امام خمینی (ره) والله اسلام تمامش سیاست است؛ ***** مقام معظم رهبری: به گفتار امام و کردار امام اهتمام بورزید ***** امام خمینی(ره): ان شاء الله ما اندوه دلمان را در وقت مناسب با انتقام از امریکا و آل سعود برطرف خواهیم ساخت و داغ و حسرت حلاوت این جنایت بزرگ را بر دلشان خواهیم نهاد 1367/4/29 ***** امام خمینی(رحمة الله علیه) : حکومت آل سعود، این وهابیهای پست بیخبر از خدا بسان خنجرند که همیشه از پشت در قلب مسلمانان فرو رفته‌اند 1366/5/12***** امام خمینی (ره) شهادت در راه خدا مسئله ای نیست که بشود با پیروزی در صحنه های نبرد مقایسه شود، مقام شهادت خود اوج بندگی و سیر و سلوک در عالم معنویت است ***** امام خمینی (ره): ما تابع امر خداییم، به همین دلیل طالب شهادتیم و تنها به همین دلیل است که زیر بار ذلت و بندگی غیر خدا نمی رویم ***** امام خمینی(ره) ”من برای آنکه شما جوانان شایسته ای هستید، علاقه دارم که جوانی خود را در راه خداوند و اسلام عزیز و جمهوری اسلامی صرف کنید تا سعادت هر دو جهان را دریابید.„ ***** حُسنُ الخلاقِ یُدِّرُ الرزاقَ وَ یونِسَ الرِّفاقَ؛ خوش اخلاقى روزى ها را زیاد مى کند و میان دوستان انس و الفت پدید مى آورد. «نهج الفصاحه، ح 781»***** امام خمینی(س) علم همراه تهذیبِ نفس است که انسان را به مقام انسانیت می رساند .هم در علم کوشا باشید و هم در عمل و هم در تهذیب اخلاق ***** بايد مسائل اسلامي حل بشود در اينجا و پياده بشود. بايد مستضعفين را حمايت بكنند، بايد مستضعفين تقويت بشوند حضرت امام خميني قدس سره الشريف صحیفه امام – جلد 6 – صفحه 461 ***** اهمیّت فضای مجازی به انداره ی انقلاب اسلامی است "مقام معظم رهبری" ***** آن کسی قلمش قلم انسانی است که از روی انصاف بنویسد. امام خمینی (ره) ***** همان طوري که در سابق عمل مي‌شد، روضه‌خواني بشود، مرثيه گفته بشود، شعر و نثر در فضايل اهل بيت و در مصائب آنها گفته بشود. حضرت امام خميني قدس سره الشريف صحيفه امام – جلد 15 – ص 332 ***** نگذاريد پيشكسوتان شهادت و خون در پيچ و خم زندگي روزمره خود به فراموشي سپرده شوند. حضرت امام خميني قدس سره الشريف صحيفه امام، ج 21، ص 93 ***** من در ميان شما باشم و يا نباشم، به همه شما وصيت و سفارش مي‌کنم که نگذاريد انقلاب به دست نااهلان و نامحرمان بيفتد. حضرت امام خميني قدس سره الشريف صحيفه امام، ج 21، ص 93 ***** پيامبر اسلام نيازي به مساجد اشرافي و مناره‌هاي تزئيناتي ندارد. پيامبر اسلام دنبال مجد و عظمت پيروان خود بوده است که متأسفانه با سياست‌هاي غلط حاکمان دست‌نشانده به خاک مذلت نشسته‌اند. حضرت امام خميني قدس سره الشريف صحيفه امام، ج 21، ص 80 ***** پيغمبر اسلام تمام عمرش در امور سياسي بود، تمام عمرش را صرف كرد در سياست اسلامي، و حكومت اسلامي تشكيل داد. حضرت امام خميني قدس سره الشريف صحيفه امام، ج 15، ص 11 ***** امام به همه فهماند که انسان کامل شدن، علی وار زیستن و تا نزدیکی مرزهای عصمت پیش رفتن افسانه نیست. مقام معظم رهبری ***** راه ما راه امام خمینی است و در این راه با همه قدرت و قاطعیت خود حرکت خواهیم کرد. مقام معظم رهبری


