امام خمینی (ره) والله اسلام تمامش سیاست است؛ ***** مقام معظم رهبری: به گفتار امام و کردار امام اهتمام بورزید ***** امام خمینی(ره): ان شاء الله ما اندوه دلمان را در وقت مناسب با انتقام از امریکا و آل سعود برطرف خواهیم ساخت و داغ و حسرت حلاوت این جنایت بزرگ را بر دلشان خواهیم نهاد 1367/4/29 ***** امام خمینی(رحمة الله علیه) : حکومت آل سعود، این وهابیهای پست بیخبر از خدا بسان خنجرند که همیشه از پشت در قلب مسلمانان فرو رفته‌اند 1366/5/12***** امام خمینی (ره) شهادت در راه خدا مسئله ای نیست که بشود با پیروزی در صحنه های نبرد مقایسه شود، مقام شهادت خود اوج بندگی و سیر و سلوک در عالم معنویت است ***** امام خمینی (ره): ما تابع امر خداییم، به همین دلیل طالب شهادتیم و تنها به همین دلیل است که زیر بار ذلت و بندگی غیر خدا نمی رویم ***** امام خمینی(ره) ”من برای آنکه شما جوانان شایسته ای هستید، علاقه دارم که جوانی خود را در راه خداوند و اسلام عزیز و جمهوری اسلامی صرف کنید تا سعادت هر دو جهان را دریابید.„ ***** حُسنُ الخلاقِ یُدِّرُ الرزاقَ وَ یونِسَ الرِّفاقَ؛ خوش اخلاقى روزى ها را زیاد مى کند و میان دوستان انس و الفت پدید مى آورد. «نهج الفصاحه، ح 781»***** امام خمینی(س) علم همراه تهذیبِ نفس است که انسان را به مقام انسانیت می رساند .هم در علم کوشا باشید و هم در عمل و هم در تهذیب اخلاق ***** بايد مسائل اسلامي حل بشود در اينجا و پياده بشود. بايد مستضعفين را حمايت بكنند، بايد مستضعفين تقويت بشوند حضرت امام خميني قدس سره الشريف صحیفه امام – جلد 6 – صفحه 461 ***** اهمیّت فضای مجازی به انداره ی انقلاب اسلامی است "مقام معظم رهبری" ***** آن کسی قلمش قلم انسانی است که از روی انصاف بنویسد. امام خمینی (ره) ***** همان طوري که در سابق عمل مي‌شد، روضه‌خواني بشود، مرثيه گفته بشود، شعر و نثر در فضايل اهل بيت و در مصائب آنها گفته بشود. حضرت امام خميني قدس سره الشريف صحيفه امام – جلد 15 – ص 332 ***** نگذاريد پيشكسوتان شهادت و خون در پيچ و خم زندگي روزمره خود به فراموشي سپرده شوند. حضرت امام خميني قدس سره الشريف صحيفه امام، ج 21، ص 93 ***** من در ميان شما باشم و يا نباشم، به همه شما وصيت و سفارش مي‌کنم که نگذاريد انقلاب به دست نااهلان و نامحرمان بيفتد. حضرت امام خميني قدس سره الشريف صحيفه امام، ج 21، ص 93 ***** پيامبر اسلام نيازي به مساجد اشرافي و مناره‌هاي تزئيناتي ندارد. پيامبر اسلام دنبال مجد و عظمت پيروان خود بوده است که متأسفانه با سياست‌هاي غلط حاکمان دست‌نشانده به خاک مذلت نشسته‌اند. حضرت امام خميني قدس سره الشريف صحيفه امام، ج 21، ص 80 ***** پيغمبر اسلام تمام عمرش در امور سياسي بود، تمام عمرش را صرف كرد در سياست اسلامي، و حكومت اسلامي تشكيل داد. حضرت امام خميني قدس سره الشريف صحيفه امام، ج 15، ص 11 ***** امام به همه فهماند که انسان کامل شدن، علی وار زیستن و تا نزدیکی مرزهای عصمت پیش رفتن افسانه نیست. مقام معظم رهبری ***** راه ما راه امام خمینی است و در این راه با همه قدرت و قاطعیت خود حرکت خواهیم کرد. مقام معظم رهبری


