امام خمینی (ره) والله اسلام تمامش سیاست است؛ ***** مقام معظم رهبری: به گفتار امام و کردار امام اهتمام بورزید ***** امام خمینی(ره): ان شاء الله ما اندوه دلمان را در وقت مناسب با انتقام از امریکا و آل سعود برطرف خواهیم ساخت و داغ و حسرت حلاوت این جنایت بزرگ را بر دلشان خواهیم نهاد 1367/4/29 ***** امام خمینی(رحمة الله علیه) : حکومت آل سعود، این وهابیهای پست بیخبر از خدا بسان خنجرند که همیشه از پشت در قلب مسلمانان فرو رفته‌اند 1366/5/12***** امام خمینی (ره) شهادت در راه خدا مسئله ای نیست که بشود با پیروزی در صحنه های نبرد مقایسه شود، مقام شهادت خود اوج بندگی و سیر و سلوک در عالم معنویت است ***** امام خمینی (ره): ما تابع امر خداییم، به همین دلیل طالب شهادتیم و تنها به همین دلیل است که زیر بار ذلت و بندگی غیر خدا نمی رویم ***** امام خمینی(ره) ”من برای آنکه شما جوانان شایسته ای هستید، علاقه دارم که جوانی خود را در راه خداوند و اسلام عزیز و جمهوری اسلامی صرف کنید تا سعادت هر دو جهان را دریابید.„ ***** حُسنُ الخلاقِ یُدِّرُ الرزاقَ وَ یونِسَ الرِّفاقَ؛ خوش اخلاقى روزى ها را زیاد مى کند و میان دوستان انس و الفت پدید مى آورد. «نهج الفصاحه، ح 781»***** امام خمینی(س) علم همراه تهذیبِ نفس است که انسان را به مقام انسانیت می رساند .هم در علم کوشا باشید و هم در عمل و هم در تهذیب اخلاق ***** بايد مسائل اسلامي حل بشود در اينجا و پياده بشود. بايد مستضعفين را حمايت بكنند، بايد مستضعفين تقويت بشوند حضرت امام خميني قدس سره الشريف صحیفه امام – جلد 6 – صفحه 461 ***** اهمیّت فضای مجازی به انداره ی انقلاب اسلامی است "مقام معظم رهبری" ***** آن کسی قلمش قلم انسانی است که از روی انصاف بنویسد. امام خمینی (ره) ***** همان طوري که در سابق عمل مي‌شد، روضه‌خواني بشود، مرثيه گفته بشود، شعر و نثر در فضايل اهل بيت و در مصائب آنها گفته بشود. حضرت امام خميني قدس سره الشريف صحيفه امام – جلد 15 – ص 332 ***** نگذاريد پيشكسوتان شهادت و خون در پيچ و خم زندگي روزمره خود به فراموشي سپرده شوند. حضرت امام خميني قدس سره الشريف صحيفه امام، ج 21، ص 93 ***** من در ميان شما باشم و يا نباشم، به همه شما وصيت و سفارش مي‌کنم که نگذاريد انقلاب به دست نااهلان و نامحرمان بيفتد. حضرت امام خميني قدس سره الشريف صحيفه امام، ج 21، ص 93 ***** پيامبر اسلام نيازي به مساجد اشرافي و مناره‌هاي تزئيناتي ندارد. پيامبر اسلام دنبال مجد و عظمت پيروان خود بوده است که متأسفانه با سياست‌هاي غلط حاکمان دست‌نشانده به خاک مذلت نشسته‌اند. حضرت امام خميني قدس سره الشريف صحيفه امام، ج 21، ص 80 ***** پيغمبر اسلام تمام عمرش در امور سياسي بود، تمام عمرش را صرف كرد در سياست اسلامي، و حكومت اسلامي تشكيل داد. حضرت امام خميني قدس سره الشريف صحيفه امام، ج 15، ص 11 ***** امام به همه فهماند که انسان کامل شدن، علی وار زیستن و تا نزدیکی مرزهای عصمت پیش رفتن افسانه نیست. مقام معظم رهبری ***** راه ما راه امام خمینی است و در این راه با همه قدرت و قاطعیت خود حرکت خواهیم کرد. مقام معظم رهبری


