امام خمینی (ره) والله اسلام تمامش سیاست است؛ ***** مقام معظم رهبری: به گفتار امام و کردار امام اهتمام بورزید ***** امام خمینی(ره): ان شاء الله ما اندوه دلمان را در وقت مناسب با انتقام از امریکا و آل سعود برطرف خواهیم ساخت و داغ و حسرت حلاوت این جنایت بزرگ را بر دلشان خواهیم نهاد 1367/4/29 ***** امام خمینی(رحمة الله علیه) : حکومت آل سعود، این وهابیهای پست بیخبر از خدا بسان خنجرند که همیشه از پشت در قلب مسلمانان فرو رفته‌اند 1366/5/12***** امام خمینی (ره) شهادت در راه خدا مسئله ای نیست که بشود با پیروزی در صحنه های نبرد مقایسه شود، مقام شهادت خود اوج بندگی و سیر و سلوک در عالم معنویت است ***** امام خمینی (ره): ما تابع امر خداییم، به همین دلیل طالب شهادتیم و تنها به همین دلیل است که زیر بار ذلت و بندگی غیر خدا نمی رویم ***** امام خمینی(ره) ”من برای آنکه شما جوانان شایسته ای هستید، علاقه دارم که جوانی خود را در راه خداوند و اسلام عزیز و جمهوری اسلامی صرف کنید تا سعادت هر دو جهان را دریابید.„ ***** حُسنُ الخلاقِ یُدِّرُ الرزاقَ وَ یونِسَ الرِّفاقَ؛ خوش اخلاقى روزى ها را زیاد مى کند و میان دوستان انس و الفت پدید مى آورد. «نهج الفصاحه، ح 781»***** امام خمینی(س) علم همراه تهذیبِ نفس است که انسان را به مقام انسانیت می رساند .هم در علم کوشا باشید و هم در عمل و هم در تهذیب اخلاق ***** بايد مسائل اسلامي حل بشود در اينجا و پياده بشود. بايد مستضعفين را حمايت بكنند، بايد مستضعفين تقويت بشوند حضرت امام خميني قدس سره الشريف صحیفه امام – جلد 6 – صفحه 461 ***** اهمیّت فضای مجازی به انداره ی انقلاب اسلامی است "مقام معظم رهبری" ***** آن کسی قلمش قلم انسانی است که از روی انصاف بنویسد. امام خمینی (ره) ***** همان طوري که در سابق عمل مي‌شد، روضه‌خواني بشود، مرثيه گفته بشود، شعر و نثر در فضايل اهل بيت و در مصائب آنها گفته بشود. حضرت امام خميني قدس سره الشريف صحيفه امام – جلد 15 – ص 332 ***** نگذاريد پيشكسوتان شهادت و خون در پيچ و خم زندگي روزمره خود به فراموشي سپرده شوند. حضرت امام خميني قدس سره الشريف صحيفه امام، ج 21، ص 93 ***** من در ميان شما باشم و يا نباشم، به همه شما وصيت و سفارش مي‌کنم که نگذاريد انقلاب به دست نااهلان و نامحرمان بيفتد. حضرت امام خميني قدس سره الشريف صحيفه امام، ج 21، ص 93 ***** پيامبر اسلام نيازي به مساجد اشرافي و مناره‌هاي تزئيناتي ندارد. پيامبر اسلام دنبال مجد و عظمت پيروان خود بوده است که متأسفانه با سياست‌هاي غلط حاکمان دست‌نشانده به خاک مذلت نشسته‌اند. حضرت امام خميني قدس سره الشريف صحيفه امام، ج 21، ص 80 ***** پيغمبر اسلام تمام عمرش در امور سياسي بود، تمام عمرش را صرف كرد در سياست اسلامي، و حكومت اسلامي تشكيل داد. حضرت امام خميني قدس سره الشريف صحيفه امام، ج 15، ص 11 ***** امام به همه فهماند که انسان کامل شدن، علی وار زیستن و تا نزدیکی مرزهای عصمت پیش رفتن افسانه نیست. مقام معظم رهبری ***** راه ما راه امام خمینی است و در این راه با همه قدرت و قاطعیت خود حرکت خواهیم کرد. مقام معظم رهبری


 

 

 