 

 

 

تاريخ انتشار: 20 دي 1399 ساعت 21:03:57
یادداشتی از: حجت الاسلام مهدی حاضری
عمر با برکت

آیت الله هاشمی رفسنجانی پاداش این زحمات و تلاش های دوران زندگی و خصوصا مرارت های سال های آخر عمر را در پایان عمرش از سوی مردم دریافت کرد و در آخرین انتخاباتی که شرکت کرد با بالاترین رای از سوی مردم تهران به نمایندگی در مجلس خبرگان رهبری برگزیده شد.

جماران: خداوند متعال گاهی برخی اماکن را مبارک معرفی می کند نظیر آیه شریفه: فَلَمَّا أَتَاهَا نُودِیَ مِنْ شَاطِئِ الْوَادِ الْأَیْمَنِ فِی الْبُقْعَةِ الْمُبَارَکَةِ مِنَ الشَّجَرَةِ أَنْ یَا مُوسَى إِنِّی أَنَا اللَّهُ رَبُّ الْعَالَمِینَ (قصص، 30) و گاهی برخی زمان ها را مبارک معرفی می کند نظیر آیه شریفه: إِنَّا أَنْزَلْنَاهُ فِی لَیْلَةٍ مُبَارَکَةٍ إِنَّا کُنَّا مُنْذِرِینَ (دخان ،3) و گاهی یک کتاب را مبارک معرفی میکند، نظیرَهَٰذَا کِتَابٌ أَنْزَلْنَاهُ مُبَارَکٌ(انعام ،92) گاهی یک ذکر را مبارک معرفی می کند نظیر: هذا ذِکْرٌ مُبارَکٌ أَنْزَلْناهُ أَ فَأَنْتُمْ لَهُ مُنْکِرُونَ (انبیا،50) و گاهی یک درخت را مبارک معرفی می کند: شَجَرَةٍ مُبَارَکَةٍ زَیْتُونَةٍ(نور،35و گاهی یک کلمه را مبارک می داند نظیر آیه شریفه: فَإِذا دَخَلْتُمْ بُیُوتاً فَسَلِّمُوا عَلى أَنْفُسِکُمْ تَحِیَّةً مِنْ عِنْدِ اللّهِ مُبارَکَةً طَیِّبَةً(نور،61) و.... 

 توفیق داشتم سه شنبه شب مورخ 1399/10/16در جلسه افتتاحیه سرای فرهنگ و قرآن در قم حضور یافتم. این مرکز به همت فرزندان مرحوم آیه الله اکبر هاشمی رفسنجانی در منزل قدیمی ایشان در قم راه اندازی شده است. منزلی که در سال 1340 توسط آن مرحوم ساخته شده و بعد از سکونت در تهران سال 1346 آن را به مرحوم حجه الاسلام و المسلمین سید هادی خسروشاهی فروخته اند،  سال 1390 مجددا آن را از ایشان خریداری کرده و پس از رحلت ایشان، فرزندانش با بازسازی اساسی، آن را تبدیل به سرای فرهنگ و قرآن آیه الله هاشمی رفسنجانی کرده اند. 

آقای مهندس محسن هاشمی در سخنرانی کوتاه افتتاحیه به نکته ای اشاره کردند که دستمایه این نوشته گردید. ایشان گفتند این منزل از ابتدای بنا تاکنون بسیار پر خیر و برکت بوده است. 