 

 

 

تاريخ انتشار: 03 فروردين 1399 ساعت 11:37:25
آیت الله قائم مقامی:
هر اقدامی که می‌تواند به انتقال و سرایت ویروس کرونا بینجامد، شرعا حرام است

رییس سابق مرکز اسلامی هامبورگ آلمان: خودداری از "خود قرنطینگی" و انجام اقداماتی که برانگیزنده احتمال اشاعه و انتشار بیماری می باشد قطعاً حرام و موجب ضمان است طبعا کسانی که علاوه بر اینکه خود شخصا به توصیه و دستورالعمل های پزشکی بی اعتنایی می‌کنند، با سخنان و اقدامات غیرمسوولانه شان می کوشند تا این دستورالعمل ها را بی اعتبار جلوه داده و دیگران را نیز تشویق و وادار به این کار می کند، گناه بالاتری مرتکب می شوند.

به گزارش ایسنا؛ این عالم دینی گفت: از نظر فقهی هرگونه تماس، ارتباط و دید و بازدید و هر اقدامی که می تواند به انتقال و سرایت ویروس کرونا بینجامد، شرعا حرام است و علاوه بر حرمت تکلیفی و استحقاق عقاب الهی، حرمت وضعی را نیز به دنبال دارد یعنی موجب ضمان می شود و تاوان و هزینه آسیب‌های وارده بر مبتلایان بر عهده کسی است که با تسامح در رعایت توصیه های پزشکی موجب ابتلا و انتقال به دیگران شده است.

آیت الله سید عباس حسینی قائم مقامی ضرورت عمل به توصیه های پزشکی در روزهای کرونایی را از منظر فقهی تبیین کرد.

وی گفت: در پاسخ به شبهه افکنی برخی جاهلان متنسک که بسا پاره ای ابهامات و پرسش ها را برای بخشی از جامعه به وجود آورده، توجه به چند نکته ضروری است.

رییس سابق مرکز اسلامی هامبورگ آلمان ادامه داد: چون بر اساس اعلام نظر کارشناسان که در این گونه امور مرجعیت عرفی و عقلایی دارند و علاوه بر آن بر اساس تجربی عینی ایی که در سایر کشورهای جهان مشاهده می شود احتمال عقلایی ضرر ناشی از ابتلا به ویروس کرونا تا حدی است که می‌توان فی الجمله به سببیت آن در ضرر به خود و دیگران اطمینان یافت. در چنین فرضی، بنا بر نظر همه فقهای بزرگوار بی تردید پرهیز از آن با رعایت کامل دستورات پزشکی و پرهیز از هر آنچه که ممکن است موجب انتقال و سرایت بیماری به دیگران شود، وجوب تکلیفی دارد و شرعا هیچ کس نمی تواند در این مورد نسبت به خود و دیگران تسامح و کوتاهی کند و هرگونه کوتاهی و تسامح در آن، شرعاً حرام و استحقاق عقاب الهی را به دنبال دارد. در این صورت قطعا فقط چنین شخصی که در حد مقدور و ممکن، همه توصیه های پزشکی و اقدامات تامینی را انجام داده باشد می‌تواند امیدوار به لطف و شفای خداوند باشد وگرنه کسی که فرمان پروردگار در حفظ جان و سلامتی خود و دیگران را نادیده گرفته و مرتکب معصیت شده است چگونه می تواند انتظار شفا از پرودگاری را داشته باشد که او را معصیت کرده است.

