امام خمینی (ره) والله اسلام تمامش سیاست است؛ ***** مقام معظم رهبری: به گفتار امام و کردار امام اهتمام بورزید ***** امام خمینی(ره): ان شاء الله ما اندوه دلمان را در وقت مناسب با انتقام از امریکا و آل سعود برطرف خواهیم ساخت و داغ و حسرت حلاوت این جنایت بزرگ را بر دلشان خواهیم نهاد 1367/4/29 ***** امام خمینی(رحمة الله علیه) : حکومت آل سعود، این وهابیهای پست بیخبر از خدا بسان خنجرند که همیشه از پشت در قلب مسلمانان فرو رفته‌اند 1366/5/12***** امام خمینی (ره) شهادت در راه خدا مسئله ای نیست که بشود با پیروزی در صحنه های نبرد مقایسه شود، مقام شهادت خود اوج بندگی و سیر و سلوک در عالم معنویت است ***** امام خمینی (ره): ما تابع امر خداییم، به همین دلیل طالب شهادتیم و تنها به همین دلیل است که زیر بار ذلت و بندگی غیر خدا نمی رویم ***** امام خمینی(ره) ”من برای آنکه شما جوانان شایسته ای هستید، علاقه دارم که جوانی خود را در راه خداوند و اسلام عزیز و جمهوری اسلامی صرف کنید تا سعادت هر دو جهان را دریابید.„ ***** حُسنُ الخلاقِ یُدِّرُ الرزاقَ وَ یونِسَ الرِّفاقَ؛ خوش اخلاقى روزى ها را زیاد مى کند و میان دوستان انس و الفت پدید مى آورد. «نهج الفصاحه، ح 781»***** امام خمینی(س) علم همراه تهذیبِ نفس است که انسان را به مقام انسانیت می رساند .هم در علم کوشا باشید و هم در عمل و هم در تهذیب اخلاق ***** بايد مسائل اسلامي حل بشود در اينجا و پياده بشود. بايد مستضعفين را حمايت بكنند، بايد مستضعفين تقويت بشوند حضرت امام خميني قدس سره الشريف صحیفه امام – جلد 6 – صفحه 461 ***** اهمیّت فضای مجازی به انداره ی انقلاب اسلامی است "مقام معظم رهبری" ***** آن کسی قلمش قلم انسانی است که از روی انصاف بنویسد. امام خمینی (ره) ***** همان طوري که در سابق عمل مي‌شد، روضه‌خواني بشود، مرثيه گفته بشود، شعر و نثر در فضايل اهل بيت و در مصائب آنها گفته بشود. حضرت امام خميني قدس سره الشريف صحيفه امام – جلد 15 – ص 332 ***** نگذاريد پيشكسوتان شهادت و خون در پيچ و خم زندگي روزمره خود به فراموشي سپرده شوند. حضرت امام خميني قدس سره الشريف صحيفه امام، ج 21، ص 93 ***** من در ميان شما باشم و يا نباشم، به همه شما وصيت و سفارش مي‌کنم که نگذاريد انقلاب به دست نااهلان و نامحرمان بيفتد. حضرت امام خميني قدس سره الشريف صحيفه امام، ج 21، ص 93 ***** پيامبر اسلام نيازي به مساجد اشرافي و مناره‌هاي تزئيناتي ندارد. پيامبر اسلام دنبال مجد و عظمت پيروان خود بوده است که متأسفانه با سياست‌هاي غلط حاکمان دست‌نشانده به خاک مذلت نشسته‌اند. حضرت امام خميني قدس سره الشريف صحيفه امام، ج 21، ص 80 ***** پيغمبر اسلام تمام عمرش در امور سياسي بود، تمام عمرش را صرف كرد در سياست اسلامي، و حكومت اسلامي تشكيل داد. حضرت امام خميني قدس سره الشريف صحيفه امام، ج 15، ص 11 ***** امام به همه فهماند که انسان کامل شدن، علی وار زیستن و تا نزدیکی مرزهای عصمت پیش رفتن افسانه نیست. مقام معظم رهبری ***** راه ما راه امام خمینی است و در این راه با همه قدرت و قاطعیت خود حرکت خواهیم کرد. مقام معظم رهبری