 

 

 

تاريخ انتشار: 09 تير 1399 ساعت 00:30:24
روزنامه گردی؛
روایت حسن روحانی از بمب‌گذاری در دفتر حزب جمهوری اسلامی: از یکی دو ماه قبل سلامتیان تلاش می‌کرد، بفهمد چه کسانی در آن مجلس شرکت می‌کنند

حسن روحانی: همان روز‌هایی که عدم کفایت بنی‌صدر در مجلس مطرح بود، هر روز نامه‌هایی از سازمان به اصطلاح مجاهدین یعنی همان منافقین واقعی، به دست نمایندگان می‌رسید و آن‌ها را تهدید می‌کرد که اگر عدم کفایت بنی‌صدر در مجلس تصویب بشود، همه مسئولیت‌های آینده به عهده شما خواهد بود و در ضمن آن نامه‌ها با صراحت نماینده‌ها را تهدید به قتل می‌کردند... خودم شاهد بودم از یکی دو ماه قبل از فاجعه، سلامتیان در مجلس تلاش می‌کرد که بفهمد چه کسانی در آن مجلس شرکت می‌کنند؟ چه ساعتی شرکت می‌کنند؟ چه کسانی مرتب شرکت می‌کنند و چه کسانی نامنظم شرکت می‌کنند؛ و به هر حال آن حادثه فجیع و دلخراش به وقوع پیوست.

«انتخاب»: روز سه‌شنبه هشتم تیر ۱۳۶۱، یک سال پس از انفجار بمب در دفتر حزب جمهوری اسلامی و شهادت بیش از ۷۰ نفر از رجال نامی انقلاب در هفتم تیرماه سال ۶۰، روزنامه اطلاعات ویژه‌نامه‌ای به همین مناسبت منتشر کرد، خبرنگاران اطلاعات در این ویژه‌نامه با یک پرسش مشخص به سراغ رجال کشوری از جمله آیت‌الله خامنه‌ای، سید هادی خامنه‌ای، موسوی خوئینی، حسن روحانی (نماینده وقت مردم سمنان در مجلس) و... رفتند. پرسش این بود: «اثرات فاجعه هفتم تیر در بیداری مردم و افشاگری گروه‌ها چه بود؟» در ادامه پاسخ حسن روحانی و در واقع روایت او را از این ماجرا می‌خوانید:

همان‌گونه که مردم ایران مستحضر هستند در سال ۱۳۵۹ تبلیغات بسیار گسترده و وسیع خطی آغاز شد که نه صداقت داشت و نه به خود متکی بود و نه به فکر مردم بود. این خط که با ایدئولوژی‌ها و افکار و اهداف مختلف زیر یک پرچم واحد به نام بنی‌صدر جمع شده بودند در عمل ویژگی‌های مشترکی داشتند؛ از جمله شعار‌های حزب برای مردم بیان کردن، به ظاهر از مردم طرفداری کردن، نقطه ضعف‌های طبیعیِ بعد از انقلاب را بزرگ کردن، کنار گود ایستادن و فقط حرف زدن، تهمت و افترا به شخصیت‌های عزیز و محترم و مبارز زدن، مردم را از خط اسلام واقعی و ولایت فقیه با انواع شیوه‌ها دور کردن، با آمار‌ها و نظرسنجی‌های دروغین هواداران و نیز شهدای سابق انقلاب را به اسم خود به رخ مردم کشیدن و...

