تاريخ انتشار: 17 مرداد 1396 ساعت 19:06:58
تحلیل سید رضا اکرمی از آینده اصولگرایی

عضو جامعه روحانیت مبارز تأکید کرد: من هرکس که انقلاب اسلامی، جمهوری اسلامی، قانون اساسی و ولایت فقیه را قبول داشته باشد و به فکر ایرانی آباد، آزاد و توانا باشد را اصولگرا می دانم.

 

متن گفت و گوی خبرنگار جماران با حجت الاسلام و المسلمین سید رضا اکرمی را در ادامه می خوانید:

اصولگرایان از چه روش هایی می توانند استفاده کنند که در انتخابات های آینده موفق باشند؟

واقعیت این است که ما در جامعه اصولگرایان یک تشکیلات و تأسیسات و تشکل و تحزبی نداریم که آموزش و پرورش داشته باشد و نیرویابی و نیروسازی کند. افراد هستند که به نام اصولگرایان  عنوان دارند و اظهار نظر و ابراز عقیده می کنند.

نکته دوم این است که من به عنوان سید رضا اکرمی می گویم هرکس انقلاب اسلامی، جمهوری اسلامی، قانون اساسی و ولایت فقیه را قبول داشته باشد و به فکر ایرانی آباد، آزاد و توانان باشد را اصولگرا می دانم. ممکن است تعاریف دیگری هم وجود داشته باشد و به دنبال افراد بروند ولی من این افراد را اصولگرا می دانم. همه باید کمک کنند دولتی که به صورت قانونی روی کار آمده را یاری دهند تا هم حیات خودشان را ادامه دهند و هم دولت بتواند به کارهای خودش برسد.

دلیل عدم توفیق اصولگرایان در انتخابات های اخیر چیست؟

من پنج دوره نماینده مجلس بودم و فهمیدم که اگر ما بتوانیم افراد را جذب کنیم لیست مقبولی برای رأی آوردن خواهیم داشت ولی اگر عادی برگزار شود باز همان اصولگرایان سنتی رأی می آورند و خود من هم که دو دوره در تهران رأی آوردم این طور بوده است. بنابر این باید کوشش کنیم رقابت ها را جدی کنیم تا افراد بر اساس انگیزه رقابتی به میدان بیایند و برنده شوند.

نظر شما در مورد تصمیم رئیس جمهور بر چیدن کابینه فراجناحی چیست؟

چون خود آقای روحانی پنج دوره نماینده بوده و نایب رئیس مجلس شورای اسلامی هم بوده می کوشد در 18 نفری که به مجلس معرفی می کند کسی که توانایی، دانایی و شایستگی کار داشته باشد را انتخاب کند و کمتر توجه دارد که به کدام خط گرایش دارند. اما ما باید یادمان باشد که دولت فقط 18 نفر وزیر نیست؛ معاون اول، معاون اجرایی، رئیس سازمان برنامه و بودجه، مسئول سازمان امور اداری و استخدامی، سخنگوی دولت و امثال آن هم در جذب جامعه جایگاه دارند. لذا یکی از حرف هایی که من این دوره زیاد می گویم این است که آقای روحانی و همه دولت باید یک اتاق فکر داشته باشند که این اتاق فکر بتواند از پیشنهادهای فرهیختگان و فرهنگیان استفاده کند تا مشکل مملکت حل شود؛ مسأله افراد خیلی مهم نیست.

اصولگرایی به پیشانی افراد نوشته نشده است؛ بر اساس گرایش هایی که دارند بعضی افراد را اصولگرا و برخی دیگر را اصلاح طلب می دانند؛ ما تشکل نداریم که بر اساس آن بگوییم کسی اصولگرا یا اصلاح طلب است. چه بسا اصولگرایی که حتما اصلاح طلب است و چه بسا اصلاح طلبی که بدون اصولگرایی نمی تواند اصلاح طلب باشد.

اگر ما یک وزیر اصولگرای موفق داشته باشیم چقدر می تواند به بازیابی جریان اصولگرایی و موفقیت آنها در آینده کمک کند؟

حتما مؤثر است. اگر اصلاح طلبی هم اخلاق و رفتار خوش نشان دهد یقینا جاذبه دارد و یک اصولگرا نیز اگر اخلاق خوب و روابط عمومی قوی داشته باشد حتما جاذبه دارد.

  تعداد بازديدها: 1850
   


 



این مطلب از نشانی زیر دریافت شده است:
http://fajr57.ir/?id=77828
تمامي حقوق براي هیئت انصارالخميني محفوظ است.