 

 

 

تاريخ انتشار: 01 فروردين 1399 ساعت 10:16:29
در پیام نوروزی به مناسبت حلول سال 1399؛
رییس جمهور: سال 99 را باید سالِ سلامت و اشتغال و تحرک در مسائل اقتصادی و فرهنگی بسازیم

رئیس‌جمهور در پیام نوروزی به مناسبت حلول سال 1399 هجری شمسی، با بیان اینکه "وحدت، اتحاد و اخلاق است که می‌تواند آینده خوبی را برای ما بسازد"، تاکید کرد: سال 99 سالِ افتتاح طرح‌های بزرگ، سال رونق با کمک همه مردم در بخش اقتصاد و سال تحول در زندگی مردم و روابط اقتصادی ما با جهان و تعاملات ما با همسایگان ما خواهد بود.

به گزارش جماران؛ حجت الاسلام و المسلمین دکتر حسن روحانی با ارائه فهرستی از حادثه‌ها و حماسه‌های سال گذشته و مشکلاتی که مردم با آن مواجه بودند، اظهارداشت: سال 99 گرچه آغازش همچنان سلامت، مساله اول ما است اما با دو بال از این مشکل عبور خواهیم کرد بال اول بالِ کادر درمانی و پزشکی ماست که باید همه تلاش خود را بکار گیرند و بال دوم بخش خصوصی ما است که در کنار دولت و سایر نهادها باید به صحنه بیایند تا سال 99 را سالِ سلامت و اشتغال و سال تحرک در مسائل اقتصادی و فرهنگی بسازیم.

متن کامل پیام نوروزی دکتر روحانی به این شرح است:

 

بسم الله الرحمن الرحیم

الحمدالله والصلوه علی رسوله و آله و صحبه

عید سعید نوروز را به محضر همه ایرانیان عزیز در سراسر کشور و خارج از کشور و همچنین آنهایی که نوروز را در سراسر منطقه گرامی می‌دارند تبریک و تهنیت عرض می‌کنم.

یاد می‌کنیم از پدر برومند امام هشتم حضرت علی‌بن موسی‌الرضا(ع)، پدر فاطمه معصومه(علیهاالسلام) ، پدر احمدبن موسی شاه چراغ و به آن اسوه ایستادگی و مقاومت احترام می‌گذاریم و ایام بعثت پیامبر عظیم‌الشأن اسلام و میلاد سرور آزادگان و پرچمدارش و فرزندش، زینت‌بخش همه عبادت‌کنندگان تبریک و تهنیت عرض می‌کنم.

به همه پزشکان، پرستاران و کادر پزشکی و درمانی که در این لحظات تحویل سال نو در کنار بیماران عزیز ما هستند و مخصوصا آنهایی که به این ویروس مخرب مبتلا شده‌اند به آنها خسته نباشید می‌گویم و برای همه مریضان و بیماران ما در سراسر کشور شفا و عافیت را طلب می‌کنم.

سالی که گذشت سالِ حادثه‌ها و حماسه‌ها بود. بزرگ‌ترین حادثه‌ها در تاریخ کشور ما رخ داد و پرافتخارترین حماسه‌ها توسط مردم دلاور ما آفریده شد.

با سیل کم نظیر در تاریخ ایران که در روزهای اول فروردین، 25 استان کشور ما را درگیر کرد و مشکلات فراوانی را برای مردم ما به وجود آورد و مردمی که برای هفته‌ها و ماهها بی‌خانمان شدند، سال 98 آغاز شد اما در کنار این سیلِ ویران‌کننده، حضور مردم، وحدت و همکاری و کمک مردم و سپس بازسازی از طرف دولت و مسوولین کاری بزرگ و شگفت‌آور بود.