اوج این قضیه را در ۱۴ اسفند ۱۳۵۹ ملاحظه می‌کنیم که مسئله را از تبلیغات هم گذراندند و حتی در مقام عمل با چوب و چماق و کارد، اختناق عجیبی را هم در جامعه به وجود آوردند که به اصطلاح یکه‌تاز صحنه ایران آن روز باشند. مردم هم که در طول این هجده سال انقلاب فراز و نشیب انقلاب را دیده بودند و نسبت به مسائل انقلاب، توجه داشتند با نگرانی و اضطراب به آینده این انقلاب می‌نگریستند. بی‌تردید افرادی مسائل و ابعاد مختلف این حرکت را مشاهده می‌کردند، اما یک وضع و جوی به وجود آمده بود که بسیاری از افراد علاقه‌مند به انقلاب هم تردید داشتند که حداقل چگونه باید با این‌ها وارد مبارزه بشوند؟ به قول معروف چگونه باید وارد گود بشوند. به گونه‌ای که هم این خطرات برای انقلاب رفع بشود، و هم روشی انتخاب بشود که خود انقلاب تضعیف نشود. در اوایل سال ۶۰ دیگر کارد به استخوان رسید. بنی‌صدر در اوایل سال ۶۰ در شیراز داشت این مسئله را برای مردم روشن می‌کرد که آن‌ها به قول معروف قدم به قدم پیش می‌آیند. آن‌ها می‌خواستند مردم را در انزوا قرار بدهند و ملت را تفسیر بکنند به همان گروهک‌هایی که دور آن‌ها را گرفته بودند، و آزادی را هم معنی می‌کردند با همان حرف‌هایی که خودشان در سخنرانی‌ها بیان می‌کردند!

در این‌جا دیگر لازم بود که زعمای قوم و دلسوزان این ملت، مخصوصا نمایندگان مجلس شورای اسلامی وارد معرکه بشوند و مسئله را برای همیشه حل کنند و مردم را از این مشکل بزرگ نجات بدهند.

مجلس شورای اسلامی از اوایل سال ۶۰ شروع کرد به این‌که آئین‌نامه مخصوص احضار رئیس‌جمهور در مجلس و مسئله بررسی کفایت و عدم کفایت رئیس‌جمهور را تدوین و تصویب بکند. از همان زمانی که مجلس مشغول رسیدگی به این طرح بود، سر و صدا‌ها به اوج رسید. ولی بالاخره مجلس قوانین مربوط به بررسی کفایت و عدم کفایت رئیس‌جمهو را به تصویب رساند و از لحاظ قانونی زمینه را برای بررسی وضع بنی‌صدر آغاز کرد و در اواخر خرداد هم مجلس وارد این دستور شد، یعنی رسیدگی به کفایت و عدم کفایت بنی‌صدر. طی چند روز بحث و بررسی و سخنان مخالف و موافق در آخر خرداد مجلس با رای قاطع عدم کفایت سیاسی بنی‌صدر را تصویب کرد به گونه‌ای که در مجلس شورای اسلامی فقط یک نفر با این مسئله مخالف بود. اکثریت قاطع همه موافق بودند و چند نفر هم به عنوان ممتنع بودند.

همان روز‌هایی که عدم کفایت بنی‌صدر در مجلس مطرح بود، هر روز نامه‌هایی از سازمان به اصطلاح مجاهدین یعنی همان منافقین واقعی، به دست نمایندگان می‌رسید و آن‌ها را تهدید می‌کرد که اگر عدم کفایت بنی‌صدر در مجلس تصویب بشود، همه مسئولیت‌های آینده به عهده شما خواهد بود و در ضمن آن نامه‌ها با صراحت نماینده‌ها را تهدید به قتل می‌کردند. نمایندگان نیز با توجه به همه پیامد‌هایی که ممکن است این مسئله داشته باشد، وارد این بحث شده بودند چراکه مسئله مهم‌تر از این حرف‌ها بود. مسئله اساس انقلاب و انحراف خط راستین انقلاب بود و همه نمایندگان آماده بودند که جلوی این انحراف را بگیرند، ولو این‌که لازم باشد عده‌ای یا همه‌شان جان‌شان را مشتاقانه در این راه فدا کنند.