تاريخ انتشار: 08 آبان 1399 ساعت 00:31:17
عضو مجلس خبرگان رهبری:
در شرایطی که یک داروی ساده را هم نمی توانیم پیدا کنیم، وقت دعوا نیست/ مجلس بهتر است روی مشکلات کشور تمرکز کند نه دعواهای سیاسی/ باید مرز ادب را رعایت کنیم

یک عضو مجلس خبرگان رهبری گفت: حتی نتوانسته ایم همین قانون اساسی را پیاده کنیم. قانون اساسی گفته مسکن برای همه، بیمه برای همه، آسایش برای همه اما نمی توانیم. دارو و درمان برای همه، اما می بینیم که امروز یک داروی ساده را نمی توانیم پیدا کنیم.

آیت الله هاشم زاده هریسی در گفت و گو با جماران، درباره رفتارهای عجیب برخی نمایندگان در هفته های گذشته گفت: باید بگویم از اتفاقات رخ داده و مسائلی که توسط برخی نمایندگان در روزهای گذشته مطرح شد و بحث ها و جدل هایی که وجود داشت، زجر می کشیدم. از این بابت ناراحت بودم که باید حد و حدودها رعایت  شوند و مرزهای سیاسی، اخلاقی، حقوقی و شرعی مدنظر باشند.

وی افزود: ما مرزهای زیادی داریم. در واقع اصل خطوط قرمز این ها هستند. مابقی خطوط قرمزی که گفته می شود، خودساخته است. با خط قرمزهای خودساخته، آزادی ها سلب می شود و تمام چارچوب های اخلاقی، شرعی، حقوقی و منافع ملی کنار گذاشته خواهد شد. خداوند حقوق بندگان خود را از حقوق خودش مقدم داشته است و روایات ما نیز در این مسأله صراحت دارد و عقل هم همین را ایجاب می کند.

ما هم از آقای روحانی گلایه داریم

این عضو مجلس خبرگان ادامه داد: متاسفانه فرهنگ رعایت حقوق الناس در کشور ما نهادینه نشده است. از آقای روحانی توقع داشتیم از آنجا که حقوقی بود، حقوق الناس را تبدیل به فرهنگ کند. با آنکه حرف های زیادی در این خصوص مطرح شد ولی بی فایده بود. منشور حقوق شهروندی ارائه شد، اما بدون پشتوانه. پشتوانه حقوق شهروندی قانون اساسی است اما از اجرای بی تنازل این قانون خبری نشد.

وی بیان کرد: آقای روحانی در این 8 سال یکبار از قانون اساسی نگفت. پس ما نیز از ایشان گلایه داریم. به شخصه در این مدت توقعات زیادی از رئیس جمهور داشتم. چرا که معتقدم او خیلی کارها می توانست انجام دهد. بالاخره فرهنگ اعتدال، سیاسی نیست و نمی توان آن را متعلق به یک گروه سیاسی دانست. اعتدال متن اسلام و مبنای اخلاقیات است.

آنچه از نظر سیاسیون مهم تلقی می شود «منافع جناحی» است

هاشم زاده هریسی گفت: عدم انجام این کارها از سوی آقای روحانی باعث شد تا نهایتا خودش ضربه بخورد. مشاهده می کنیم تندروها قدعلم کرده اند و چنین کارهایی انجام می دهند. این کار خدا بود تا شاید آقای روحانی بیدار شود و به خودش بیاید.

این عضو خبرگان رهبری گفت: متاسفانه از نظر اخلاقی بلبشویی در جامعه دیده می شود. متاسفانه از نظر حقوقی نیز نمی دانیم که اصلا حقوق چیست و حق الناس چه معنایی دارد. لذا چون نمی دانیم رعایت نمی کنیم. درباره منافع ملی و منافع نظام نیز شعار می دهیم و از نظرمان این مسأله، موضوع مهمی نیست. آنچه از نظر سیاسیون مهم تلقی می شود «منافع جناحی» است. نباید این طور بگویم اما انگار حتی منافع جناحی برای آنها از قرآن و فرمان خدا نیز مهم تر است. تاسف بارتر این که آنها این شعارها را در قالب اسلام مطرح می کنند.