این عالم دینی ادامه داد: بر اساس همان نظر کارشناسان مربوط که از حجیت عقلایی و شرعی برخوردار است، همگان در معرض ناقلیت این ویروس به دیگران هستند و لذا هرگونه ارتباط و تماس می تواند موجب انتقال به دیگران و ابتلای آنان گردد و بر همین اساس از نظر فقهی هرگونه تماس، ارتباط و دید و بازدید و هر اقدامی که می تواند به این انتقال و سرایت بیانجامد شرعا حرام است و علاوه بر حرمت تکلیفی و استحقاق عقاب الهی، حرمت وضعی را نیز به دنبال دارد یعنی موجب ضمان می شود و تاوان و هزینه آسیب‌های وارده بر مبتلایان بر عهده کسی است که با تسامح در رعایت توصیه های پزشکی موجب ابتلا و انتقال به دیگران شده است و برابر همین مسؤولیت شرعی، مسؤولیت مدنی نیز متوجه شخص خاطی است و دولت و همه نهادهای حاکمیتی به عنوان عهده دار صیانت از مصالح عمومی و سلامت شهروندان وظیفه دارند تا با این اقدام کنندگان علیه سلامت و بهداشت عمومی برخورد قاطع قانونی نمایند.

آیت الله حسینی قائم مقامی متذکر شد: چنانکه کارشناسان ذیربط اعلام داشته اند این ویروس خاص از وسعت و سرعت فراگیری و شیوع فوق العاده ای برخوردار است به همین دلیل احتمال اینکه هر کسی که در معرض آن قرار گیرد حتی اگر خود مبتلا نشود می تواند ناقل آن باشد، بسیار قوی است و از آن جا که به تعبیر آقایان فقها در این موارد "محتمل" نیز که سلامتی و جان افراد جامعه است دارای اهمیت استثنایی بوده و از نظر فقهی بر هر ملاک و مناط دیگری ترجیح و تقدم دارد در نتیجه در چنین شرایطی بنابر نظر فقها رعایت دستورات پزشکی و توصیه های بهداشتی، و خود را از معرض ابتلا دور کردن وجوب پیدا می کند. بنابراین خودداری از "خود قرنطینگی" و انجام اقداماتی که برانگیزنده احتمال اشاعه و انتشار بیماری می باشد قطعاً حرام و موجب ضمان است طبعا کسانی که علاوه بر اینکه خود شخصا به توصیه و دستورالعمل های پزشکی بی اعتنایی می‌کنند، با سخنان و اقدامات غیرمسوولانه شان می کوشند تا این دستورالعمل ها را بی اعتبار جلوه داده و دیگران را نیز تشویق و وادار به این کار می کند، گناه بالاتری مرتکب می شوند خصوصاً اگر این کار به نام دین و در پوشش اعتقادات مذهبی انجام شود، در این صورت مصداق تهمت بستن به خداوند (افتراء علی الله) خواهد بود و به تصریح قرآن کریم بالاترین ظلم را مرتکب می شوند. «و من اظلم ممن افتری علی الله کذبا»

وی بار دیگر تاکید کرد: شرعا در اینگونه امور نظر مسؤولان و کارشناسان ذیربط معتبر و حجت قطعی است و گمانه زنی های شخصی فاقد حجیت است و به همین دلیل با توجه به هشدارها در مورد خطر آمیز بودن سفر در این ایام خصوصاً سفر به شهرها و مناطقی که درگیر بحران کرونا هستند مطابق با ملاکات شرعی و نظر فقها، در این شرایط اگر چنین سفری انجام شود مصداق سفر حرام و معصیت است و بنابر صریح روایات اهل بیت(ع) نظیر صحیحه عمار بن مروان از امام صادق( ع) که مورد عمل و استناد فقهای بزرگ نظیر مرحوم صاحب جواهر (ره) می باشد، سفری که به ضرر و آسیب به دیگران و نقض حق از کسی بیانجامد سفر معصیت بوده و نمی توان در این سفر نماز را شکسته خواند و چنین سفری از احکام نماز و روزه مسافر مستثنی می‌شود بنابراین بر کلیه مومنان لازم و ضروری است که در این ایام به ویژه ایام نوروز از هرگونه سفر تا زمانی که ضرورت حیاتی ندارد، خودداری کنند.