این سیل 35 هزار میلیارد تومان به ما خسارت زد و بیش از 68 هزار خانه را ویران کرد و 80 هزار خانه نیاز به مرمت پیدا کردند. در طول سالی که گذشت اکثر خانه‌هایی که نیاز به احداث داشتند، احداث شدند و همه خانه‌ها و بناها مرمت شدند و زیربناها ساخته شد.

بار سختی ها و غم بزرگی بر مردم ما تحمیل شد اما ملت ما در این سیل، پایدار و استوار ماند و سپس در ماه بعد شدید‌ترین تحریم تاریخی از سوی تروریست‌های جهانی علیه ملت ما آغاز شد.

صنعت نفت در شدیدترین تحریم تاریخی قرار گرفت و فشارها از هر سو بر اقتصاد کشور ما وارد شد، فکر می‌کردند با این شدت فشارها مردم ما تسلیم خواهند شد اما ملت بزرگ ما در برابر این سختی‌ها مقاومت کرد و حماسه جدیدی را آفرید. حماسه اداره اقتصاد کشور بدون نفت که برای اولین بار در دهه‌های اخیر تحقق می‌یافت.

آنها فکر می‌کردند در تورم و رکود، کشور را به نقطه بحرانی برسانند اما همه آمارها به ما می‌گوید در 9 ماهه سال 98 رشد اقتصادی ما مثبت بوده و تورم در حد ممکن مهار شده است. تعداد مجوزها برای تولید بیش از حد انتظار بوده، سرمایه‌گذاران و همه تجار و ملت قدرتمند ما با صادرات غیرنفتی همه نیازهای ما را تامین کرد و دولت توانست در این سال سخت همه نیازمندی‌های ضروری کشور را تامین کند و با ارز ترجیحی، کالاهای اساسی را تامین کند و امروز یعنی اولین روز سال 1399 ذخایر استراتژیک کشور ما از هر سال دیگر و از هر نوروز دیگر بهتر است.

این به معنی حماسه ملت بزرگ ایران ، مسوولین اقتصادی کشور، بخش خصوصی، کشاورزان، صنعت‌گران و کارگران ما بود.

در همین سال سخت بزرگ‌ترین طرح‌های اقتصادی دهه‌های اخیر در کشور ما افتتاح شد. از پالایشگاه عظیم و بزرگ گرفته تا سدهای متنوع تا احیای بخش کشاورزی، تا تحول بزرگ در نفت و گاز و تا افتتاح بزرگ‌ترین شاهراهها ، جاده‌ها و راه‌آهن‌ها و بنادر در یک سال اخیر.

پس ما شکست نخوردیم، در برابر فشار آمریکا ایستادیم، مقاومت کردیم و در دادگاه بین‌المللی در برابر آمریکا پیروز شدیم و این دادگاه در قدم اول آمریکا را محکوم شناخت و در همه مجامع بین‌المللی از لحاظ سیاسی و افکار عمومی پیروز شدیم.

چندی نگذشت که در همین سال مردم ما در تب و تاب احساس یک جنگ ناخواسته قرار گرفتند. از همه سو تهدید بر کشور ما، اما کاری که رزمندگان بزرگ و نظامیان ما در صحنه ایستادگی و مقاومت و مرزها و دفاع ما آفریدند، کم نظیر بود.

آنچه که می‌توان به عنوان ثمره تکنولوژی پیشرفته سالهای اخیر خواند توسط موشک پدافند ما در مرز جنوبی ما سرنگون شد و این نشان داد این ملت در همه سختی‌ها آفریننده بزرگترین حادثه‌های عظیم به نفع کشور است، با موشکی این پهپاد را سرنگون کردیم که به دست صنعتگران ایرانی ساخته‌ شد. سیستم پدافندی صددرصد ایرانی در برابر مدرن‌ترین تکنولوژی آمریکا موفقیت و پیروزی خود را به رخ جهانیان کشید و چندی نگذشت که بی‌شرمانه‌ترین و بزدلانه‌ترین ترور تاریخی را آمریکا علیه سردار بزرگ ما، سردار مبارزه با تروریزم انجام داد.