به نظر نگارنده این مطلب اشاره به واقعیتی انکار ناپذیر دارد، چرا که اولین اقدامات و تحرکات مرحوم هاشمی برای حرکت در مسیر انقلاب از داخل همین منزل آغاز شده است. چه بسیار جلسات و تجمعات و گفتگوهایی میان یاران و شاگردان حضرت امام در این منزل برقرار شده است و پولی هم که از محل فروش این منزل به دستش آمده، منبع اولیه تامین هزینه ساخت و ساز منازلی در تهران شده که منبع تامین مالی وی برای خود و دوستانش در دوران مبارزه بوده است. در دوران طولانی45 ساله اقامت مرحوم خسروشاهی هم که او را باید سید سند این انقلاب بنامیم فعالیت و تلاش بسیاری برای ضبط و ثبت وقایع انقلاب و تدوین و تالیف اسناد و کتب مرتبط با اسلام و انقلاب در این منزل صورت داده و مجددا پولی که مرحوم خسروشاهی بابت فروش این منزل از آقای هاشمی گرفته، تماما در جهت ساخت و تکمیل ساختمان کتابخانه و مرکز بررسی های اسلامی که مرکز تحقیقاتی بسیار معظم و مجهزی است که  مرحوم خسروشاهی در شهرک پردیسان قم ساخته و از خود به یادگار گذاشته، هزینه شده است.  مجددا این منزل در زمان حیات مرحوم هاشمی در اختیار  جمعی از طلاب انقلابی برای جمع آوری و معرفی دستاوردهای انقلاب قرار گرفته و هم اکنون نیز به یاری فرزندان خدوم مرحوم هاشمی با باز سازی اساسی  قرار شده، سرای  فرهنگ و قرآن باشد تا جمعی از محققین و پژوهشگران در نشر و بسط افکار و اندیشه های قرآنی آن مرحوم بکوشند. 

به نظر نگارنده، اگر نگاهی کوتاه به سراسر عمر هشتاد ساله مرحوم هاشمی بیندازیم متوجه وجود برکت در تمام لحظات زندگی این بزرگوار خواهیم شد. او در سنین نوجوانی سال 1327 از خانواده و روستای محل زندگی خود جدا شده و به قم وارد می شود و در مدت کمتر از  بیست سال با کوله باری از علم و دانش و تجربه از قم خارج می شود. وی در این مدت با حفظ هزار شعر عربی معروف به "الفیه ابن مالک" و گرفتن جایزه از دست آیه الله بروجردی و حفظ قران کریم  با سرعت و جدیت مراحل تحصیل را تا عالیترین مدارج حوزه طی کرده و سالها از محضر حضرت امام و دیگر بزرگان بهره می برد.

در طی این مدت با آوردن برادران خود به قم و سرپرستی و کمک تحصیلی به آنها، با راه اندازی آموزشگاه ماشین نویسی، منبع کسب درآمد آبرومندانه ای می یابد. همچنین با یاری جمع اندکی از دوستانش مجله علمی وزین مکتب تشیع را بدون هیچ منبع مالی و تنها با فکر اقتصادی خود منتشر می کند، به گونه ای که  درآمدزا  هم می شود، کاری که تا آن زمان در قم سابقه نداشت و اینگونه امور با حمایت مالی بیوتات و خیرین انجام می شد. او در شروع نهضت به واسطه تجربه کار انتشاراتی و ماشین نویسی، به کمک مشترکان مجله اش ،  نقش بسیار فعالی در نشر و توزیع اطلاعیه های حضرت امام در سراسر کشور داشته و با حضور اجباری در پادگان ارتش، به بیداری سربازان و ارتشیان می پردازد. وی در مدت کوتاه زندگی مخفیانه پس از تبعید حضرت امام، از فرصت استفاده کرده و موفق به ترجمه و تالیف دو کتاب وزین "سرگذشت فلسطین" و "امیر کبیر، قهرمان مبارزه با استعمار" شده و با مهاجرت به تهران در سال 1346 تا زمان پیروزی انقلاب، در مدت ده سال در حالی که بیشتر این ایام را در زندان و تحت شکنجه های وحشیانه و یا با زندگی مخفی و فراری گذرانده است. با ورود به حرفه ساختمان سازی، هم تمکن مالی برای خود تامین کرده و هم به گواهی مقام معظم رهبری و دیگر مبارزین ، منبعی برای کمک مالی به آن ها بوده است. همچنین با استفاده از امکانات مالی افراد خیّری همچون مرحوم ابوالفضل تولیت زمین های زیادی را در منطقه مرغوب سالاریه قم، تفکیک و قطعه بندی کرده و از فوائد مالی آن در جهت کمک به امر مبارزه بهره برده است.

