امام خمینی (ره) والله اسلام تمامش سیاست است؛ ***** مقام معظم رهبری: به گفتار امام و کردار امام اهتمام بورزید ***** امام خمینی(ره): ان شاء الله ما اندوه دلمان را در وقت مناسب با انتقام از امریکا و آل سعود برطرف خواهیم ساخت و داغ و حسرت حلاوت این جنایت بزرگ را بر دلشان خواهیم نهاد 1367/4/29 ***** امام خمینی(رحمة الله علیه) : حکومت آل سعود، این وهابیهای پست بیخبر از خدا بسان خنجرند که همیشه از پشت در قلب مسلمانان فرو رفته‌اند 1366/5/12***** امام خمینی (ره) شهادت در راه خدا مسئله ای نیست که بشود با پیروزی در صحنه های نبرد مقایسه شود، مقام شهادت خود اوج بندگی و سیر و سلوک در عالم معنویت است ***** امام خمینی (ره): ما تابع امر خداییم، به همین دلیل طالب شهادتیم و تنها به همین دلیل است که زیر بار ذلت و بندگی غیر خدا نمی رویم ***** امام خمینی(ره) ”من برای آنکه شما جوانان شایسته ای هستید، علاقه دارم که جوانی خود را در راه خداوند و اسلام عزیز و جمهوری اسلامی صرف کنید تا سعادت هر دو جهان را دریابید.„ ***** حُسنُ الخلاقِ یُدِّرُ الرزاقَ وَ یونِسَ الرِّفاقَ؛ خوش اخلاقى روزى ها را زیاد مى کند و میان دوستان انس و الفت پدید مى آورد. «نهج الفصاحه، ح 781»***** امام خمینی(س) علم همراه تهذیبِ نفس است که انسان را به مقام انسانیت می رساند .هم در علم کوشا باشید و هم در عمل و هم در تهذیب اخلاق ***** بايد مسائل اسلامي حل بشود در اينجا و پياده بشود. بايد مستضعفين را حمايت بكنند، بايد مستضعفين تقويت بشوند حضرت امام خميني قدس سره الشريف صحیفه امام – جلد 6 – صفحه 461 ***** اهمیّت فضای مجازی به انداره ی انقلاب اسلامی است "مقام معظم رهبری" ***** آن کسی قلمش قلم انسانی است که از روی انصاف بنویسد. امام خمینی (ره) ***** همان طوري که در سابق عمل مي‌شد، روضه‌خواني بشود، مرثيه گفته بشود، شعر و نثر در فضايل اهل بيت و در مصائب آنها گفته بشود. حضرت امام خميني قدس سره الشريف صحيفه امام – جلد 15 – ص 332 ***** نگذاريد پيشكسوتان شهادت و خون در پيچ و خم زندگي روزمره خود به فراموشي سپرده شوند. حضرت امام خميني قدس سره الشريف صحيفه امام، ج 21، ص 93 ***** من در ميان شما باشم و يا نباشم، به همه شما وصيت و سفارش مي‌کنم که نگذاريد انقلاب به دست نااهلان و نامحرمان بيفتد. حضرت امام خميني قدس سره الشريف صحيفه امام، ج 21، ص 93 ***** پيامبر اسلام نيازي به مساجد اشرافي و مناره‌هاي تزئيناتي ندارد. پيامبر اسلام دنبال مجد و عظمت پيروان خود بوده است که متأسفانه با سياست‌هاي غلط حاکمان دست‌نشانده به خاک مذلت نشسته‌اند. حضرت امام خميني قدس سره الشريف صحيفه امام، ج 21، ص 80 ***** پيغمبر اسلام تمام عمرش در امور سياسي بود، تمام عمرش را صرف كرد در سياست اسلامي، و حكومت اسلامي تشكيل داد. حضرت امام خميني قدس سره الشريف صحيفه امام، ج 15، ص 11 ***** امام به همه فهماند که انسان کامل شدن، علی وار زیستن و تا نزدیکی مرزهای عصمت پیش رفتن افسانه نیست. مقام معظم رهبری ***** راه ما راه امام خمینی است و در این راه با همه قدرت و قاطعیت خود حرکت خواهیم کرد. مقام معظم رهبری


