تاريخ انتشار: 14 تير 1399 ساعت 22:10:42
خاندان شریف

✍️علی رغم اینکه بانی پیشنهاد درخواست تشکل های دانشجویی مبنی بر تدفین پیکر پاک و مطهر تعدادی از شهدای گمنام در محوطه ورودی مسجد دانشگاه تهران بودم که در شرایط مذکور به دلایلی میسر نشد ، اما بعدها با ارسال نامه به چمران رئیس شورای شهر تهران و باقرزاده رئیس کمیته تفحص مخالفت خود را با اقدام سیاسی و [...] توزیع پیکر شهدا به مثابه ابزار تبلیغی در نقطه نقطه شهرها اعلام کردم.
✍️اوایل دهه هشتاد در مکاتبه ی دوم با باقرزاده به بازی کاروان کشی بی حاصل عامه مردم را به عنوان باستان شناسی جنگ مورد نقد و مخالفت قرار دادم ، تاکید کردم شرافتمندانه این است که با دسترسی به چند صد هزار شهید زنده دفاع مقدس مردم را به میدان جامعه شناسی و انسان شناسی دفاع مقدس وارد کنید.
✍️مکاتبه مذکور بر این نکته تاکید داشت که باستان شناسی و موزه نگاری ابزار و وسائل زیر خاکی جنگ راهبرد جدی نادیده انگاری چند صد هزار شهید زنده و خالق دفاع مقدس است.
✍️آمار تکانده و حیرت انگیزی است اگر بدانیم در دفاع هشت ساله از ایران و مقابله با لشگر کشی دشمن تا دندان مسلح بالغ بر ۸۱۸۸ خانواده دو شهید ، ۶۲۱ خانواده سه شهید ، ۸۲ خانواده چهار شهید ، ۲۱ خانواده پنج شهید ، ۶ خانواده شش شهید ، ا خانواده هفت شهید ، ۱ خانواده هشت شهید و ۲ خانواده نه شهید تقدیم کردند.
✍️اگر جانبازانِ خانواده های معظم را هم در آمار مذکور لحاظ کنیم قطعا با فاجعه غیر قابل تصور و عمیق تری روبرو خواهیم بود . خانواده های غیرتمندی که تمام فرزندان عزیزشان را به میدان گلوله و خون بدرقه و پیکر خونین عزیزترین مخلوقات خدا با تحمل زخم زبان و نیش و کنایه برخی تحویل و تدفین می کردند.
✍️دوران دفاع مقدس که همواره و به حق به شرافتمندی بسیج و سایر نظامیان و فرماندهان شریفی چون همت ، باکری ، خرازی تا کاوه ، موحد ، گودینی و اسکندرلو و بسیاری شناخته می شود باید که به نابخردیِ فرماندهان عالی نیز شناخته شود که هرگز معنای داغ پدر ، برادر و فرزند در جنگ را درک نکردند ، فرماندهان ناتوانی که امروز هم از درک آمار مذکور محروم و بی بهره هستند.
✍️امروز باید آنهایی که خود و فرزندانشان شرف حضور در جنگ تحمل جانبازی و شهادت را نداشتند پرسید که چرا تصور کردند سه ، پنج و شاید هفت برادر با کثیری از فرزندان نالایق تر از خود صرفا جهت خدمت در پست های کلیدی حکومت زاده و قد کشیدند؟
✍️مقامات و فرماندهان عالی نابخرد باید توضیح دهند چرا با اعمال تصمیمات و سیاست های مبتنی بر کور رنگی محض زمینه ساز فاجعه شکل گیری آمار مذکور و متقابلا خانواده های بی رگ و فرصت طلب پر برادر و پر اولاد سوار بر مناصب حکومتی شدند؟
✍️چه کسی باید پاسخگوی جامعه با خانواده پنج فرزند شهید و متقابلا خانواده با پنج فرزند سوار بر گُرده ی حکومت باشند؟ جنگ گریزانی که جز پست های کلیدی حکومت و دنیایی ، از دنیا برای فرزندانشان میراثی نداشتند ، چنانکه میراث خانواده معظم شهدا چیزی جز نیل به شهادت و زخم تیر و ترکش نبود . آیا با چنین مقامات عالی دنیا پرست و فرماندهان نابخرد باید به سرانجام جنگ امید داشتیم؟
✍️اینکه چرا پس از سه دهه هنوز باید شاهد جولان مقامات و فرماندهان نابخرد متهم به برخی ناکامی های دفاع مقدس در مسندهای کلیدی باشیم ، حتما مانند خانواده های پر جمعیت جنگ گریز و مسند نشینی است که حتی یک روز از ۴۲ سال گذشته را برای خود ، برادران و خواهران و فرزند و فرزند زاده هاشان بی پست و مسند ندیدند.
✍️ایکاش عناصری چون برخی فرمانده سابق جنگ که در مسند دبیری دائم مجمع تشخیص مصلحت جاخوش کرده است و حتی جاسوسی و پناهندگی فرزندش برای سیا و موساد بر مسند نشینیش خدشه وارد نکرد در کنار بسیاری مقامات و فرماندهان با خاندان دور از شرف شهادت و جانبازی جنگ به آمار مذکور نیمه نگاهی داشته و توضیح دهند در روزهای قدرت گیری مبتنی بر شوق مسند نشینی با خانواده های شریف ایران چه کردند.
✍️ایکاش امثال فرمانده ناتوان سابق که حتی پناهندگی به آمریکا و جاسوسی فرزندش برای سیا و موساد هم بر مسند نشینی دبیری ابدی مجمع تشخیص مصلحت نظام خدشه وارد نکرد در کنار بسیاری از خاندانهای گریزان از شرف حضور در دفاع مقدس روزگاری توضیح دهند که چرا تمام اعضای بی کفایت خاندانشان در دوران دفاع مقدس دور از میدان گلوله و خون بوده و مسند نشینی را تکلیف خود ، برادران و برادر زاده هاشان می دانستند؟ چرا در برابر خانواده با پنج شهید معظم باید پنج برادر و فرزندانشان همواره مسند نشین حکومت بودند؟
✍️اگر وابستگان ۱ ، ۲ ، ۳ ، ...، ۹ شهید معظم خاندان شریف هستند ،  خانواده با ۱ ، ۲ ، ۳ و... فرزند دفاع مقدس گریز و مسند نشین حکومتی را چه می توان و چه باید نامید؟

  تعداد بازديدها: 3965
   


 



این مطلب از نشانی زیر دریافت شده است:
http://fajr57.ir/?id=86658
تمامي حقوق براي هیئت انصارالخميني محفوظ است.