همچنین او با منبرهای پر محتوا و آگاهانه در محافل مذهبی و فرهنگی تهران، که بخش اعظمی از آنها توسط ماموران و جاسوس های ساواک ثبت و ضبط شده و موجود است، محوری اساسی برای یاری مبارزین و هدایت مبارزه بوده و پایه گذار مدارس رفاه و برخی موسسات تجاری پوششی برای کمک مالی و رفاه  خانواده و فرزندان مبارزین شده است. او همچنین به هزینه خود با مسافرت به مناطق زیادی از جهان در قاره های اروپا، آمریکا و آسیا با پیشرفت های علمی و صنعتی و سبک زندگی ملل پیشرفته آشنا شده و تلاش زیادی برای هماهنگی و همدلی بین دانشجویان مسلمان و مبارز در خارج از کشور نموده و با استفاده از امکانات مالی مرحوم تولیت که در اختیارش گذاشته بود، به رفع احتیاجات آنان پرداخت. او مدتی که در زندان بود هم به بطالت نگذرانده و از این فرصت هم به نحو احسن استفاده کرده و با تدوین دفاتری خوش خط و منظم  به تعداد زیاد که یک نسخه از آن را در همین سرای فرهنگ و قرآن به نمایش گذاشته بودند، مجموعه ای فیش تحقیقاتی فراهم کرده که پس از پیروزی انقلاب، منبع اصلی تدوین کتاب های تفسیر راهنما در 20جلد و فرهنگ قران در 30جلد بوده است. 

او در دوران قریب چهل سال حیاتش پس از پیروزی انقلاب در حالی که همواره سنگین ترین و بیشترین مسئولیت ها را برعهده داشته است. بیشتر از همه مسئولین کشور خود را در معرض رای مردم قرار داد و همواره  توانست در رقابت با دیگران آراء بالایی را به خود اختصاص بدهد، حتی در موارد اندکی هم که با هجوم رسانه ای یا دخالت برخی افراد و نهادهای غیر مسئول در انتخابات، نتوانست رای بیاورد یا در انتخابات شرکت کند،  تاثیر گذار ترین و شاخصترین فرد در انتخابات بوده است. 

او در کنار همه مسئولیت های سیاسی و نظامی، قریب به سی سال در ردیف بهترین خطبای نمازجمعه تهران بوده است و همواره خطبه هایش مطالعه شده و عالمانه بوده و مورد توجه محافل داخلی و خارجی بود. همچنین بیشتر از همه مسئولان، خود را معرض خبرنگاران و مصاحبه کنندگان و جوانان و پرسش گران قرار داده است. 

مرحوم هاشمی در زمان رهبری حضرت امام، در کنار اداره قوه مقننه، فرماندهی جنگ را در عالی ترین سطح برعهده داشته و بلافاصله پس از پایان جنگ با رای مردم ریاست قوه مجریه را در دست گرفته و با تلاش و پشتکار بسیار زیادی که در امر ساختن و آبادانی کشور از خود نشان داد، ملقب به سردار سازندگی کشور شده و آثار و خدمات دوران ریاست جمهوری او هرگز از یاد مردم نمی رود. او در کنار همه این خدمات، پایه گذار اصلی و حامی مبنایی برخی پروژه های کلیدی کشور نظیر، دانشگاه آزاد اسلامی با همه گستردگی، مترو تهران و کلان شهرها، سد های بزرگ کشور، نیروگاه هسته ای، صنعت موشکی، انتقال آب به کویر مرکزی و... بوده است. 

