تاريخ انتشار: 10 خرداد 1398 ساعت 16:08:58
خاکستر اقتصاد ایران

گفتم: آقاجون خبری منتشر که در آشفته بازار فضای سیاسی ، درک سطحی مسئولین و بی توجهی رسانه ها کشورمان گم شد.
- علی الظاهر کسی در کشورمان توجه نکرد که سرمایه عظیم ۱۰۰ میلیون دلاری کارخانه کاله متعلق به بخش خصوصی ، اقتصاد بیمار و فساد گرفته ایران در شعله های آتش به خاکستر تبدیل شد.
گفت: واقعیت این است که اقتصاد در کشورمان چیزی جز لقلقه زبان و بازی با اعداد نیست.
- اقتصاد متاسفانه مبهم ترین فصل قانون اساسی تا قوانین جاری است.
- اقتصاد در رسانه از کاغذی تا مجازی و رسانه به اصطلاح ملی معنایی جز تهاجم ، تخریب و انکار دیگران ندارد.
- اقتصاد برای مسئولین برخی تنها فرصتی جهت رانتخواری یا توزیع رانت و ایجاد زمینه دست اندازی در ثروت و اموال عمومی و ملی توسط افراد و گروه های خاص تعبیر شده است ، البته توزیع یله ثروت ملی سوپاپ اطمینانی برای سرپوش گذاشتن بر بی کفایتی مدیریت اقتصادی و اجتماعی هم هست.
- مردم هم اقتصاد را مترادف با فقر روزمره ، مستمر و فزاینده همراه با استماع مستمر خبر دزدی و چپاول تا هزاران میلیارد تومانی افراد تا موسسات مالی می شناسند..

گفتم: دبیرکل اتاق مشترک بازرگانی ایران و عراق از خسارت ۱۰۰ میلیون دلاری و خاکستر نشینی تنها مجتمع اقتصادی ایران در عراق گفته و بر خوشحالی قطعی رقبای سعودی ، کویتی و ترک از حذف رقیب قدرتمند ایرانی از بازار لبنیات عراق تاکید کرده است.
گفت: اینکه صدها مقام و مسئول ایرانی بی ربط و با ربط حاضر و مستقر در عراق باید کجای حضور قدرتمندانه اقتصاد ایران در عراق دیده شوند مثل همیشه و تمامی صحنه های خارجی کشورمان مبهم بوده و طبیعتا نباید منتظر پاسخی معقول باشیم.
- واقعا چرا هیچ مسئول با ربط و بی ربط ایرانی که به محض ورود به عراق تشرف به حضور مقامات روحانی و سیاسی عراق را بر خود فرض می دانند هرگز حتی به اندازه چند ثانیه به اهمیت حضور و بازدید از کاله یعنی تنها مجتمع اقتصادی ایران در عراق پی نبردند؟
- چرا مقامات سفارت غیر دیپلماتیک کشورمان در بغداد هرگز بازدید از کاله و ملاقات با مدیر پر تلاش بخش خصوصی این مجموعه را در برنامه کاری مقامات ورودی به عراق قرار ندادند؟
- واقعیت این است که تا این لحظه هیچ مسئول ایرانی مستقر در عراق به خود زحمت اطلاع رسانی از خاکستر نشینی کاله را نداده است البته اگر تا این لحظه مقامات ایرانی در عراق مطلع شده باشند.

گفتم: اگر کاله برند هر کشوری غیر از ایران بود مقامات کشورش برای ارج نهادن به تلاش فوق العاده کاله و امروز خاکستر نشینیش چه می کردند؟
- واقعا نمی دانند می توانند خاکستر نشینی تنها مجتمع اقتصادی ایران در عراق را به تلافی احمقانه و کور حوادث امارات و عربستان تعبیر کنند.
گفت: اینکه حادثه تلخ کاله در عراق را بتوان به اقدامی تلافی جویانه علیه ایران در عراق تعبیر کرد حتما باید توسط دستگاه های ذی ربط به دقت و فارغ از هیجانات روزمره بررسی گردد.
- اما اینکه مسئولین دیگر کشورها چه می کردند شاید ذکر یک خاطره مناسب باشد.
- رجب طیب اردوغان بالاترین مقام ترکیه در سفر ۸۹ - ۹۰ به تهران نکته بسیار کلیدی را برای مسئولین و مقامات کشورمان به نمایش گذاشت.
- رجب طیب اردوغان رهبر ترک در ملاقات با مقام معظم رهبری تا روسای سه قوه و وزرای ایرانی ذی ربط و بانک مرکزی در برابر بسیاری از موضع گیری های سیاسی و بین المللی ما ایرانیان به نقل از وزیر راه و شهر سازی وقت پیش و بیش از هر چیزی بدون وقفه بر یک نکته کلیدی تاکید و با دست پر ایران را ترک کرد.
- رجب طیب اردوغان در تمام ملاقات ها از چرایی وصول نشدن چک های ریافتی کوزو پیمانکار ساختمانی ترک در پروژه مسکن مهر پرند پرسیده بود.

گفتم: یعنی مقامات کشورمان هم مانند رهبر کشور ترکیه باید امروز بجای هر صحبتی با طرف عراقی از کاله نماینده اقتصاد ایران در عراق بپرسند و بگویند؟
گفت: آقاجون اگر تا این ساعت هیات عالی رتبه ایرانی و مقامات پر تعداد ایرانی مستقر در عراق با ده ها مقام عالی رتبه عراق در مورد کاله دیدار و به اخذ نتایج فوری و موثر نرسیده باشند یعنی که ایران با فهم اصول ابتدایی اهمیت اقتدار اقتصادی و ضرورت حمایت از ایرانی فاصله نجومی و غیر قابل جبرانی دارند.
- یعنی که نباید و حتما همچون گذشته نمی توانیم از شایستگی و توان مدیریت تولید و توزیع سیب زمینی هم برخوردار باشیم.

  تعداد بازديدها: 2866
   


 



این مطلب از نشانی زیر دریافت شده است:
http://fajr57.ir/?id=83467
تمامي حقوق براي هیئت انصارالخميني محفوظ است.