بعد از تصویب عدم کفایت بنی‌صدر تقریبا همه انتظار داشتند که این گروهک‌ها مخصوصا منافقین وارد عمل بشوند و خشونت‌ها را به اوج برسانند و به اصطلاح کار‌های تروریستی خودشان را آغاز بکنند و جامعه را به سمت دیگری به سمت وحشت و ترور سوق بدهند.

در دفتر مرکزی حزب جمهوری اسلامی جلسه‌ای بود که هفته‌ای یک بار در روز‌های یکشنبه برگزار می‌شد، در این جلسه هم اعضای حزب جمهوری شرکت می‌کردند هم افرادی که عضو حزب نبودند، اما به اصل خط حزب اعتقاد داشتند و همان خط را تعقیب می‌کردند و از لحاظ سیاسی خط واحدی با حزب داشتند. این‌ها نمایندگان مجلس، عده‌ای از وزرا و معاونین وزرا، عده‌ای از اعضای شورای مرکزی حزب و بعضی از مقامات قوه قضاییه بودند. در این جلسات معمولا مسائل مختلفی که می‌بایست در مجلس بحث بشود یا لوایحی که در مجلس در دستور کار بود یا مسائل مهم اجتماعی که مطرح بود، بحث و بررسی می‌شد و توطئه را در این‌جا شکل داده بودند تا این مجمع را که همه مسئولین حزب‌الله درش جمع هستند، منفحر کنند و افرادش را از بین ببرند.

من خودم شاهد بودم از یکی دو ماه قبل از فاجعه، سلامتیان در مجلس تلاش می‌کرد که بفهمد چه کسانی در آن مجلس شرکت می‌کنند؟ چه ساعتی شرکت می‌کنند؟ چه کسانی مرتب شرکت می‌کنند و چه کسانی نامنظم شرکت می‌کنند؛ و به هر حال آن حادثه فجیع و دلخراش به وقوع پیوست. ظاهر حادثه همانند حادثه کربلا بسیار تکان‌دهنده و دلخراش بود، اما همانند حادثه کربلا این حادثه نیز توانست اثرات فوق‌العاده مثبتی برای جامعه ما داشته باشد. اولا: برای افشای ماهیت واقعی منافقین و همه گروهک‌هایی که اطراف بنی‌صدر را گرفته بودند، ماه‌ها و ماه‌ها افشاگری لازم بود تا چهره واقعی آن‌ها برای مردم کشف بشود، اما در این حادثه آن یک لحظه، لحظه سرنوشت بود. آن یک لحظه، لحظه‌ای بود که ملت ما ره ۱۰۰ ساله را پیمود و ماهیت این‌ها برای مردم افشا شد؛ و انقلاب از یک خطر بسیار بزرگ نجات پیدا کرد، اگر همه جانبازی‌ها و فداکاری‌ها برای این است که مردم در خط راستین خدا و اسلام باقی بمانند، پس چه اشکالی دارد که عزیزترین افراد ما فدا بشوند؟ برای این‌که مردم از خط واقعی اسلام منحرف نشوند به همان گونه‌ای که شهادت امام حسین و اصحابش برای نجات مردم از خط نفاق بود. یعنی این‌چنین نبود که یزید و یزیدیان ادعای ضدیت با اسلام بکنند، آن‌ها هم ادعای اسلام می‌کردند، منتها اسلام دروغین. آن‌ها ادعا می‌کردند که می‌خواهند به مردم خدمت کنند، اما شعارشان دروغین بود؛ و حادثه کربلا و قیام امام حسین (ع) و اصحابش برای این بود که این خط نفاق را افشا و آشکار بکند و مردم را از لغزش و انحراف نجات بدهد؛ لذا حادثه کربلا موفق و پیروز بود. ولو این‌که ظاهرا ۷۲ نفر از عزیزان امام حسین (ع) و خود امام حسین (ع) شربت شهادت نوشیدند، اما به آن هدف بلند و بزرگ دست یافتند.