مردم در شرایط سختی به سر می برند و حوصله کشمکش ندارند

وی بیان کرد: حتی ما روحانیون نیز به این عارضه مبتلا شدیم و حقوق الناس را نمی شناسیم. متوجه مسائل اخلاقی نیستیم و همه چیز را برهم می زنیم. در مسائل شرعی نیز بسیار عجولانه، حکم تکفیر صادر می کنیم. در صورتی که صدور چنین حکمی نیاز به پرونده دارد و باید بررسی های لازم صورت گیرد. نمی توان فله ای حکم تکفیر صادر کرد. کجای دنیا چنین است؟

آیت الله هاشم زاده هریسی گفت: از مقام معظم رهبری تشکر می کنم، زیرا این بگو مگوها و از خطوط قرمز خارج شدن ها را در این شرایط ویژه کشور نهی کردند. مردم در شرایط سختی به سر می برند و حوصله کشمکش میان روحانی و غیرروحانی را ندارند. در این شرایط بسیار زشت است که سیاسیون به جان هم بیفتند و حکم تکفیر صادر کنند. انگار تازه به دوران وهابیت و عربستان سعودی رسیده اند، همان جایی که فله ای علیه شیعیان حکم تکفیر و قتل عام صادر می کنند.

دنیا به چنین رفتارهایی می خندد

او افزود: صدور حکم تکفیر از نشانه های وهابیت است. شیعه تکفیری نیست. اینکه به همین آسانی رو به تکفیر آورده شود و صدای مرجعیت نیز درنیاید، برایم زجرآور بود. از آنجا که معتقد بودم آقای روحانی خود مسبب به وجود آمدن چنین وضعیتی شده، او را شایسته دفاع نمی دانستم. به همین دلیل هر خبرنگاری تماس می گرفت تا مصاحبه ای در این باره داشته باشد، صحبتی نمی کردم و می گفتم نمی خواهم از آقای روحانی دفاع کنم.

آیت الله هاشم زاده هریسی ادامه داد: با اینکه امر به معروف را بر خود واجب می دانم و باور دارم کسانی که این حرف ها را زدند، کار درستی نکردند ولی سکوت کردم. دنیا به چنین رفتارهای می خندند. حتی وهابی ها هم وقتی می بینند تکفیر را از آنها یاد گرفتیم، به ما می خندند. اخیرا که مقام معظم رهبری چنین حرف هایی را مطرح کرده، آب بر دل آتشین ما پاشیده است. ایشان کشور را از هیاهوها و تکفیری ها حفظ کرد.

سخنان رهبر انقلاب بسیار صریح بود و ابهامی نداشت

آیت الله هاشم زاده هریسی گفت: خوشحالم رهبر معظم انقلاب به همه حرف های ناصوابی که از مجلس و حتی گاهی از روحانیت ما شنیده می شود، خاتمه داد. سخنان ایشان بسیار صریح بود و ابهامی نداشت. هیچ مسأله دیگری تا این اندازه از نگاه ایشان مهم نبوده که این موضوع است. سخنان کوتاه رهبری در این باره یک برهان منطقی بود. شفاف ترین برهان نیز، برهان منطقی است.

وی افزود: رهبری تاکید کردند که «هتک حرمت حرام است» هیچ کس حق ندارد حرمت ضعیف ترین و ناشناخته ترین انسان را بشکند. من این حرف ها را به منظور حمایت از آقای روحانی نمی گویم چون از ایشان گلایه دارم. با اینکه از رئیس جمهور گلایه مندم، ولی حق ندارم که علیه او بد بگویم. چرا باید توهین کنند وقتی آقای روحانی چند ماه دیگر کنار می رود؟ اگر مقام معظم رهبری صلاح می دیدند زودتر هم کنار می رفت منتها مصلحت ندیدند. ایشان می خواهد فرآیند پایان کار رئیس جمهور به صورت طبیعی طی شود.

در کشور ما تندروی بسیار زیاد است

این عضو مجلس خبرگان گفت: مقام معظم رهبری از اسلام و انقلاب حمایت کرد. آبروی انقلاب با صدور حکم تکفیر برای دیگران در خطر بود. باید معلوم می شد که این رفتارها مورد رضایت رهبری نیست. این دفاع از اسلام و منافع ملی بود، دفاع از ارزش ها و خط قرمزهای اسلام بود. یقینا اگر چنین مسأله ای نبود، مقام معظم رهبری نیز مقداری صبر می کردند. اما وقتی کاری که صورت گرفته«منکر» باشد، باید امر به معروف انجام شود.

