امام خمینی (ره) والله اسلام تمامش سیاست است؛ ***** مقام معظم رهبری: به گفتار امام و کردار امام اهتمام بورزید ***** امام خمینی(ره): ان شاء الله ما اندوه دلمان را در وقت مناسب با انتقام از امریکا و آل سعود برطرف خواهیم ساخت و داغ و حسرت حلاوت این جنایت بزرگ را بر دلشان خواهیم نهاد 1367/4/29 ***** امام خمینی(رحمة الله علیه) : حکومت آل سعود، این وهابیهای پست بیخبر از خدا بسان خنجرند که همیشه از پشت در قلب مسلمانان فرو رفته‌اند 1366/5/12***** امام خمینی (ره) شهادت در راه خدا مسئله ای نیست که بشود با پیروزی در صحنه های نبرد مقایسه شود، مقام شهادت خود اوج بندگی و سیر و سلوک در عالم معنویت است ***** امام خمینی (ره): ما تابع امر خداییم، به همین دلیل طالب شهادتیم و تنها به همین دلیل است که زیر بار ذلت و بندگی غیر خدا نمی رویم ***** امام خمینی(ره) ”من برای آنکه شما جوانان شایسته ای هستید، علاقه دارم که جوانی خود را در راه خداوند و اسلام عزیز و جمهوری اسلامی صرف کنید تا سعادت هر دو جهان را دریابید.„ ***** حُسنُ الخلاقِ یُدِّرُ الرزاقَ وَ یونِسَ الرِّفاقَ؛ خوش اخلاقى روزى ها را زیاد مى کند و میان دوستان انس و الفت پدید مى آورد. «نهج الفصاحه، ح 781»***** امام خمینی(س) علم همراه تهذیبِ نفس است که انسان را به مقام انسانیت می رساند .هم در علم کوشا باشید و هم در عمل و هم در تهذیب اخلاق ***** بايد مسائل اسلامي حل بشود در اينجا و پياده بشود. بايد مستضعفين را حمايت بكنند، بايد مستضعفين تقويت بشوند حضرت امام خميني قدس سره الشريف صحیفه امام – جلد 6 – صفحه 461 ***** اهمیّت فضای مجازی به انداره ی انقلاب اسلامی است "مقام معظم رهبری" ***** آن کسی قلمش قلم انسانی است که از روی انصاف بنویسد. امام خمینی (ره) ***** همان طوري که در سابق عمل مي‌شد، روضه‌خواني بشود، مرثيه گفته بشود، شعر و نثر در فضايل اهل بيت و در مصائب آنها گفته بشود. حضرت امام خميني قدس سره الشريف صحيفه امام – جلد 15 – ص 332 ***** نگذاريد پيشكسوتان شهادت و خون در پيچ و خم زندگي روزمره خود به فراموشي سپرده شوند. حضرت امام خميني قدس سره الشريف صحيفه امام، ج 21، ص 93 ***** من در ميان شما باشم و يا نباشم، به همه شما وصيت و سفارش مي‌کنم که نگذاريد انقلاب به دست نااهلان و نامحرمان بيفتد. حضرت امام خميني قدس سره الشريف صحيفه امام، ج 21، ص 93 ***** پيامبر اسلام نيازي به مساجد اشرافي و مناره‌هاي تزئيناتي ندارد. پيامبر اسلام دنبال مجد و عظمت پيروان خود بوده است که متأسفانه با سياست‌هاي غلط حاکمان دست‌نشانده به خاک مذلت نشسته‌اند. حضرت امام خميني قدس سره الشريف صحيفه امام، ج 21، ص 80 ***** پيغمبر اسلام تمام عمرش در امور سياسي بود، تمام عمرش را صرف كرد در سياست اسلامي، و حكومت اسلامي تشكيل داد. حضرت امام خميني قدس سره الشريف صحيفه امام، ج 15، ص 11 ***** امام به همه فهماند که انسان کامل شدن، علی وار زیستن و تا نزدیکی مرزهای عصمت پیش رفتن افسانه نیست. مقام معظم رهبری ***** راه ما راه امام خمینی است و در این راه با همه قدرت و قاطعیت خود حرکت خواهیم کرد. مقام معظم رهبری


 

 

 

تاريخ انتشار: 04 اسفند 1399 ساعت 23:30:57
نشست «خوانش امروزین از منشور روحانیت»؛
کمساری: در دفاع از امام انقلابی عمل خواهیم کرد/ درب مؤسسه به روی همه عاشقان امام باز است

سرپرست مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(س) گفت: اعلام کرده ام در دفاع از امام انقلابی عمل خواهیم کرد. در واقع دفاع از امام را فدای مصلحت های سیاسی، خطی و جناحی نخواهیم کرد؛ انتظار هم از مؤسسه همین است.