در حادثه ۷ تیر نیز عزیزترین افراد ما و در راس آن‌ها شهید مظلوم آیت‌الله بهشتی رضوان‌الله علیه که یک نمونه بسیار ارزنده و یک اسوه بود و واقعا یک فرد جامع بود، و به تعبیر امام یک ملت بود و برای همه امید بود، به شهادت رسیدند، اما در عین حال من فکر نمی‌کنم که خون مرحوم شهید بهشتی رضوان‌الله علیه از وجود و حیاتش برای این جامعه کمتر کار کرده باشد. به اندازه‌ای که مرحوم بهشتی می‌توانست در زندگی‌اش به این جامعه خدمت کند، خون مرحوم بهشتی توانست به جامعه ما خدمت بکند و مردم را از انحرافات نجات بدهد. از طرف دیگر حادثه حزب باعث شد که حزب‌الله و نیرو‌های مومن و نیرو‌های تلاش‌گری که لازم بود با خطوط انحرافی مبارزه بکنند و مبارزه می‌کردند، خون تازه‌ای در بدن آن‌ها شریان پیدا کند و روح جدیدی در کالبد آن‌ها دمیده شود. این حادثه حزب‌الله را زنده و شاداب و توانا و فعال و خستگی‌ناپذیر کرد؛ لذا از طرفی این خون شمشیری بر علیه نفاق و منافقین بود و از طرف دیگر روح تازه‌ای بود برای مسلمانان و انقلابیون واقعی و این بود که همه آن گروهک‌های سیاسی و خود بنی‌صدر را به زباله‌دان انداخت؛ و واقعا از لحاظ سیاسی هفتم تیر روز مرگ گروهک‌ها و نابودی آن‌ها بود. اگرچه به ترور‌های دیگری نیز دست یافتند و آن راه خشن و تروریستی خودشان را ادامه دادند؛ و الان هم ممکن است کم و بیش در گوشه و کنار باشد، اما هفتم تیر این گروه‌هایی که خودشان را گروه‌های سیاسی لقب می‌دادند، از صحنه سیاسی خارج کرد؛ و فقط کارشان این است هر فرد مسلمان واقعی و فعال را می‌یابند حتی یک کارگر ساده با یک کاسب ساده، یک کشاورز ساده را از پای درمی‌آورند؛ و یک گروه سیاسی نمی‌تواند دست به این کار‌ها بزند.

اما امروزه به حمدالله می‌بینیم بعد از حادثه ۷ تیر ارتش ما، نیرو‌های مسلح ما از یک شر بسیار بزرگ نجات پیدا کردند.

ارتش ما از شخص پلیدی به نام بنی‌صدر نجات پیدا کرد و بعد از این‌که بنی‌صدر و خط او در ارتش کور شد و از بین رفت، ما یک وحدت و اتحاد و هماهنگی عجیبی بین نیرو‌های مسلح مشاهده می‌کنیم و لذا پیروزی‌های بسیار درخشان در آبادان و بستان و عملیات فتح‌المبین و الی بیت‌المقدس و پیروزی‌های درخشان به دنباله این بود که خون شهدای ۷ تیر یک روح جدیدی را در نیرو‌های حزب‌الله و سپاه و ارتش به وجود آورد.

به اضافه در طول این مدت یک سال که از حادثه ۷ تیر می‌گذرد، ما می‌بینیم که سران این تروریست‌ها یا دستگیر شدند و یا در عملیات از بین رفتند و تقریبا ۹۰ درصد این تشکیلات تروریستی از بین رفته و نابود شد و ما امیدواریم باقی‌مانده‌اش هم در ماه‌های آینده از بین برود.