وی گفت: رهبر انقلاب کار عظیمی انجام داد و انشاءالله عبرتی برای رفتارهای آینده افراد شود. متاسفانه در کشور ما تندروی بسیار زیاد است. گاهی هم انسان های خوب، شرعی و انقلابی به تندروی مبتلا می شوند. چرا حقوق الناس را آسان می گیریم؟ در شرع اسلام و نظام اسلامی آنقدر مردم به گردن حکومت حق دارند که پیامبر(ص) توصیه کرده که نگذارید مردم فقیر شوند تا کافر شوند. نگذارید مردم فقیر شوند تا عدالت از بین رود.

امروز یک داروی ساده را هم نمی توانیم پیدا کنیم

عضو مجلس خبرگان گفت: در فقه ما آمده که در اسلام نباید زندانی مالی وجود داشته باشد. بر عهده حکومت است که بدهی های فردی را که دزدی و کلاهبرداری نکرده و صرفا بر اثر ورشکستگی یا موارد دیگر بدهکار شده، پرداخت کند. ما نمی توانیم مشابه پیامبر مکرم اسلام حکومت را اداره کنیم.

وی ادامه داد: حتی نتوانسته ایم همین قانون اساسی را پیاده کنیم. قانون اساسی گفته مسکن برای همه، بیمه برای همه، آسایش برای همه اما نمی توانیم. دارو و درمان برای همه، اما می بینیم که امروز یک داروی ساده را نمی توانیم پیدا کنیم. این حقوق الناس است و نشان می دهد در چنین شرایطی وقتی دعوا نیست. باید این ها را حل کنیم و بتوانیم برای جلوگیری از فقر جامعه ثروت تولید کنیم.

مجلس بهتر است روی مشکلات کشور تمرکز کند نه دعواهای سیاسی

آیت الله هاشم زاده هریسی گفت: می بینیم که بانک ها وام های ناچیز ضروری می دهند اما وقتی می فهمند فردی توان بازپرداخت ندارد، آنقدر فشار می آورند تا حسابش را تسویه کند. در حالی که در فقه اسلامی آمده کسی که توان پرداخت بدهی خود را ندارد نباید به او فشار آورد و حکومت اسلامی باید جور او را بکشد. مجلس بهتر است روی مشکلات کشور تمرکز کند نه دعواهای سیاسی، من شنیده ام که بعضی نماینده ها حتی درباره اینکه راننده ماشین شان چه کسی باشد، دعوا می کنند.

وی بیان کرد: در همین مجلس انسان های بسیار وارسته ای می شناسم. رئیس مجلس نیز انسان خوب و محترمی است. من در اطلاعیه ای ریاست آقای قالیباف را به او تبریک گفتم. باید بگویم در این مجلس گاهی رفتارهای این چنینی هم دیده می شود و متاسفانه برخی نمایندگان همه چیز را خراب می کنند. باید نظارت ها دقیق باشد تا چنین مسائلی دیده نشود.

آیت الله هاشم زاده هریسی در پایان گفت: مرز ادب را رعایت کنیم. ادبیات نظام اسلامی و مسئولین آن باید زیبا باشد. حتی با دشمنان، مقام معظم رهبری هم به این اشاره کرده که اگر انتقادی دارید مودبانه مطرح کنید. بعضی ها با تندروی خیال می کنند بسیار موثر واقع می شوند در صورتی که این طور نیست.





  تعداد بازديدها: 2504


 
نظرات خوانندگان:
 

نظرات حاوي توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمي‌شود.