سرپرست مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(س) با تأکید بر اینکه در دفاع از امام انقلابی عمل خواهیم کرد، گفت: ما اعلام کرده ایم از این به بعد نسبت به تحریف امام حساس خواهیم بود. البته تأکید تولیت مؤسسه هم جایگاه حضرت امام است.

به گزارش خبرنگار جماران، حجت الاسلام و المسلمین علی کمساری در نشست «خوانش امروزین از منشور روحانیت» در حسینیه جماران گفت: به نظر من منشور روحانیت سه محور اصلی دارد. یکی اینکه فکر می کنم بهترین منشوری که می توانیم سطح زندگی طلاب و روحانیون را درآوریم، منشور روحانیت است. یعنی برای زندگی فردی، اجتماعی و سیاسی ما نکاتی در آن هست.

سرپرست مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(س) تصریح کرد: امام در منشور روحانیت نحوه زندگی و زیست طلبگی را مطرح می کنند. آن جایی که تأکید می کنند روحانی به خون زالو صفتان و سرمایه داران تشنه است و چشم طمع به آنها ندوخته و آن جایی که به زهد، تقوا و درس خواندن با ریاضت تأکید می کنند؛ کسب مقامات علمی و معنوی با شیوه زاهدانه، دقت و مطالعه در زندگی علمای سلف را مطرح می کند. در واقع مجاهدت، مبارزه و بودن در مسیر جهاد و شهادت و مباهات کردن مکرر به اینکه خون روحانیت بر تارک فقه و اجتهاد ما می درخشد.

وی با بیان اینکه شاید منشور روحانیت یکی از ادیبانه ترین متونی است که امام نوشته است، افزود: متن ادبی وقتی زیبا بروز می کند که از عمق جان و حس و حال برآید. این نشان می دهد که امام واقعا از عمق دل این را نوشته اند و شاید تنها متنی است که امام در آن گلایه می کنند و شکواییه و درد و دل دارند. گویی امام مخاطبان همدل، همراه و هماهنگی را پیدا کرده اند و بعد از سال ها تلاش علمی، مجاهدت و مبارزه سیاسی در واپسین روزهای عمرشان دارند درد و دل می کنند.

کمساری تأکید کرد: یکی از نکات منشور روحانیت بحث «سبک زندگی» است که می شود روی آن کار جدی تری انجام داد. در واقع در منشور روحانیت می توان به سیره عملی زندگی حضرت امام دسترسی پیدا کرد و روی آن کار علمی انجام داد و هرکدام از موارد ذکر شده در آن را به تکنیک های سبک زندگی طلبگی با تراز اندیشه امام تبدیل کرد.

وی اظهار داشت: فرق امام با بقیه همین است که امام فقط در ساحت معرفت و فقاهت و فکر و فلسفه حضور و بروز و برجستگی ندارند و مایه امتیاز امام این است. البته من اعتقاد دارم امام یک مکتب تلفیقی دارد. شاید الآن برای ما طلبه ها آسان باشد؛ چون الآن به طور مثال همزمان بر سر کلاس فقه و اصول و فلسفه حضرت آیت الله العظمی جوادی آملی می رفتیم و هیچ کس به ما فحش نمی داد و اصلا هم چیز عجیبی نبود. ولی امام با آن تراز علمی می گوید فرزندم مصطفی از کوزه آب نوشید و کوزه را آب کشیدند؛ چون من فلسفه می گفتم. از این می فهمیم که مکتب تلفیقی امام چقدر آن وقت سخت بوده است.

سرپرست مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(س) ادامه داد: به اعتقاد من امام در میانه همه علوم حوزوی حضور دارد و شخصیت علمی و معرفتی امام ساخته می شود و البته چیزی که امام را امام می کند، «امامت» امام است. یعنی وجه مبارزه، جهاد و تمدن سازی، انقلاب سازی و امت سازی امام است. با امام اتفاقاتی افتاده که بعد از دوران کوتاه امامت حضرت علی(ع) سابقه و نظیر نداشته است.