پس از حادثه هفتم تیر با همه تلخی و دردناکی‌اش پیروزی بسیار بزرگی برای ملت اسلام و انقلاب اسلامی و برای نجات انقلاب ما از یک خط و حرکت انحرافی بود که متاسفانه به وجود آمده بود.

ما در این‌جا به شهدای بزرگوار هفتم تیر درود می‌فرستیم و به خانواده‌های‌شان از این جهت که این عزیزان را از دست داده‌اند تسلیت می‌گوییم، ولی از این دیدگاه که خون پاک این شهدا بزرگ‌ترین حرکت را در جامعه ما به وجود آورد و بزرگ‌ترین خطر را دفع کرد به آن‌ها تبریک می‌گوییم و امیدواریم که همه ما بتوانیم ادامه‌دهنده راه شهدای بزرگوار ۷ تیر باشیم. ملت ایران هم باید این روز را گرامی بدارد و هرچه بزرگ‌تر از آن‌چه که تاکون بوده برگزار کند و باید تلاش کنیم هفتم تیر و شهدای هفتم تیر و این روز که به راستی یوم‌الله است، برای همیشه ان‌شاءالله جاودانه و گرامی بماند.





  تعداد بازديدها: 2992


 
نظرات خوانندگان:
 

نظرات حاوي توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمي‌شود.

نام:
پست الکترونيک:
متن پيام:


 
آخرين اخبار و مطالب 
عکس:
کربلای معلّا ، باب القبله ، حرم حضرت ابوالفضل (ع) ، امروز
از شهردار شدن «ممدانی» ذوق زده نشوید؛ ساختار امریکا به هم نریخته؛ او با حمایت اوباما پیروز شده
مجرم کیست؟ دعانویس یا مراجعش؟
پارلمان استرالیا در اقدامی خصمانه سپاه پاسداران ایران را تروریستی اعلام کرد
علیرضا زندیان از ابعاد پیدا و پنهان پرونده بابک زنجانی می گوید:
بابک زنجانی چقدر بدهکار است؟/ عضو کمیسیون اقتصادی: زنجانی برای تسویه بدهی «دو ماه» فرصت دارد/ پیگیری روند بازگشت بیت المال از جانب دو کمیسیون مجلس
پکن چگونه توانست ترامپ را وادار به توافق تجاری کند؟
چگونه دیپلماسی ترامپ را رام کرد؟ / اعتماد به نفس چینی در برابر قلدری امریکایی/ چین در برابر امریکا ایستاد و با مذاکره از حقوق خود دفاع کرد
آیا منبع شایعه علیه فرزند رهبر معظم انقلاب ، صدا و سیماست؟
کدام فراموشی نشانه ابتلا به آلزایمر است؟
آیا حضرت آیت الله سیستانی به جوانان توصیه کردند بجای حوزه به دانشگاه بروند؟
پاسخ حجت الاسلام محمدرضا یوسفی شیخ رباط به اظهارات رئیس ستاد امربه معروف در باره درآمد زباله گردی/ جای تاسف است که آن را نشانه پیشرفت می دانید
مرگ دیک چنی؛ معمار جنگ عراق و نماد عصر دروغ و خون
فراخوان بخش نمایشنامه نویسی «چهارمین جشنواره ملی تئاتر روح الله»
مجیدی، تحلیلگر مسائل خاورمیانه: احتمال حمله به لبنان جدی است/ در صورت گسترش پیمان ابراهیم، سوریه اولین کشوری خواهد بود که به آن می‌پیوندد
5 نکته طلایی برای داشتن معده و روده سالم
فرانس 24 عربی: زهران ممدانی، دشمن ترامپ و نخستین شهردار مسلمان در تاریخ نیویورک
السودانی: گروه‌های مسلح فقط با خروج آمریکا خلع سلاح می‌شوند
یادداشتی از: رضا غبیشاوی
رفع فیلتر یوتیوب در دانشگاه تهران ؛ یک گام به جلو
دیک چنی درگذشت + سوابق
دبیر کل سازمان ملل: 700 میلیون نفر در جهان از فقر شدید رنج می برند
یادداشتی از: حجت الاسلام احمد مازنی
دیپلماسی امام خمینی(س)

