تاريخ انتشار: 01 تير 1399 ساعت 19:40:12
نقطه سر خط

✍️آلمان ، فرانسه و انگلیس دقیقا مشابه سال ۱۳۸۲ بانی تنظیم پیش نویس قطعنامه شورای حکام آژانس بین المللی انرژی اتمی تحت عنوان پنهانکاری و ممانعت از دسترسی بازرسان به مراکز مشکوک به فعالیت اعلام نشده اتمی ایران شدند.
✍️اینکه کشورهای مذکور مانند سایر قدرتهای جهانی تاب تحمل مخالفت یکسویه در برابر فشار آمریکا را ندارند و اینکه کشورهایی مانند آمریکا ، اسرائیل و عربستان از سر دشمنی در پی ناکارآمد سازی و خاتمه برجام و بازگشت ایران ذیل قطعنامه های فصل هفتم شورای امنیت سازمان ملل هستند بدیهی است.
✍️اما اینکه برخی مقامات عالی رتبه و جریانات سیاسی کشورمان طی روزها و ماههای مذاکره توافقی با ۱+۵ و بعد از برجام همصدا و همزمان با مثلث آمریکا ، اسرائیل و عربستان برای تحقق هدفی مشترک به نام شکست و ناکامی برجام تلاش کردند و امروز از صدور اولین قطعنامه ضد ایرانی شورای حکام آژانس بین المللی علیه ایران به وجد آمده شکست ایران در تعامل جهانی به پیروزی تعبیر می کنند بسیار خطرناک و حقایقی قابل تامل است.
✍️اینکه روسیه و چین که منبع امید و اتکا بر مقامات کشورمان محسوب می شوند نیز در بیانیه های صادره پس از حرافی بی ارزش و فاقد کمترین اثرگذاری ، ایران را به تعامل سازنده و ایجاد شرایط دسترسی بازرسان آژانس بین المللی انرژی اتمی توصیه کردند باید قابل توجه روس و چین گرایان باشد.
✍️هنوز کسی توضیح نمی دهد چرا علی رغم اینکه طی ماههای منتهی به اتمام تحریم بین المللی تسلیحاتی ایران  برخی مقامات عالی رتبه نظامی-سیاسی و حتی برخی چهره های مذهبی کشورمان اصرار به توصیف هشدارگونه دستاوردها و تولیدات غیر قابل تصور و غافلگیر کننده نظامی ایران برای مقامات آمریکایی و حتی روسی داشته و دارند به نظر باید بسیار حیرت انگیز باشد؟ باید توضیح دهند چرا چند ماه انتهایی خاتمه تحریم بین المللی تسلیحاتی ایران را به سکوت و آرامش نگذراندند؟ چرا اصرار به تحریک دشمن داشتند؟
✍️آیا اصرار برخی مقامات مبنی بر اعلام تبلیغاتی ، جنجالی و مبارزه طلبانه بل تاکید بر توانمندی غافلگیر کننده پنهانی به معنای زمینه سازی برای تحریک دشمن و ترغیب سایر کشورها به لزوم بی اعتمادی به ایران نبود؟ چنانکه آلمان ، فرانسه و انگلیس طی هفته های گذشته با ارسال نامه به دبیرکل سازمان ملل نسبت به ادعای برخی مقامات ایرانی در خصوص توانمندیهای نظامی موشکی پنهان و غافلگیر کننده ابراز نگرانی کردند.
✍️آیا برخی مقامات علی رغم تاکید مستمر بر پرهیز از مذاکره در مورد شرایط یکجانبه آمریکا هیچ راهکار قابل دسترسی برای ممانعت از بازگشت به شرایط پرونده هسته ای ایران به وضعیت سالهای ۹۲-۸۲ داشتند؟ یا صرفا به طرح شعارهای ضد استکباری بسنده شد؟
✍️آیا بالاخره آحاد مردم ایران هم روزی از شرایط بدون تهدید و پر هزینه یا درفش و زندان قادر به اظهار نظر در خصوص کم و کیف رابطه با آمریکا اعم از انتخاب گزینه جنگ مستقیم تا تبادل سفیر برخوردار خواهند بود؟ آیا با بازگشت پرونده هسته ای ایران به عنوان تهدید صلح و امنیت جهانی به شورای امنیت سازمان ملل کشوری جز ایران متحمل خسارت و هزینه می شود؟
✍️پس از اعلام صدور قطعنامه شورای حکام دلار به ۲۰ هزار تومان و سکه از ۸ میلیون تومان عبور کرد هر چند همراهان داخلی آمریکا ، اسرائیل و عربستان چون گذشته ساده لوحانه اصرار کنند تا تحریم همه جانبه یا انزوای جهانی کشورمان را که بلافاصله در سقوط غیر قابل بازگشت ارزش پول - اقتصاد ملی و مععیشت حداقلی آحاد مردم ملموس می شود را نتیجه بی کفایتی این و آن مسئول و دستگاه داخلی نامیده و تبلیغ کنند.
✍️مقامات کشورمان باید درک کنند که ایالات متحده علاوه بر تحریم قدرتمند و همزمان نیمی از کشورهای جهان بخشی از سازمانهای بین المللی را نیز مورد تحریم قرار داده است بی آنکه هیچ کشور و مرجع بین المللی توان مقابله یا اعتراض جدی داشته باشد هر چند برخی از مقامات کشورمان در اظهاراتی گنگ و طنز گونه مانند فرمایشات ۹۰-۸۳ تحریم ایران را با تفاخری کودکانه به انزوای سازمان ملل و جهان تعبیر کنند. ۱تیر۹۹

  تعداد بازديدها: 4195
   


 



این مطلب از نشانی زیر دریافت شده است:
http://fajr57.ir/?id=86561
تمامي حقوق براي هیئت انصارالخميني محفوظ است.