نام:
پست الکترونيک:
متن پيام:


 
آخرين اخبار و مطالب 
عکس:
دست نوشته بامزه و طعنه‌آمیز زن جوان در تجمعات شبانه: اگر شتر...
وال استریت ژورنال: حمایت گسترده قطعاتی چین از صنایع نظامی ایران
تعیین دستور کار از طرف آمریکا برای نخست وزیر جدید عراق!
در گفت‌وگو با جماران؛
آیت‌الله پورمحمدی، عضو مجلس خبرگان رهبری: مواظب باشیم وحدت، صمیمیت، همدلی و همگامی حفظ شود/ گناه منحصر در کم‌حجابی و بی‌حجابی نیست/ امر به معروف و نهی از منکر هم باید با شرایطش باشد
مسلمانان ژاپن: بین ادغام و اخراج؛ داستان مسجدی در فوجیساوا
در الجزیره مطرح کرد؛
مقاله جدید ظریف در مورد جنگ رمضان: ایران نشان داد ظرفیت و تاب آوری بالای نظامی دارد/ همسایگان عرب ما به‌طور مستمر در سمت نادرست تاریخ ایستادند/ ایران مشتاق زندگی مسالمت‌آمیز با برادران و خواهران مسلمان خود در منطقه است
عکس:
لباس جالب عروس‌ها در مراسم ازدواج گروهی در نوار غزه
موج سواری روی فضای احساسی جنگ با تشویش اذهان عمومی/ تندروها با مقدسات وارد میدان شدند؛ از حمله به بی‌حجاب‌ها تا حکم اعدام روحانی و ظریف
رویترز به نقل از گزارش های اطلاعاتی: آسیب اندک برنامه هسته ای ایران در جنگ
حجت‌الاسلام و المسلمین احمد سالک
امروز اقتصاد جهانی در مشت محکم مردم و دریانوردان ما در تنگه هرمز است/ این شب‌ها در میادین و خیابان‌ها تلفیقی از جهاد و دیپلماسی شکل واقعی پیدا کرده/ تریبون‌داران در بوق نفاق ندمند
آیت‌الله غرویان:
نباید حجاب را مسأله اول کشور کنیم/ چرا امام جمعه از بین این همه خطاها و خلاف‌هایی که صورت می‌گیرد، فقط این مسأله را مطرح می‌کند؟/ باید تریبون‌ها از دست این‌گونه افراد گرفته شود/ به فکر سفره مردم باشیم
در آیین بزرگداشت شهید علی لاریجانی؛
آیت‌الله محقق‌داماد: شهید لاریجانی در تصمیم‌گیری شجاعت داشت و نگران ملامت این و آن نبود/ در شرایط فعلی کشور، باید بسیار مراقب باشیم که اختلافی میان مردم ایجاد نشود
در آیین بزرگداشت شهید علی لاریجانی؛
علی‌اکبر صالحی: قبل جنگ می‌گفتند کشور‌های همسایه اردوگاه‌هایی برای پناهندگان ایرانی آماده کرده‌اند، اما حتی یک نفر هم پناهنده نشد، بلکه عده‌ای از خارج به ایران بازگشتند؛ این رمز و راز ملت بزرگ ایران است/ با درایت، تفکر و تعقل، قطعاً پیروز میدان خواهیم شد
یادداشتی از: حاج حسن وفایی
بندگی شیطان
حجت الاسلام والمسلمین حاج علی اکبری:
هر صدا و قلمی که به اختلاف حرکت کند عامل شیطان شده است
اختصاصی:
اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى عَلِيِّ بْنِ مُوسَى الرِّضَا الْمُرْتَضَى "با خطاطی آقای محمد مسلم خانی"
یک بام و‌ دو‌ هوای BBC : ربایش و توقیف! / سومالیایی‌ها کشتی‌ها را «می‌ربایند» اما آمریکا صرفاً آنها را «توقیف» می‌کنند
یک بام و‌ دو‌ هوای BBC : ربایش و توقیف! / سومالیایی‌ها کشتی‌ها را «می‌ربایند» اما آمریکا صرفاً آنها را «توقیف» می‌کنند
تصویری منتشر نشده از حضور رهبر شهید انقلاب در صداوسیما به‌همراه شهید علی لاریجانی
غزلی از رهبر عزیز شهیدمان حضرت آیت‌الله العظمی سیدعلی خامنه‌ای(ره) با عنوان «در التجاء به صدرنشین سریر رضا، حضرت علی بن موسی الرضا علیه‌السلام»