 

 

 

تاريخ انتشار: 10 اسفند 1403 ساعت 21:24:33
امام جمعه شیراز : وضعیت معیشت امتحان سخت مردم ایران است ؛ باید دعا کنیم و از خدا درخواست کنیم

«مسئولان باید برای بهبود معیشت پیگیری و مردم باید مطالبه کنند. اما دعا چیز دیگری است و خدا فرموده وقتی سختی پیش می‌آید باید دعا کنید. مطالبه از مسئولان کافی نیست، چون قدرت عالم دست خداست؛ بنابراین از خدا درخواست کنیم و مسئولان را پای کار بیاوریم و خود نیز پای کار باشیم تا ان‌شاءالله این مسائل به لطف خدای متعال حل شود.»

نماینده ولی فقیه در استان فارس با اشاره به اینکه مقام معظم رهبری (مدظله العالی) بر کم شدن فشار‌های اقتصادی بر مردم تأکید بسیار دارند، گفت: همه مردم و در رأس آنها دولت باید تلاش کنند تا وضعیت معیشت بهبود پیدا کند.

به گزارش ایسنا، آیت‌الله لطف‌الله دژکام امروز جمعه ۱۰ اسفند در خطبه‌های نماز جمعه شیراز، با اشاره به وضعیت معیشت مردم اظهار کرد: وضعیت معیشت امروز امتحان سختی برای مردم و دولت است، باید این موضوع حل شده و باری از دوش ملت برداشته شود، بنابراین همه مردم و در رأس آنها دولت باید تلاش کند تا از فشار‌های اقتصادی کم شود. 

وی با اشاره به شرایط جنگ اقتصادی ادامه داد: مبارزه یک وظیفه است. مسئولان باید برای بهبود معیشت پیگیری و مردم باید مطالبه کنند. اما دعا چیز دیگری است و خدا فرموده وقتی سختی پیش می‌آید باید دعا کنید. مطالبه از مسئولان کافی نیست، چون قدرت عالم دست خداست؛ بنابراین از خدا درخواست کنیم و مسئولان را پای کار بیاوریم و خود نیز پای کار باشیم تا ان‌شاءالله این مسائل به لطف خدای متعال حل شود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به فتنه‌هایی که دشمن در ایران به وجود می‌آورد، اشاره و اظهار کرد: دشمنان اسلام و ایران متوجه شدند که با جنگ سخت و نظامی نمی‌توانند پیروز میدان باشند و هشت سال دفاع مقدس شاهد این ماجراست. دشمن می‌دانست که نیرو‌های مسلح ایران اجازه تعرض به خاک ایران را نمی‌دهند، لذا شروع به راه انداختن فتنه، ایجاد مشکل و اغتشاش کردند و برای این اغتشاشات هزینه کرده و به افرادی که عصیان کردند، پول پرداختند؛ اما به لطف خدا و برکت امام زمان (عج) دشمن نمی‌تواند موفق شود.

ماه رمضان همانند یک فرصت برای اجابت دعاست

امام جمعه شیراز افزود: باید با فساد اخلاقی، بدحجابی، بی‌حجابی، زنا، خودفروشی، فساد مالی و فساد اقتصادی مقابله کرده و آن را کنترل کنیم. ماه رمضان همانند یک فرصت است تا دعا کنیم این مشکلات برطرف شود، یک دعای امام زمان (عج) به نفع مسلمانان و به ضرر دشمنان خواهد بود و خداوند کمک خواهد کرد تا تمام مشکلات حل شود.

وی تصریح کرد: ماه رمضان بهترین موقعیت است که در زمینه تقوا تمرین و رشد کنیم، چون تقوا می‌تواند نتیجه روزه باشد. 

