ما نوکری مردم را در خود می‌بینیم. وزیر ارشاد که نمی‌آمد، آقا دستور داد که آمد. بنده با ایشان صحبت کردم اما گفت نه نه نه. رفتم خدمت آقا گفتم این لیست هست. گفتم آن نیامد، همان جا تلفن را گرفت گفت پاشو بیا.
رئیس جمهور گفت: می‌خواهم بگویم هماهنگ شدیم، آمدیم اینجا. خانم صادق مالواجد را اصلا خود آقا گفتند بیاید. چرا من را وادار می‌کنید چیزهایی که نباید را بگویم. همه عزیزان با هماهنگی و تفاهم آوردیم اینجا. آقای اتابک، لیستی درست کردند آوردند. صحبت کردیم. دیدیم ایشان هم در بنیاد مستضعفان و هم در اقتصاد بوده است. آدم‌ها را باید در میدان عمل شناخت. کارهایی که در صنعت کرده بر کسی پوشیده نیست. 40 سال ما می‌خواهیم عدالت و انصاف را برقرار کنیم. اما باهم دعوا می‌کنیم؛ این نفس است که نمی‌گذارد. این من است که نمی‌گذارد با شما باشم. دست به دست هم دهیم برای ایران و برای مردم. آقای عراقچی اولین کسی بود که آقا قبول کردند. قبل اینکه اسم وزرا بگوییم آقا ایشان را قبول کردند. نگذارید من وارد جزئیات شوم. رای دهید ما برویم دولت را تشکیل دهیم.
*بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی نیرو و ورزش و جوانان
در جلسه علنی صبح دیروز مجلس،نمایندگان به بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی نیرو و ورزش و جوانان پرداختند.
*اظهارات نمایندگان مخالف وزیر پیشنهادی نیرو
محسن بیگلری نماینده سقز در مخالفت با وزیر پیشنهادی نیرو گفت: کسی که قرار است به عنوان وزیر نیرو انتخاب شود باید اشراف کافی بر مشکلات این وزارتخانه داشته باشد حال این‌که آقای علی‌آبادی شناخت کافی از ماموریت‌های وزارت نیرو ندارد و تنها در مدت کمی معاون وزیر نیرو بوده و برنامه‌هایش را هم براساس آن زمان ارائه کرده است.
حمیدرضا گودرزی نماینده الیگودرز در مجلس نیز در مخالفت با علی آبادی تصریح کرد: آقای دکتر پزشکیان در شرایطی آقای علی آبادی را برای تصدی وزارت نیرو به مجلس معرفی کرده است که همه می‌دانند سوابق ایشان به حوزه آب و برق باز نمی‌گردد، همچنین انتخاب ایشان نه تنها دستاوردی برای کشور نخواهد داشت بلکه تیر خلاص به تمام امیدهای مردم خواهد.
*اظهارات نمایندگان موافق وزیر پیشنهادی نیرو
رحمت‌الله نوروزی عضو کمیسیون کشاورزی طی سخنانی در موافقت با وزیر پیشنهادی نیرو ابراز داشت: به یقین انتخاب وزیری توانمند برای وزارتخانه نیرو با توجه به بحران شدید آب و برق در تمامی کشور و حتی با همسایگان بسیار ضروری است چرا که ما در این حوزه علاوه بر داخل کشور با همسایگان نیز دچار تنش و چالش شده ایم.
شریعتی نماینده بهشهر در موافقت با علی آبادی خاطرنشان کرد: ایشان در جلسات مختلف از بکارگیری توانمندی‌ها و دانش بروز و نیروهای خلاق و ظرفیت‌های موجود نیروی انسانی بر روند پیشرفت پروژه‌ها نظارت و پی‌گیری خواهد نمود و حدود سه دهه با آگاهی کامل نسبت به توزیع آب و برق اشراف کامل را برای حل مشکلات وزارتخانه نیرو دارد و می‌تواند با اشراف کامل موضوعات آب و برق را حل و راهوری نماید.
هاشمی نیا نماینده خرم آباد نیز در سخنانی گفت: آقای علی آبادی مدت بسیاری در شرکت مپنا کار کرده و این شرکت را به رتبه‌های عالی رساند و مدیریت صحیح ایشان باعث شد که نامی از ایشان در جهان مطرح شود لذا با شناخت و درک درستی که ایشان از حوزه انرژی دارند می‌تواند کمک کند که وزارت نیرو به خوبی مدیریت شود.