آرشیو همه مطالب


 
پربازديدها 
آیت الله مقدم قوچانی، از شاگردان حضرت امام درگذشت
اختصاصی:
ای ایران ایران... "با خطاطی آقای محمد مسلم خانی"
یادداشتی از: سید مهدی حسینی دورود
تفسیر اجتهادی و کاربرد استنباطی «قاعده لاحرج» در نگاه آیت‌الله صانعی
پاسخ حضرت امام به استفتا درباره حق طلاق زنان چیست؟
آیت الله هادوی تهرانی: انسجام ملی زمانی تحقق پیدا می‌کند که همه ملت احساس کنند جایگاه مناسب خود را دارند/ برای تحقق چنین احساسی، باید اندیشه‌های مختلف امکان عرضه مناسب داشته باشند
دبیرکل حزب الله: آمریکا هیچ سودی برای لبنان ندارد
هدف رژیم شاه از به شهادت رساندن حاج آقامصطفی چه بود؟/موسوی تبریزی روایت کرده است
اطلاعیه:
درگذشت جانسوز مجاهد فی سبیل الله، همرزم و رفیق شفیقمان، کربلایی حسین هاشم خانلو
کمساری: اندیشه امام خمینی (ره) همچنان زنده و تأثیرگذار است/ رسالت کانون‌های مساجد معرفی تفکر امام به نسل امروز است/ ملانوری: ایراد از ماست که در شناخت مکتب و سیره امام خمینی با کاستی‌هایی مواجه هستیم
سوره‌هایی که بهتر است سر مزار اموات بخوانیم
سیره نبوی در آینه منابع مشترک شیعه و سنی بازخوانی می‌شود
در بازدید از سازمان انرژی اتمی ایران؛
پزشکیان: تأسیسات هسته‌ای را دوباره و با قدرت بیشتری می‌سازیم/ اراده ایران برای گسترش صنعت هسته‌ای پاسخ به نیازهای کشور است نه تولید سلاح/ متأسفانه تبلیغات جهت‌دار به گونه‌ای القا کرده که «هسته‌ای» مترادف ساخت سلاح اتمی است
یادداشتی از: حجت الاسلام والمسلمین هادی سروش
خطر شکاف بین حاکمیت‌ها و ملت‌ها
سید حسن خمینی به آیت‌الله اشرفی شاهرودی تسلیت گفت
آمریکا یک مفسر انگلیسی را به دلیل انتقاد از اسرائیل بازداشت کرد
صدها فروند موشک از مسیر سوریه به حزب الله رسید
یادداشتی از: ابوالفضل فاتح
هان در دوراهی تاریخی؛ تلاطم قرن جدید، احتمال رویارویی جهانی و نقطه ی تصمیم / چرا ایران و ونزوئلا؟
خریدن خلبان توسط آمریکا برای ربودن نیکلاس مادورو
حضرت امام خمینی(ره): فاطمه زهرا(س) تمام نسخه انسانیت
یادداشتی از: مهرداد خدیر
حق با قالیباف بود اگر مجلس او 6 درصدی نبود!/ اگر عطش 20 سالۀ ریاست جمهوری در او فرونشسته بود/ اگر رقیب رییس جمهور سابق و فعلی نبود...


 
آمار بازديد از سايت 
تعداد بازدید امروز: 11435
تعداد بازدید دیروز: 8573
بازدید کل: 77196204
مشاهده آمار کامل
تمامي حقوق براي هيئت انصارالخميني (ره) محفوظ است.