اما آنچنان مردم ما و ملت‌‌های منطقه پاسخ دادند که آن را تبدیل به یک فرصت بزرگ مقاومت در سطح منطقه ساخته‌اند. بدرقه‌ای که بغداد، کربلا و نجف، اهواز، تهران، مشهد، قم، کرمان و همه ملت ایران انجام داد به جهانیان نشان داد که ملت ایران ملت قدرشناس است و فداکاران ، مجاهدان و آنهایی که خون خود را برای کشور و امنیت کشور فدا کردند، هرگز از یاد نخواهند برد.

 یک سردار را از ما گرفتند و هزاران سردار در این بدرقه باشکوه ساخته شد. همه مردم ما توانستند به جهانیان نشان دهند نه تنها ملت ایران که مردم عراق، سوریه، لبنان و حتی مردم کشمیر و برخی از کشورهای آفریقایی همه ندای مقاومت و ایستادگی را سر دادند و رزمندگان ما با غرش موشک در یکی از بزرگترین پایگاه‌های نظامی این دژ پوشالین را فرو ریختند.  آنچنان این سیلی محکم بود که هنوز هم آمریکا حاضر نیست تلفات و خسارات خود را در این حادثه بیان کند.

در کنار این همه حوادث تلخ و شیرین، خطای باورنکردنی یک فرد را هم شاهد بودیم و 176 عزیز که عمدتا هموطنان ما بودند از این حادثه قربانی شدند، حادثه‌ای که همه مردم ما را متاثر کرد اما غم‌خواری و همنوایی مردم مرهم بزرگی بر دلهای همه آنهایی که عزیزان خود را از دست دادند و مرهمی بر دلهای همه بود و ملت ما به خوبی نشان داد که همه یکی هستند ، همه عضو یک پیکرند.

در حادثه از دست رفتن عزیزان، در بدرقه سردار بزرگ ما در کرمان و در حوادث دیگری که در این سال رخ داد، مردم مقاومت و ایستادگی خود را به خوبی نشان دادند.

پایان سال با یک میهمان ناخوانده مخرب روبرو شدیم، نه ما که بیش از 150 کشور و ملت، ویروس کرونا و این ویروس توانست سلامتی مردم و حتی کسب و کار مردم را در معرض خطر قرار دهد اما پزشکان ، پرستاران ما، بیمارستان‌ها و مراکز درمانی ما آنچنان شجاعانه به صحنه آمدند که حتی حاضر شدند برخی از پروتکل‌های بهداشتی را برای نجات سریع‌تر بیماران زیر پا بگذارند اما نگذارند عزیزان ما بی‌پناه باشند؛ همه مردم و  مسوولین در کنار آنها هستند.

در اینجا می‌خواهم به نکته مهمی اشاره کنم و آن اینکه در طول 6 سال گذشته دولت در دو امر سرمایه‌گذاری ویژه انجام داد، در امر بهداشت و درمان و طرح تحول سلامت و در مساله فضای مجازی و ارتباطات و شبکه ملی اطلاعات و این روزها مردم قدر این دو طرح عظیم و بزرگ را بهتر از هر زمان دیگر لمس می‌کنند.

امروز روزی، مشکلات بیماری به سراغ مردم آمده که تخت بیمارستانی ما در طول این 6 سال دو برابر شده است، تجهیزات بیمارستانی ما از هر زمان دیگر شرایط بهتری دارد.

امروز در شرایطی نیازمند به فضای مجازی شدیم که در طول این 6 سال بهترین اقدامات زیربنایی برای شبکه اطلاعات انجام گرفته است.

در این 6 سال پهنای باند ما سی و چند برابر شده و زیربناهای اقتصادی کشور، آمادگی مردم، وحدت و اتحاد مردم، بزرگترین عامل برای پیروزی این ملت در برابر همه مشکلات خواهد بود.