آیت‌الله دژکام با بیان اینکه در آستانه ماه مبارک رمضان هستیم و باید تلاش کنیم تا جامعه، منطقه و شهر خود را برای رفتن به مهمانی خدا آماده کنیم، گفت: یکی از برنامه‌های خوبی که در این ماه متداول شده، دهه تکریم مساجد است.

چراغ یک مسجد می‌تواند همه محله را روشن کند

وی ادامه داد: در ماه مبارک رمضان هر مسجد در یک محله باید برنامه‌ریزی دینی داشته باشد تا کانون ذکر، دعا و توجه به خداوند شود که در این زمینه، مرکز امور مساجد تلاش‌هایی انجام داده است.

نماینده ولی فقیه در استان فارس با بیان اینکه مژده دادند که در ماه مبارک رمضان هیچ مسجدی بدون نماز جماعت و امام جمعه نخواهد بود، گفت: این کار مهم نیاز به حمایت همه جانبه مردم در محلات مختلف شهر شیراز دارد. در همین راستا باید با متولی مساجد صحبت شود که مردم را به مسجد دعوت کرده تا تمام مساجد آباد شوند. نباید این فرصت را از دست داد، چون چراغ مسجد همه محله را روشن می‌کند. 

آیت‌الله دژکام با اشاره به اینکه فرمانده انتظامی کشور هر ساله تلاش‌هایی را در راستای روزه‌داری بهتر مردم انجام می‌دهد، گفت: تکریم به ماه مبارک رمضان در همه کشور‌های جهان اسلام اهمیت ویژه‌ای دارد. در ایران نیز همه ساله در آستانه ماه قرآن، قرارگاه ویژه‌ای تشکیل شده و پیگیری لازم از طرف نیروی انتظامی انجام می‌شود. در همین راستا بخش‌نامه‌های خوبی تدوین شده که در جراید و رسانه‌ها منتشر خواهد شد و نیرو‌های انتظامی همواره آمادگی دارند تا جلوی بی‌احترامی به ماه مبارک رمضان گرفته شود.

وی از مردم تقاضا کرد تا با نیروی انتظامی همکاری لازم را انجام دهند و سپس افزود: ماموران نیروی انتظامی در ماه رمضان روزه هستند و کمک مردم می‌تواند باری از دوش نیرو‌های فراجا بردارد. مردم و نیرو‌های مسجد باید در این ماه به صورتی کار کنند تا نیازی به دخالت مأموران فراجا نباشد.

نماینده ولی فقیه در استان فارس در بخش دیگری از سخنان خود ۱۴ تذکر مخصوص ماه مبارک رمضان را از پیامبر گرامی اسلام (ص) نقل کرد و افزود: پیامبر اکرم (ص) به مردم تذکر دادند که با نیت صادق از خدا بخواهید که توفیق روزه و تلاوت قرآن را در ماه رمضان پیدا کنید؛ بدبخت کسی است که در ماه رمضان از مغفرت و رحمت خدا محروم شود؛ هر زمانی که در این ماه گرسنه و تشنه می‌شوید، یاد گرسنگی و تشنگی روز قیامت بیفتید؛ به فقرا و مساکین در ماه رمضان صدقه دهید؛ کودکان را مورد رحم و محبت قرار دهید؛ به خویشاوندان رسیدگی کرده و در ماه مبارک رمضان زبان خود را کنترل کنید، گوش خود را از حرام ببندید و به یتیمان رحمت کنید. الحمدالله در ایران موسسات بسیاری وجود دارد که یتیمان را حمایت می‌کنند، اما این کودکان همواره نیاز به دست نوازش دارند.

وی ادامه داد: پیامبر سفارش کردند که در ماه مبارک رمضان بسیار توبه کنید؛ بعد از نماز دست‌های خود را به سمت آسمان بلند کرده تا با آسمان ارتباط برقرار کنید؛ بدانید که جانتان در گرو اعمال شماست؛ پشت‌ها از گناه سنگین شده است، سجده را طولانی کنید تا گناهان بریزد و در نهایت اینکه افطاری دهید.