* علی‌آبادی: به اجرای قانون مانع‌زدایی از توسعه صنعت برق مصمم هستم
وزیر پیشنهادی نیرو در دفاع از برنامه‌های خود گفت: در صورت تایید نمایندگان مجلس مصمم هستم اهداف تعیین شده در برنامه هفتم و قانون مانع‌زدایی از توسعه صنعت برق را اجرایی کنم.
عباس علی آبادی با اشاره به مواجهه کشور با ناترازی برق و آب گفت: ناترازی آب و برق معضل امروز وزارت نیرو است و تامین مطمئن آن بر عهده وزیر نیرو است؛ اگرچه گرما و تغییرات اقلیمی تاثیرگذار است اما مشکلات فراتر از موضوع گرماست و برطرف کردن کمبودها در این حوزه امر پیچیده و چند وجهی است و این امر چند وجهی نیازمند همدلی در سطح حاکمیت و همراهی در سطح قوا به ویژه مجلس است.
وی با بیان اینکه « متعهد به مردم شریف ایران و آرمان‌های امام، رهبری و قوانین هستم و قول می‌دهم که در کمال صدق و شفافیت مسیر را با نمایندگان مجلس طی کنم»، افزود: برآوردهای کارشناسی نشان می‌دهد که در حوزه برق ناترازی در سال جاری به بیش از 18 هزار مگاوات می‌رسد؛ این ناترازی ریشه در اقتصاد ناکارآمد برق دارد که جذابیت اقتصادی این صنعت را از بین برده است و موجب مصرف خارج از الگوهای استاندارد شده است؛ از طرف دیگر بودجه وزارت نیرو در سال‌های گذشته کفاف یارانه برق را نداده و منجر به ایجاد بدهی بزرگی به شرکت‌های خصوصی در حوزه برق شده است؛ انباشت تعهدات وزارت نیرو باعث شده جذابیت سرمایه‌گذاری در این حوزه برای بخش خصوصی عملاً از بین برود.
وی با بیان اینکه «من به نمایندگان مجلس اطمینان می‌دهم که در صورت تامین منابع مالی با توجه به پیشرفت کشور در حوزه فنی به هیچ مشکلی بر نخوریم»، گفت: انباشت تعهدات وزارت نیرو باعث شده که سرمایه‌گذاران قبلی متضرر شوند و سایر سرمایه‌گذارانی که می‌توانستند در این حوزه سرمایه‌گذاری کنند، به دلیل نابسامانی اقتصاد برق پا به این عرصه نگذارند و از حضور مشارکت پرهیز کنند که نتیجه آن وضع حاضر است؛ همچنین شاهد مهاجرت نخبگان از این صنعت به صنایع دیگر هستیم.
وی افزود: با اصلاح اقتصاد برق و کاهش مداخلات قیمتی وزارت نیرو از موضع رقیب بخش خصوصی خارج می‌شود و ما چاره‌ای نداریم جز اینکه خود را از مواضع اجرایی و حتی کارفرمایی به موضع تنظیم‌گری ببریم و این در راستای شعار سال اعلامی ازسوی مقام معظم رهبری نیز است و ما باید زمین بازی را برای بهترین برنده‌ها فراهم نماییم. همه اسناد بالا دستی اشاره به تغییر این رویکرد دارند و ما باید باور کنیم که این تغییر قابل انجام و به صلاح کشور است؛ باید برای دستیابی به این هدف مهم با یکدیگر هم پیمان شویم.
* بررسی صلاحیت وزیر پیشنهادی ورزش و جوانان
نمایندگان در ادمه به بررسی صلاحیت وزیر پیشنهادی ورزش و جوانان پرداختند.