آرشیو همه مطالب


 
پربازديدها 
اطلاعیه:
مراسم نکوداشت شهید جنگ رمضان، حاج سید ابراهیم مجیدی منفرد
غزلی از رهبر عزیز شهیدمان حضرت آیت‌الله العظمی سیدعلی خامنه‌ای(ره) با عنوان «در التجاء به صدرنشین سریر رضا، حضرت علی بن موسی الرضا علیه‌السلام»
تصویری منتشر نشده از حضور رهبر شهید انقلاب در صداوسیما به‌همراه شهید علی لاریجانی
دکتر موسی اکرمی استاد فلسفه:
جنگ سوم و سه امر مهم: خروج بی توافق آمریکا از معرکه، تحریم‌ها و تنگه‌ هرمز
حسین پاکدل در واکنش به هنرمندانی که در جنگ طرف مردم نایستادند: رفقا، بَد رفوزه شدید این‌بار، خیلی بد!
حجت الاسلام والمسلمین حاج علی اکبری:
هر صدا و قلمی که به اختلاف حرکت کند عامل شیطان شده است
در آیین بزرگداشت شهید علی لاریجانی؛
آیت‌الله محقق‌داماد: شهید لاریجانی در تصمیم‌گیری شجاعت داشت و نگران ملامت این و آن نبود/ در شرایط فعلی کشور، باید بسیار مراقب باشیم که اختلافی میان مردم ایجاد نشود
نارضایتی امارات از تلاش پاکستان برای میانجی‌گری میان ایران و آمریکا/ وام را فورا پس بدهید
اختصاصی:
اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى عَلِيِّ بْنِ مُوسَى الرِّضَا الْمُرْتَضَى "با خطاطی آقای محمد مسلم خانی"
۵۸۱ نظامی صهیونیست در جنگ با حزب الله لبنان زخمی شدند
یمنی‌ها خواهان دریافت عوارض عبور از باب‌المندب هستند
یادداشتی از: حاج حسن وفایی
بندگی شیطان
در آیین بزرگداشت شهید علی لاریجانی؛
علی‌اکبر صالحی: قبل جنگ می‌گفتند کشور‌های همسایه اردوگاه‌هایی برای پناهندگان ایرانی آماده کرده‌اند، اما حتی یک نفر هم پناهنده نشد، بلکه عده‌ای از خارج به ایران بازگشتند؛ این رمز و راز ملت بزرگ ایران است/ با درایت، تفکر و تعقل، قطعاً پیروز میدان خواهیم شد
یک بام و‌ دو‌ هوای BBC : ربایش و توقیف! / سومالیایی‌ها کشتی‌ها را «می‌ربایند» اما آمریکا صرفاً آنها را «توقیف» می‌کنند
یک بام و‌ دو‌ هوای BBC : ربایش و توقیف! / سومالیایی‌ها کشتی‌ها را «می‌ربایند» اما آمریکا صرفاً آنها را «توقیف» می‌کنند
آیت‌الله غرویان:
نباید حجاب را مسأله اول کشور کنیم/ چرا امام جمعه از بین این همه خطاها و خلاف‌هایی که صورت می‌گیرد، فقط این مسأله را مطرح می‌کند؟/ باید تریبون‌ها از دست این‌گونه افراد گرفته شود/ به فکر سفره مردم باشیم
در گفت‌وگو با جماران؛
آیت‌الله پورمحمدی، عضو مجلس خبرگان رهبری: مواظب باشیم وحدت، صمیمیت، همدلی و همگامی حفظ شود/ گناه منحصر در کم‌حجابی و بی‌حجابی نیست/ امر به معروف و نهی از منکر هم باید با شرایطش باشد
حجت‌الاسلام و المسلمین احمد سالک
امروز اقتصاد جهانی در مشت محکم مردم و دریانوردان ما در تنگه هرمز است/ این شب‌ها در میادین و خیابان‌ها تلفیقی از جهاد و دیپلماسی شکل واقعی پیدا کرده/ تریبون‌داران در بوق نفاق ندمند
رویترز به نقل از گزارش های اطلاعاتی: آسیب اندک برنامه هسته ای ایران در جنگ
عکس:
لباس جالب عروس‌ها در مراسم ازدواج گروهی در نوار غزه


 
آمار بازديد از سايت 
تعداد بازدید امروز: 30
تعداد بازدید دیروز: 6364
بازدید کل: 78663790
مشاهده آمار کامل
تمامي حقوق براي هيئت انصارالخميني (ره) محفوظ است.