آیت‌الله دژکام با تأکید بر منویات مقام معظم رهبری (مدظله) مبنی بر اینکه افطاری ساده در ماه رمضان ترویج داده شود، گفت: افطاری دادن سنت پسندیده است، اما متولیان امر نباید کار خیر را مخفی کنند و باید مشخص شود که خیر از کجا رسیده است.

امام جمعه شیراز با اشاره به رونمایی از تقریظ مقام معظم رهبری (مدظله) بر کتاب «آخرین فرصت» که شب گذشته در حرم مطهر شاهچراغ (ع) برگزار شد، بیان کرد: کتاب آخرین فرصت شرح حال یک شهید (علی کسایی) از ارتش جمهوری اسلامی ایران است. شهیدی که شرح حال وی برای همه مردم همانند یک درس است.

آیت‌الله دژکام افزود: بنابر روایت کتاب، شهید علی کسایی هر زمانی که به زیارت اهل قبور می‌رفت به خانواده خود می‌گفت، شاید این آخرین فرصت باشد و به نحوی زندگی کرد که زندگی وی الگویی برای دیگران شد.

وی با بیان اینکه رونمایی از کتاب آخرین فرصت که حاوی پرده‌هایی از زندگی پرافتخار ارتشی شهید علی کسایی است، گفت: این کتاب به همه ما درس می‌دهد تا با دعوت به تقوا در آخرین فرصت هم، با دست پر از این دنیا برویم.

امام جمعه شیراز با تصریح اینکه هفته پیش‌رو سالروز تأسیس کمیته امداد امام خمینی (ره) و روز احسان و نیکوکاری است و به فکر این هستیم که ایران اسلامی را آباد سربلند و عزت‌مند کنیم، گفت: باید با کمیته امداد امام خمینی (ره) در راستای انواع نیکوکاری همراه شد.





  تعداد بازديدها: 124


 
نظرات خوانندگان:
 

نظرات حاوي توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمي‌شود.

نام:
پست الکترونيک:
متن پيام:


 
آخرين اخبار و مطالب 
اختصاصی:
انا مدینه العلم ... ، با خطاطی آقای محمد مسلم خانی
یادداشتی از: حجت الاسلام هادی سروش
دفاع و زمین‌گیر کردن دشمن متجاوز باید بر اساس هوشمندی باشد
ارتش ایران یک فروند جنگنده F۳۵ دیگر رژیم صهیونیستی را نابود کرد
نامه کمیسیون امنیت ملی برای محدود کردن بازرسی‌های آژانس
ارتش اسرائیل: حملات تلافی‌جویانه ایران ادامه خواهد داشت
انتصاب سرتیپ پاسدار سیدمجید موسوی به فرماندهی نیروی هوافضای سپاه پاسداران
شهادت ۳۰ نیروی نظامی و یک نیروی هلال احمر در آذربایجان‌ شرقی
هشدار بزرگ چین به اسرائیل: از خط قرمز عبور کردید!
وزیر دفاع پاکستان: از منافع ایران محافظت خواهیم کرد/وحدت در جهان اسلام ضروری است/سازمان همکاری اسلامی برای مقابله با اسرائیل فورا تشکیل جلسه دهد
اطلاعات سپاه اعلام کرد: اشد مجازات برای همکاری با موساد
واکنش ظریف به حمله اسرائیل به ایران
پیغام واضح محسن چاوشی برای رژیم صهیونیستی
هشدار امنیتی وزارت اطلاعات درباره تردد خودروهای مشکوک
خودزنی صهیونیست‌ها در جریان تلاش برای مقابله با موشک‌های ایرانی
پادشاه عربستان درباره حجاج ایرانی دستور جدید صادر کرد
در پی حمله رژیم صهیونیستی؛
سردار حاجی زاده به شهادت رسید + سوابق
آخرین عکس های سرلشکر باقری، ساعاتی قبل از شهادت
حذف نوار مشکی از صفحه شبکه های تلویزیون (+عکس)
با حکم رهبر معظم انقلاب؛
سرلشکر علی شادمانی فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم الانبیاء شد + سوابق
با حکم رهبر معظم انقلاب؛
سرلشکر محمد پاکپور فرمانده کل سپاه شد + سوابق