وی با اشاره به تحصیل و اشتغال بانوان پس از پیروزی انقلاب اسلامی گفت: پیش از پیروزی انقلاب اسلامی این موارد نبوده است. کاری که امام کرد همین بود که دوگانه بین زن متدیّن و خانه نشین یا زن متجدد، درس خوانده و غیرمذهبی را حل کرد. لذا به اعتقاد من مشرب و مکتب تلفیقی امام وجه عمده و مهمی است. در این تلفیق جهاد، انقلاب و تحول خواهی هم هست. یعنی امام فقط احیاگر نبود و تحول آفرین و اصلاح گر دینی بود.

کمساری اظهار داشت: نکته دوم برجسته در منشور روحانیت، هشدار به حوزه ها و روحانیت در خصوص عوامل نفوذ در حوزه ها است. امام خطر سکولاریزه کردن حوزه ها و نفوذ مقدس مآب ها و متحجرین را هشدار می دهند. البته امام راهش را هم می گویند. می گویند راهش حفظ اتحاد طلاب است. اینها چیزهایی نیست که برای یک دوره باشد و الآن دیگر کارکرد نداشته باشد. ممکن است مصادیق این آسیب ها و خطرات نو شده باشد ولی راه حل، همین حفظ اتحاد و بصیرت است.

وی افزود: متأسفانه در طلبه های جوان این آسیب دارد خودش را نشان می دهد و ما به شدت نگران هستیم و از سوی دیگر دشمنان انقلاب چشم دوخته اند به حوزه جوانی که سکولار شده باشد. حوزه ای که دیگر دغدغه انقلابی و اقامه عدل و قسط ندارد و فقط به درس و بحث و مسجد و خلوت را مایه مباهات بداند. خطر این موضوع در منشور هست و امام هم خیلی تأکید دارند و از ولایتی ها و انجمن حجتیه اسم هم می برند.

سرپرست مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(س) ادامه داد: اگر می گوییم «نفوذ»، سریعا ذهن ما به سمت لیبرال ها می رود چون چیزی که حساسیت ما طلبه ها را بر می انگیزد آنها هستند. ریش تراشیده خیلی زودتر از یک پیشانی پینه بسته و محاسن بلند دارای جمود و تحجر رگ غیرت ما را برآمده می کند. امام به صراحت اسم می برد ولی متأسفانه کار نشده است. بالأخره انجمن حجتیه چه شده؟ کجاست؟ چه کسانی بودند؟ آدم های آن کجا هستند و کجا نفوذ کرده اند؟ چه بلایی بر سر اندیشه امام آورده اند؟ به نظر من باید در نشست ها حتی به صورت مصداقی بحث کنند و اینها تبارشناسی شود.

وی تأکید کرد: نکته سوم توجه به عنصر زمان و مکان و فقه پویا، البته در عین پایبندی به فقه سنتی است. یعنی اگر بخواهیم اندیشه امام را جریان شناسی و تبارشناسی کنیم، قطعا خاستگاه امام فقه سنتی است؛ اما با قرائت جدید. فقه سنتی پویا، فقه جواهری که توجه به عنصر زمان و مکان دارد. به نظر می آید در حوزه فقه سیاسی این هم امتیاز امام بود.

کمساری اظهار داشت: به هر حال منشور روحانیت همچنان تعیین کننده است و می تواند مورد توجه قرار بگیرد. منشور روحانیت باید خیلی جدی توسط سازمان تبلیغات و دفتر هماهنگی مرتب در حوزه ها بازخوانی شود. امام همه سطوح حوزه را مخاطب قرار می دهند. به نظرم یکی از چیزهایی که نفوذ کلام و تأثیر کلام حوزویان را کم کرده آفتی تحت عنوان «برخوردهای گزینشی با آسیب ها و مشکلات سیاسی و اجتماعی» است.

وی تصریح کرد: در قطعنامه راهپیمایی های سال های گذشته معمولا نام امام خمینی(س) در بند اول می آمد ولی امسال نام امام خمینی(س) نیامده بود و ما هم با نوشتن یک بیانیه تذکر دادیم که ای کاش بود. البته بعد از رایزنی ها تشخیص دادیم که باید رسانه ای شود. چون من اعلام کرده ام در دفاع از امام انقلابی عمل خواهیم کرد. در واقع دفاع از امام را فدای مصلحت های سیاسی، خطی و جناحی نخواهیم کرد؛ انتظار هم از مؤسسه همین است.