جالب آنکه هاشمی در کنار همه این مسئولیت ها، با نوشتن خاطرات روزانه خود، جدای از آنکه با ارائه اطلاعات زندگی شخصی و بیان شفاف همه اعمال و عملکردهای روزانه خود سبک نوینی در نوشتن خاطرات را بنیان گذاشت و با انتشار تدریجی آن ها در زمان حیات، بیشترین نقدها و هجمه های سیاسی را به جان خرید، یکی از اصلی ترین و بهترین منابع تاریخ  انقلاب را برای مورخین و آیندگان به یادگار گذاشته است.

دوران حیات هاشمی پس از پیروزی انقلاب را می توان به دو مقطع بیست ساله کاملا متفاوت تقسیم کرد،  در مقطع اول، تقریبا همواره شخص دوم کشور بوده و اکثر مسئولیت های بالای سیاسی و نظامی و اقتصادی کشور را در دست داشت و مقطع دوم تقریبا از همه پست های سیاسی و نظامی و اقتصادی کشور  کنار رفته و تنها مسئولیتی  تشریفاتی داشت. او در این مقطع با هجم انبوهی از تبلیغات منفی و اقدامات علنی از سوی مخالفین داخلی و خارجی و آسیب دیدگان از اقدامات و خطاهایش در دوران قدرت مواجه بود، ولی حاضر نشد قدمی در جهت پذیرش خواست های غیر مشروع مخالفین بردارد، او ضمن پذیرش خطاها و اصلاح مواضع  ناصحیحش در دوران قدرت، ضمن پافشاری و استقامت بر دیدگاه هایش در حفظ حقوق مردم، با همه وجود از نظام و رهبری دفاع نموده و از همه توان و روابطش در داخل و خارج برای پیشبرد اهداف و مقاصد نظام،  بهره برده و لحظه ای از پا ننشست. او همه تهمت ها و افتراها و دسیسه های مختلف علیه خود و فرزندانش را بجان خرید و همچنانکه در دوران مبارزه و نهضت در مقابل دژخیمان رژیم شاه مقاومتی جانانه کرده بود، در این دوره نیز حسرت گفتن یک آخ را به دل مخالفینش گذاشت و هرگز از مسیری که به حق انتخاب کرده بود کوتاه نیامد. 

او پاداش این زحمات و تلاش های دوران زندگی و خصوصا مرارت های سال های آخر عمر را در پایان عمرش از سوی مردم دریافت کرد و درحالی که در آخرین انتخاباتی که شرکت کرد با بالاترین رای از سوی مردم تهران به نمایندگی در مجلس خبرگان رهبری برگزیده شده بود، پس از مرگ ناگهانی و مبهم در شب نوزدهم دیماه 1395 با تشییعی باشکوه از سوی مردم  که تا آن زمان نظیری غیر از وداع مردم با امام خمینی نداشت، در کنار مراد و محبوب و امامش به خاک سپرده شد. از خداوند متعال مسئلت داریم او را در جوار رحمت خویش بپذیرد و پاداش مجاهدان راه خدا به او عطا کرده و با بخشش خطاها و اشتباهاتش او را همنشین انبیاء و اولیاء و صلحا قرار دهد . آمین یا رب العالمین.





  تعداد بازديدها: 2721


 
نظرات خوانندگان:
 

نظرات حاوي توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمي‌شود.