*اظهارات مخالفان وزیر پیشنهادی ورزش و جوانان
مجتبی زارعی در مخالفت با وزیر پیشنهادی ورزش و جوانان گفت: رسانه معاند "بی بی‌سی" از قول من درباره وزیر اطلاعات خبری منتشر کرد و گفت زارعی گفته است که وزیر اطلاعات شان خودش را بالاتر از دولت می‌داند و این دروغ بود. این نظر من درباره جناب ظفرقندی و جناب حیدری بود نه شخص دیگری. با اینکه رای من نمادین بود، مخالفت من نمادین بود و از هیچکس دعوت نکرده بودم که به وزیر اطلاعات رای منفی بدهند اما به خاطر برخورد با بی‌بی‌سی همان رای نمادین منفی من امروز تبدیل به رای مثبت به جناب خطیب شده است. وی افزود: دنیامالی در حوزه جوان و در حوزه فناوری‌های نرم هیچ تخصصی ندارد.
صدیف بدری نماینده اردبیل هم به عنوان مخالف احمد دنیامالی وزیر پیشنهادی ورزش و جوانان گفت: با توجه به سوابق درخشان آقای دنیامالی در بخش‌های مختلف او فردی توانمند در این وزارتخانه محسوب می‌شود منتها وزارت ورزش و جوانان یکسری مشکلات دارد که باید برای رفع آن اهتمام داشت.
وی ادامه داد: یکی از این موارد موضوع نزدیکی سرانه‌های ورزشی محروم و کم برخوردار به میانگین کشوری است که چنین چیزی در برنامه‌های آقای دنیامالی نیامده است.
حمیدرضا عزیزی هم به عنوان مخالف احمد دنیامالی گفت: سهم ورزش در تولید ناخالص ملی کم است و باید افزایش پیدا کند. علاوه بر آن در برنامه وزیر پیشنهادی رفع وابستگی بودجه‌های ورزشی به منابع دولتی آمده که این موضوع با وضعیت مناطق محروم تعارض دارد که باید رفع شود.
نماینده اردل افزود: شاهد افول جایگاه رقابتی ایران در رقابت‌های بزرگ ورزشی هستیم که نمونه آن کاهش حضور ورزشکاران در المپیک است. انتظار می‌رود که وزیر پیشنهادی ورزش و جوانان برنامه‌ای در این مورد داشته باشد.
* موافقان وزیر پیشنهادی ورزش و جوانان
حمیدرضا گودرزی نماینده الیگودرز به عنوان موافق وزیر پیشنهادی ورزش و جوانا با بیان اینکه «آقای دنیا مالی از مدیران وقت گذار، کارکشته و پیگیر است»، افزود: آقای دنیا مالی دارای سال‌ها تجربه و شناخت عمیق از حوزه وزارت ورزش و جوانان است و به عنوان یک گزینه مناسب شناخته می‌شود. وزیر پیشنهادی وزارت ورزش و جوانان می‌تواند در حوزه‌های مختلف این وزارت‌خانه تحول ایجاد کند.
مهرداد گودرزوند چگینی هم به عنوان موافق با بیان اینکه «امروز فصل مشترک دولت و مجلس در سیاست‌های کلی نظام و برنامه هفتم منویات رهبری است»، افزود: امانتداری آقای دنیامالی در 45 سال گذشته برای نظام جمهوری اسلامی ایران و ولایت مطلقه ولی فقیه در کشور روشن است و او انسانی شریف، متعهد، متخصص و کارآمد است. باید از آقای دکتر پزشکیان تشکر کنیم که چهره‌ای را که هم عمرانی و ورزشی است و می‌تواند بسیاری از مشکلات کشور را حل کند، به عنوان وزیر پیشنهادی ورزش و جوانان به مجلس معرفی کرده است.
غلامحسین زارعی نماینده دشتی در موافقت با وزیر پیشنهادی ورزش و جوانان گفت: من می‌خواهم این جمله را بگویم که آقای دنیا مالی فرزند ورزش و بزرگ شده ورزش است و کار کرده است در حوزه ورزش. چرا بی‌انصافی می‌کنیم؟ همه ما یک نقدهایی داریم و یک نقص‌هایی داریم. جناب آقای احمد دنیامالی از نظر اینجانب هر آنچه که مدیریت ورزش و امور جوانان کشور را نیاز دارد، داراست.

  تعداد بازديدها: 106
   


 



این مطلب از نشانی زیر دریافت شده است:
http://fajr57.ir/?id=100726
تمامي حقوق براي هیئت انصارالخميني محفوظ است.