رییس سابق مرکز اسلامی هامبورگ آلمان بار دیگر خاطرنشان کرد: در کنار التزام جدی به دستورالعملهای پزشکی شایسته است که همه ما در هر موقعیتی که هستیم از فرصت پیش آمده، برای خلوت هرچه بیشتر با پروردگار سبحان و طلب استغفار، محاسبه و نقد خود، ادای حقوق و... بهره بگیریم و به همین تناسب در کنار قرائت دعاهایی نظیر دعای هفتم صحیفه سجادیه( یَا مَنْ تُحَلُّ بِهِ عُقَدُ الْمَکَارِهِ)، قرائت توأم با تدبر دعای سی و هشتم آن ( اللَّهُمَّ إِنِّی أَعْتَذِرُ إِلَیْکَ مِنْ مَظْلُومٍ ظُلِمَ ) نیز که ناظر به طلب عفو در کوتاهی نسبت به حقوق دیگران است توصیه اکید می شود.





  تعداد بازديدها: 1455


 
نظرات خوانندگان:
 

نظرات حاوي توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمي‌شود.

نام:
پست الکترونيک:
متن پيام:


 
آخرين اخبار و مطالب 
واشنگتن‌پست : ایران آماده و هیچ هراسی ندارد
عقب نشینی ترامپ مقابل ممدانی
همزمان با سالروز شهادت حضرت زهرا(س)؛
مراسم تشییع 300 شهید گمنام برگزار می شود
شیخ نعیم قاسم: لبنان با رنج، استقلال خود را به دست آورد/ نمی‌پذیریم که یک وجب از خاک لبنان کم شود/ امروز اگر یک دست باشیم، اسرائیل از خاک ما خارج می‌شود/ ما فشارها را تحمل می‌کنیم و حاضر نیستیم برده کسی باشیم
محل دقیق شهادت سرلشکر سلامی و سردار حاجی‌زاده مشخص شد
فردا برگزار می‌شود؛
رونمایی از کتاب «سیره صحیح امام امیرالمومنین علی(ع)»
از باکو تا امارات، ایران در محاصره خریدهای هوایی پیشرفته‌ (+عکس)
اطلاعیه حماس درباره قطعنامه پیشنهادی آمریکا+ جزئیات
دستور آیت‌الله سیستانی درباره هدایای خانواده انصاری/ فرش‌های اهدایی به حرم امام حسین (ع) را جمع کنید
در اجلاس بین‌المللی ایران‌شناسی؛
علی اکبر صالحی: قدرت فرهنگی بی‌صدا اما پایدار است
در اجلاس بین‌المللی ایران‌شناسی؛
ظریف: همیشه راه‌ گفت‌وگو باز است/ چرا مخالف اصلی برجام اسرائیل بود؟ برای اینکه صلح برای‌ اسرائیل تهدید امنیتی است/ من نمی‌گویم هولوکاست دروغ است‌؛ هولوکاست جنایتی است که اروپایی‌ها انجام‌ دادند، اما چرا باید مردم مسلمان فلسطین تاوان آن را بدهند؟
آذری جهرمی: دولت را پیرمردهای بی‌خاصیت منفعل و ناکارآمد کردند!
3 فایده طلایی آب انار برای سلامت
آغاز مسیر حذف صفر از پول ملی؛ قران از راه می‌رسد/ پنج شرط برای تضمین حذف صفر از واحد پولی
هشدار نماینده ایران نسبت به تحرکات آمریکا و تروئیکا در اجلاس شورای حکام
دست شهرداری تهران از «منطقه‌۲۲» کوتاه شد
دولت لبنان فرود تمام هواپیماهای ایرانی در بیروت را ممنوع کرد
جایزه ویژه برای مقابله با ایران ! | آمریکا به خلبانان جنگ اسرائیل با ایران جایزه داد!
قائمی از ماجرای هک دوربین‌های ترافیکی تهران توسط اسرائیل پرده برداشت
واکنش استانداری البرز به خبر منتشرشده درباره کشف ده‌ها جسد در سد کرج