سرپرست مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(س) افزود: یکی از انتقادات این بود که چرا شما موضع نمی گیرید. در طول این دو ماه که بنده خدمتگزار مؤسسه شده ام، دو بار موضع گرفته ایم. یکی تذکری بود به آقای رئیس جمهور که ایشان دو بار بحث آب و برق مجانی را مطرح کردند و گفتند حضرت امام در بهشت زهرا(س) گفتند و ما این را محقق کردیم. این به لحاظ تاریخی اشتباه است و به همین دلیل با حفظ حرمت ها ما موضع گرفتیم. رعایت جانب انصاف، ادب و احترام و ویژگی های یک نقد منصفانه خیلی مهم است.

وی ادامه داد: مفصل نوشتیم که چنین چیزی نیست. در بهشت زهرا(س) که امام مطلقا نگفته اند و در دولت موقت آقای امیرانتظام اولین بار این بحث را گفته و تازه امام می گوید، «دلخوش به این مقدار نباشید». رسانه ها و شبکه های معاند این جمله را تبدیل به یک جمله ی قطعی کردند و بهانه کردند که امام وعده ای داد و عمل نکرد. در حالی که امام بحث معرفت الله و جامعه اخلاقی را مطرح کردند و فرمودند دلخوش به اینها نباشید. ما موضع گیری کردیم و رسما اعلام کردیم که لطفا اصلاح بفرمایید.

کمساری با اشاره به اینکه موضع گیری دوم مؤسسه در خصوص قطعنامه راهپیمایی 22 بهمن بوده است، گفت: دو سه هفته است که به ما می گویند چرا این را گفته اید. ما وظیفه خود را انجام داده ایم. اینکه 20 سال پیش چه شده، من نمی دانم مؤسسه موضع گرفته یا نگرفته است. ما اعلام کرده ایم از این به بعد نسبت به تحریف امام حساس خواهیم بود. البته تأکید تولیت مؤسسه هم جایگاه حضرت امام است.

وی با انتقاد از برخوردهای گزینشی با اندیشه امام خمینی(س)، افزود: از یک خبرگزاری حوزوی انتظار انصاف و تقوا می رود، تقوای رسانه ای خیلی مهم است. مقام معظم رهبری بر رعایت تقوای رسانه ای و ادب تأکید کرده اند. ما باید التزام عملی به فرمایشات ولی فقیه داشته باشیم؛ آن هم رسانه ای که منتسب به حوزه است. این را می گویند که در آخر بگویند فلانی می خواهد کاندیدای ریاست جمهوری شود.

سرپرست مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(س) تأکید کرد: آدم باید خیلی مراقب باشد که در نقد گزینشی عمل نکند و غرض ورزانه نباشد تا تأثیر داشته باشد. به هر حال درب مؤسسه به روی همه عاشقان امام باز است. البته اینکه امکان برآورده شدن همه خواسته ها را داشته باشیم، طبیعتا امکانات و اقتضائات محدود است و بودجه های ما هم بودجه های میلیاردی که در شبکه های اجتماعی می گویند، نیست.

وی اظهار داشت: ان شاء الله خداوند توفیق بدهد همه ما در راه نشر و اشاعه اندیشه های حضرت امام، که همان اندیشه های اسلام ناب و فرهنگ اهل بیت(ع) است، موفق باشیم.





  تعداد بازديدها: 2107


 
نظرات خوانندگان:
 

نظرات حاوي توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمي‌شود.

نام:
پست الکترونيک:
متن پيام:


 
آخرين اخبار و مطالب 
اختصاصی:
دو اثر فاطمی (س) با خطاطی آقای محمد مسلم خانی
گزارش تصویری:
مجلس سوگواری حضرت زهرا(س) در هیئت انصارالخمینی(ره) 1404/9/2
اطلاعیه:
مجلس سوگواری حضرت زهرا(س) در هیئت انصارالخمینی(ره)
آیت‌الله ایازی: برخی از گناهان در طبیعت دارای تأثیر است، اما گناهانی از سنخ خودش و نه مثل بی‌حجابی
یادداشتی از: سید احمد حسینی*
در خط امام استوار خواهیم ماند
تقریظ رهبر انقلاب بر کتاب «همسفر آتش و برف»
یادداشتی از: محمود خاقانی
در غیاب ایران، سودآوری شرکت های نفتی در حوزه دریای کاسپین - خزر
نماینده دائم ایران در آژانس اتمی: ایران قطعا عکس‌العمل لازم را به تصویب قطعنامه آژانس نشان خواهد داد
سید حسن خمینی به کاظم صدیقی تسلیت گفت
قطعنامه علیه ایران در آژانس تصویب شد: درخواست دسترسی فوری بازرسان به مراکز بمباران شده
یادداشتی از: مهرداد خدیر
وزیر نفت تنها نیست، بقیه هم کم اختیارند!
پیام تسلیت مقام معظم رهبری درپی درگذشت فرزند حجت‌الاسلام صدیقی
همه ایرانی‌ها بسیجی‌اند جز این دو گروه | دنیا متحیر قدرت، آمادگی و فناوری ایران شد
بیانیه وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران راجع به قطعنامه شورای امنیت در مورد غزه
اظهارات مهم خطیب زاده درباره احتمال جنگ مجدد میان ایران و اسرائیل
شرط و شروط بن‌سلمان برای پذیرش غنی‌سازی در ایران
توقیف ۱۵۰۰ کیلوگرم گوشت مخلوط اسب و گاو در این شهر جنوبی
آماده باشید همه چیز به نقطه صفر برگردد | پشت پرده سکوت گروسی در برابر حمله به تأسیسات ایران
ادعای گستاخانه نتانیاهو درباره حمله به ایران/ جنگ را در تمام جبهه‌ها ادامه می دهیم
در جلسه شورای‌عالی انقلاب فرهنگی؛
پزشکیان: رعایت قوانین عفاف و حجاب باید از سوی مدیران و کارکنان دستگاه‌ها آغاز شود