آرشیو همه مطالب


 
پربازديدها 
اعطای دکترای افتخاری از یک دانشگاه اروپایی به احمدی‌نژاد و نتانیاهو (+عکس)
گزارش تصویری:
برگزاری کلاس درس نهج البلاغه در هیئت انصارالخمینی (ره) حسینیه ی آل یاسین (ع) 1404/3/12
اطلاعیه:
برگزاری مراسم قرائت دعای عرفه و مراسم سالگرد رحلت حضرت امام خمینی (س)
یادداشتی از: حجت الاسلام علی اکبر سبزیان
اسطوره‌ای به نام روح‌الله
گزارش تصویری:
برگزاری مراسم قرائت دعای عرفه و مراسم سالگرد رحلت حضرت امام خمینی (س)، در هیئت انصارالخمینی (س) 1404/3/15
یادداشتی از: حجت الاسلام احمد مازنی
علت فقر عمومی از نظر امام خمینی(س)
یادداشتی از: حجت الاسلام رشید داودی
برای آن حقیقتِ مستور
بیانات مقام معظم رهبری در مراسم سی و ششمین سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی (رحمه‌الله)
دکتر روحانی: در فروردین ۱۴۰۰ فقط امضای عراقچی مانده بود تا توافق شود/ حداقل ۲ هزار میلیارد دلار مستقیم و غیرمستقیم ضرر کردیم
منتجب‌نیا: امروز اگر امام حضور داشت حتما با اجبار مخالفت می‌کرد/ اگر مسئولین می‌خواهند این نظام حفظ شود، باید دست از فشار و زور بردارند
به مناسبت سی و ششمین سالگرد ارتحال حضرت امام(ره)؛
پزشکیان در حرم امام: اگر به گفتار امام عمل کنیم، هیچ قدرتی نمی‌تواند به ما زور بگوید/ دشمنان می‌خواهند با قومیت‌‌گرایی در داخل کشور دعوا بیندازند/ آمریکا به ما می‌گوید حق ندارید اورانیوم غنی‌سازی کنید، اما هیچ انسان آزاده‌ای زیر بار ناحق نخواهد رفت
پیام مقام معظم رهبری به حجاج بیت‌الله الحرام
توصیه مهم حاج آقا مجتبی تهرانی درباره شب و روز عرفه
در گفت و گوی زنده با شبکه «المنار»؛
سید علی خمینی: «انقلاب زنده است»، یعنی مخالفان و معارضان شعاری بهتر از شعار ما ندارند/ پایه دین اسلام، سیاست است/ قصد ایران برای سلطه بر جبهه مقاومت، دروغ است
در مراسم سی و ششمین سالگرد رحلت امام؛
سیدحسن خمینی: هدف دشمنان دور کردن مردم و دلهای نسل های جدید از امام ماست/ انقلاب ما مردمی ترین انقلاب در طول تاریخ بوده است/ برای یک ملت هیچ چیز به اندازه عزت کلیدی نیست
یادداشتی از: مسعود نصیری
اندیشه امام خمینی (ره)
یورش تکفیری‌ها به دفتر آیت‌الله سیستانی در سوریه / سفارت عراق در دمشق تعرض به دفتر آیت الله سیستانی را محکوم کرد
یادداشتی از: عبدالمهدی همت پور*
امام خمینی (ره) و میراث فرهنگی
خاطرات آیت‌الله هاشمی از لحظه رحلت امام خمینی(ره)/ از چشمان نیمه باز امام حالت وداع دیدم/ امام گفتند به مردم بگویید دعا کنند که خداوند من را بپذیرد
اعمال شب عرفه


 
آمار بازديد از سايت 
تعداد بازدید امروز: 15632
تعداد بازدید دیروز: 13999
بازدید کل: 76008413
مشاهده آمار کامل
تمامي حقوق براي هيئت انصارالخميني (ره) محفوظ است.