نام:
پست الکترونيک:
متن پيام:


 
آخرين اخبار و مطالب 
نشنال اینترست: آمریکا در ساخت این سلاح‌ به ایران متکی شد+ عکس | هشداری که باید جدی گرفت
نجات ۲هزار تبعه غیرمجاز در مرز افغانستان از برف و کولاک
چه مسائلی در دیدار علی امینی و امام مطرح شد؟
ظریف در مقاله جدیدش: رفتار اخیر اسرائیل فرصت تازه‌ای برای ایران ایجاد کرده است/ همکاری نزدیک با روسیه و هماهنگی با چین ضرورتی گریزناپذیر است/ مدیریت اختلافات با آمریکا ممکن است برای شکستن چرخه امنیتی‌سازی ضروری باشد
مدیریت گیاهی میگرن ؛ رقیبی طبیعی برای داروها با عوارض کمتر
نگرانی اسرائیل از جابجایی لانچرهای موشکی ایران؛ برای رزمایش یا حمله غافلگیرانه؟
قدردانی رئیس دفتر مقام معظم رهبری از موضع آیت‌الله‌العظمی سیستانی
تحلیل خبرگزاری «یوپی‌آی» از جنگ رژیم اسرائیل با ایران و خاورمیانه پرآشوب در ۲۰۲۶؛
ایران نه تنها شکست نخورد که برای ضربه به اسرائیل و آمریکا هم آماده است
امام جمعه بغداد:
در ایران نظامی وجود دارد که برای خود و ملت خویش احترام قائل است اما ما هنوز ساده‌ترین نیازهای خود را وارد می‌کنیم ...
دو راهی چین درمورد ایران / تحلیل مدیر مرکز خاورمیانه یک دانشگاه چینی
هشدار صریح ایران به اعراب خلیج فارس/ برای رسیدن به جزایر سه گانه باید از میان دریایی از خون عبور کنید!
یورونیوز:
اندیشکده ایتالیایی: تغییر نگاه ایران به فضا؛ فراتر از فناوری برای بدل شدن به صنعتی پیشرو در جهان
امتیازدهی بلاعوض دولت لبنان به صهیونیست‌ها
گزارش تصویری/ بزرگداشت شهادت حضرت علی بن محمدالباقر(ع)و شهدای منطقه مشهد اردهال با سخنرانی سید علی خمینی
رئیس مجمع علمای اهل بیت(ع) ترکیه: اندیشه‌های امام خمینی(س) تحولات عظیمی را در جهان اسلام به وجود آورد
مراسم بزرگداشت سالروز شهادت شهید آیت‌الله سید محمدباقر حکیم / سید عمار حکیم: عراق با وحدت داخلی می‌تواند از زلزله ژئوپلیتیک منطقه عبور کند/ عراق نه میدان جنگ دیگران خواهد بود، نه صندوق پیام و نه خط تماس به نیابت از دیگران +تصاویر
بازی آمریکا با کارت ونزوئلا در مسیر مهار چین
یادداشتی از: امید خزانی
از مهار تورم ۲۵۰ درصدی آرژانتین تا تورم مهارنشدنی ایران!/ خطر اَبَرتورم بیخ گوش ما
کلاه گشاد صرافی‌ها بر سر «فرزین» و «پاک‌نژاد» / میلیارد‌ها دلار پول نفت به کشور برنگشت
قطعنامه ضدایرانی کانادا درسازمان ملل؛ آرای مخالف و ممتنع بیش از موافق

