28 آبان 1399
پاسخ آقای حاج حسن وفایی به نظریه علیعلی جان سلام
از دقت نظرتان ممنونم
پس از خاتمه جنگ و علی رغم بازتاب مثبت نامه ارسالی امام به گورباچف و صدور حکم ارتداد سلمان رشدی اما شرایط سیاسی و اقتدار امنیتی بین المللی قابل اتکایی نداشتیم.
ترور بختیار در شهری که فرزندش ریاست پلیس را عهده دار بود یا ترور قاسملو و همراهانش در برلین که حلقه امنیتی آنها بود علی رغم ناتوانی در اثبات ادعای ضد انقلاب مبنی بر وابستگی عمل ترور به ایران و تاکید جدی که ایران همواره در اعلام برائت از چنین اعمالی داشت اما با آثار جالب توجهی همراه بود.
تمامی گروهای ضد انقلاب تاکید کردند دیگر هیچ مخالف مدعی براندازی جمهوری اسلامی ایران در هیچ نقطه از جهان در امنیت نخواهد بود و سرپنجه های ایران همه را در دسترس دارند.
عملیات اطلاعاتی در مورد ریگی ملعون که با شناسایی دقیق آغاز و در لحظات کوتاه عبور از فضای ایران با عملیاتی ترکیبی و بسیار پیچیده به زمین نشانده و دستگیر شد علاوه بر اثبات توانمندی تاکیدی بر اشراف اطلاعاتی و جسارت عملیاتی ایران داشت که چشم جهانیان را خیره و باعث غرور یکایک هموطنان شد.
اما رویه اخیر که به دستگیری و بازگرداندن عناصر وابسته و مفسد اقتصادی مطرح یا بنابر اشاره سریال خانه امن ترور حتی عناصر مفسد مالی در خاک سایر کشورها بحث مستقلی است که عملا در مغایرت با قوانین بین المللی قرار داشته و در صورت تکرار ادعا یا اثبات می تواند فصل جدیدی از اتهام سازی بین المللی علیه کشورمان باشد لذا ضروری است دستگاههای تبلیغی یا عناصر سیاسی ضمن حمایت از عمق گیری اقتدار دستان آهنین نظام نسبت به مستندسازی پرهیز نمایند.
نظرات حاوي توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نميشود.