آرشیو همه مطالب


 
پربازديدها 
توهین به مرجعیت سلطنت پهلوی را سرنگون کرد / چگونه یک بی‌احترامی مطبوعاتی، زمینه‌ساز انقلاب شد؟
آیت الله حیدری نماینده خوزستان در خبرگان: حادثه‌ای که برای جوان اهوازی اتفاق افتاد باید به صورت ریشه‌ای بررسی شود/ برخورد چماقی با اهداف انقلاب و اخلاق اسلامی سازگاری ندارد/ مهم‌ترین هدف انقلاب اسلامی و نظام اسلامی، توجه به محرومان بود
حجت الاسلام سید جواد ورعی: مرحوم نائینی استبداد را درد مشترک امت اسلامی می‌دانست
«تقریظ» چیست و امام بر کدام کتاب آیت الله سبحانی تقریظ نوشتند؟
در دیدار مدیران و کارکنان نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور؛
واکنش سید حسن خمینی به انتخاب شهردار جدید نیویورک
مجلس در جست و جوی ۳۰ هزار پزشک عمومی گمشده ایرانی
ابراز تأسف استاد انصاریان از وضعیت حجاب در سطح جامعه
یادداشتی از جعفر محمدی
چرا در ایران باران نمی بارد؟ علت را در شورای نگهبان و گزینش ها جست و جو کنید
اجلاس بین‌المللی پیرغلامان و خادمان حسینی (ع) در مشهد آغاز شد
وزیر دفاع اسرائیل به دنبال تعطیلی رادیو ارتش / نارضایتی از انتقاد از کابینه نتانیاهو
تحلیل راز زمیت پژوهشگر اسرائیلی حوزه ایران:
اسرائیل به این زودی‌ها وارد درگیری مجدد با ایران نمی‌شود / «مدیریت درگیری» فعلی بین تهران و تل‌آویو دوام خواهد داشت تا زمانی که دیگر دوام نیاورد / هیچکس فعلا راه‌حل ایده‌آلی ندارد / برنامه اتمی ایران قابل انهدام نیست / چند نکته درمورد گزارش اخیر نیویورک‌تایمز
وحشت اسراییل از تصمیم جدید ایران
محمد مهاجری:
اقدام ارزشمند سازمان حج و زیارت
جمعه ۲۳ آبان، اگر پیام هشدار گرفتید، نترسید!
گرگیجه رژیم صهیونیستی از زنجیره تولید پهپادهای ایرانی
پاویون ایران ‌به عنوان غرفه برتر خارجی در نمایشگاه دریانوردی پاکستان انتخاب شد
نیویورک تایمز: آماده شدن ایران برای پرتاب رگبار 2 هزار موشکی به سمت اسرائیل
استقبال محمود صادقی از رویکرد جدید قوه قضائیه در خصوص پرونده‌های امنیتی
گزارشی از: رسول سلیمی:
چگونه آنکارا جایگزین نفوذ اقتصادی و امنیتی ایران در بغداد و دمشق شد؟ / نفوذ فزاینده ترکیه در عراق و سوریه علیه پ‌ک‌ک و داعش
روزنامه جمهوری اسلامی به وزارت خارجه: شما هم دچار خشکسالی شده اید!


 
آمار بازديد از سايت 
تعداد بازدید امروز: 13552
تعداد بازدید دیروز: 11124
بازدید کل: 77368061
مشاهده آمار کامل
تمامي حقوق براي هيئت انصارالخميني (ره) محفوظ است.