آرشیو همه مطالب


 
پربازديدها 
اختصاصی:
دو تصویر آسمانی از بارگاه ملکوتی حضرت علی علیه السلام " به همت آقای حاج حیدر سوری"
اختصاصی:
یک اثر قرآنی و یک اثر آیینی در مقام حضرت فاطمه (س) با خطاطی آقای محمد مسلم خانی
در همایش علمی «جایگاه شناسی تقریب مذاهب در شرایط کنونی»؛
شهریاری، دبیر کل مجمع تقریب مذاهب: شیعه‌سازی پروژه جمهوری اسلامی نیست؛ سنی‌سازی هم نباید پروژه کشوری باشد/ بنا نیست که مذاهب یکی بشوند/ در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه ثابت شد که اقوام و مذاهب مختلف کنار نظام جمهوری اسلامی ایستاده‌اند
گزارش تصویری:
برگزاری سالگرد جشن میلاد حضرت زهرا (س) در هیئت انصارالخمینی (ره) در تاریخ 1404/9/21
اطلاعیه:
مراسم نکوداشت همشیره ی مکرمه ی اخوان گُلی
شیخ نعیم قاسم: به آمریکا بگویید اگر آسمان به زمین بیاید، خلع‌ سلاح نمی‌شویم
روایت حاج احمدآقا از پیگیری‌های امام برای اجرایی شدن فرمان هشت ماده‌ای
طی سخنانی با عنوان «چگونه حرمت ولایت و حرمت حوزه را پاس بداریم؟»
آیت‌الله سروش محلاتی: باید از مبنای امامت و ولایت دفاع عالمانه و محقّقانه داشت و در عین‌حال مواظب شیادانی بود که از آن سوءاستفاده می‌کنند/ فاطمه‌ زهرا(س) با مرگ طبیعی از دنیا نرفته‌اند/ علما و بزرگان ما باید در بحث امامت ورود پیدا کنند
مراسم نخستین دوره اعطای جایزه جهانی امام خمینی (ره)/ سید حسن خمینی: اگر تذکر و توجه رهبرانقلاب نبود، خیلی‌ها می‌خواستند نام امام نباشد/ پزشکیان: امام خمینی (ره) فرمودند اگر مردم از ما رو برگردانند، از انقلاب و دین چیزی نخواهد ماند
رهبر علویان سوریه: رژیم کنونی در انجام ابتدایی‌ترین وظایفش شکست خورد
«اونیتا» متعلق به کجا بود و موضوع گفت‌و گویش با امام چه بود؟
نشست هم‌اندیشی دستگاه‌ها و نهادهای متولی حقوق شهروندی؛
مجید انصاری: از نظر حقوقی موتورسواری زنان خلاف قانون نیست/ بنای ما پاسخگویی دستگاه‌ها در خصوص اجرای حقوق شهروندی است/ بهروز‌آذر: در موضوعاتی مانند موتورسیکلت‌سواری زنان باید واقع‌بین باشیم
روایت حاج احمدآقا از پیگیری‌های امام برای اجرایی شدن فرمان هشت ماده‌ای
صحن حضرت زهرا(س) در حرم علوی به بهره‌برداری رسید/ جلوه‌ای از شکوه هنر و ایمان ایرانی
در دیدار دست‌اندرکاران کنگره بزرگداشت شهدای استان البرز؛
رهبر معظم انقلاب: به‌رغم مشکلات، نقاط مثبت در کشور زیاد است/ جوانان ما جوانان خوبی هستند؛ لزوم تبیین هنرمندانه ارزش‌های دفاع مقدس برای آنان/ گلایه رهبر انقلاب از برخی دستگاه‌های فرهنگی: همت و تلاش لازم را ندارند
سخنگوی وزارت خارجه: ادعای بی‌اساس در مورد جزایر ایرانی در بیانیه سفر وزیر خارجه چین به امارات را محکوم می‌کنیم/ چنین ادعایی با اصل احترام به تمامیت ارضی کشور‌ها مغایر است
گزارش تصویری/ بزرگداشت شهادت حضرت علی بن محمدالباقر(ع)و شهدای منطقه مشهد اردهال با سخنرانی سید علی خمینی
دو فروند هواپیمایی که اخیرا خریداری شد را بازداشت کردند
رئیس مجمع علمای اهل بیت(ع) ترکیه: اندیشه‌های امام خمینی(س) تحولات عظیمی را در جهان اسلام به وجود آورد
حمله مسلحانه به جشن یهودیان استرالیا: 12 كشته / 30 زخمی + تصاویر


 
آمار بازديد از سايت 
تعداد بازدید امروز: 6167
تعداد بازدید دیروز: 14833
بازدید کل: 77950979
مشاهده آمار کامل
تمامي حقوق براي هيئت انصارالخميني (ره) محفوظ است.