آرشیو همه مطالب


 
پربازديدها 
فردا برگزار می‌شود؛
رونمایی از کتاب «سیره صحیح امام امیرالمومنین علی(ع)»
سید حسن خمینی به احمد مروی تسلیت گفت
دستور آیت‌الله سیستانی درباره هدایای خانواده انصاری/ فرش‌های اهدایی به حرم امام حسین (ع) را جمع کنید
آیت الله سید محمدعلی ایازی رابطه میان بلایای طبیعی و گناه را بررسی کرد
نیامدن باران به دلیل گناه است یا مدیریت غلط؟ / آیا انسان می‌تواند مشکل طبیعت را با دعا حل کند؟
همزمان با سالروز شهادت حضرت زهرا(س)؛
مراسم تشییع 300 شهید گمنام برگزار می شود
محل دقیق شهادت سرلشکر سلامی و سردار حاجی‌زاده مشخص شد
نظر علامه طباطبایی در مورد تشکیل حکومت اسلامی در عصر غیبت
پیام تسلیت مقام معظم رهبری درپی درگذشت فرزند حجت‌الاسلام صدیقی
شیخ نعیم قاسم: لبنان با رنج، استقلال خود را به دست آورد/ نمی‌پذیریم که یک وجب از خاک لبنان کم شود/ امروز اگر یک دست باشیم، اسرائیل از خاک ما خارج می‌شود/ ما فشارها را تحمل می‌کنیم و حاضر نیستیم برده کسی باشیم
در جلسه شورای‌عالی انقلاب فرهنگی؛
پزشکیان: رعایت قوانین عفاف و حجاب باید از سوی مدیران و کارکنان دستگاه‌ها آغاز شود
همه ایرانی‌ها بسیجی‌اند جز این دو گروه | دنیا متحیر قدرت، آمادگی و فناوری ایران شد
دولت لبنان فرود تمام هواپیماهای ایرانی در بیروت را ممنوع کرد
تقریظ رهبر انقلاب بر کتاب «همسفر آتش و برف»
در اجلاس بین‌المللی ایران‌شناسی؛
علی اکبر صالحی: قدرت فرهنگی بی‌صدا اما پایدار است
سید حسن خمینی به کاظم صدیقی تسلیت گفت
گفت‌و‌گو با عضو هیأت علمی دانشگاه الزهرا
راغفر: تا آمار مالی بانک‌ها شفاف نشود بیت‌المال صرف عده‌ای خاص می‌شود
هشدار نماینده ایران نسبت به تحرکات آمریکا و تروئیکا در اجلاس شورای حکام
آغاز مسیر حذف صفر از پول ملی؛ قران از راه می‌رسد/ پنج شرط برای تضمین حذف صفر از واحد پولی
یادداشتی از: باران ستوده
ماجرای ناپدیدشدن یک روزنامه‌نگار منتقد رضاشاه
جایزه ویژه برای مقابله با ایران ! | آمریکا به خلبانان جنگ اسرائیل با ایران جایزه داد!


 
آمار بازديد از سايت 
تعداد بازدید امروز: 15435
تعداد بازدید دیروز: 14977
بازدید کل: 77465974
مشاهده آمار کامل
تمامي حقوق براي هيئت انصارالخميني (ره) محفوظ است.