سالِ سختی بر مردم ما بود اما بیش از همه این سختی‌ها مردم را آبدیده کرد، جسم مردم را آزار داد اما روح مردم را مقاوم‌تر کرد. ما با اتکال به خداوند و با سرمایه دعای نیکان و پاکان از این مشکلات عبور خواهیم کرد.

اما نکته مهم این است که از کرونا خطرناک‌تر، از بیماری جسم سخت‌تر، بیماری روح و روان است که باید با آن مقابله کنیم و بجنگیم.

وَ نَزَعْنَا مَا فِی‌ صُدُورِهِمْ‌ مِنْ‌ غِلٍ‌ إِخْوَاناً  باید کینه از دلها زدوده و کنده شود تا فضای اخوت و فضای بهشتی پیش روی مردمان ما قرار گیرد.

چه کسی باور می‌کرد که در این فضای سخت و در این بیماری عده‌ای با روح و جان و سلامت مردم هم بخواهند بازی کنند، سخنانی در فضای مجازی و حقیقی بگویند که روح مردم را آزرده کنند.

از کرونای جسمی سریع خواهیم گذشت با وحدت، تلاش، همکاری، با تلاش پزشکان، باید تلاش کنیم از کرونای روحی هم عبور کنیم. وحدت، اتحاد و اخلاق است که می‌تواند آینده خوبی را برای ما بسازد.

سال 99 گرچه آغازش همچنان سلامت، مساله اول ما است اما با دو بال از این مشکل عبور خواهیم کرد بال اول بالِ کادر درمانی و پزشکی ماست که باید همه تلاش خود را بکار گیرند و بال دوم بخش خصوصی ما است که در کنار دولت و سایر نهادها باید به صحنه بیایند تا سال 99 را سالِ سلامت و اشتغال بسازیم، سال تحرک در مسائل اقتصادی و فرهنگی بسازیم.

آنهایی که در کسب و کار ضرر دیده‌اند بتوانند در سال جدید با رونق اقتصادی مشکلات خود را جبران کنند. دولت با همه توان هر اقدامی که توانسته انجام داده و انجام خواهد داد، از بسته‌‌های جدید معیشتی تا تسهیلات جدید بانکی.

به مردم عزیزمان بگویم که سال 99 سالِ افتتاح طرح‌های بزرگ، سال رونق با کمک همه مردم در بخش اقتصاد و سال تحول در زندگی مردم و روابط اقتصادی ما با جهان و تعاملات ما با همسایگان ما خواهد بود.

کما اینکه علیرغم همه فشارها در سال 98 سالی بود که توانسته‌ایم در یک پیمان مهم اقتصادی منطقه‌ای یعنی اوراسیا حضور پیدا کنیم.

لحظات بسیار مبارک برای مردم عزیز و بزرگوار ما هست، سال 99 دعای‌مان را جانسوزتر خواهیم کرد. دستها را بلندتر به سمت آسمان دراز خواهیم کرد.

او رزاق و شفابخش است، سلامت و رونق و زندگی بهتر را از او می‌خواهیم که او خدای رحمان و رحیم است.

والسلام علیکم و رحمت الله و برکاته





  تعداد بازديدها: 1447


 
نظرات خوانندگان:
 

نظرات حاوي توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمي‌شود.

نام:
پست الکترونيک:
متن پيام:


 
آخرين اخبار و مطالب 
عربستان و ترکیه: اسرائیل باید فوراً از اراضی سوریه خارج شود
علت برگزار نشدن جشن نیمه‌شعبان در دفتر آیت‌الله بیات زنجانی چه بود؟
آیت‌الله العظمی سید علی‌محمد دستغیب: در وضعیت کنونی و هجوم دشمنان اسلام بر هر یک از آحاد ملّت مسلمان ایران لازم است که از مقام رهبری انقلاب دفاع کنند/ بدون شک رئیس جمهور آمریکا و سران رژیم صهیونیستی دوست و خیرخواه ملّت عزیز ایران نمی‌باشند
ادعای وال استریت ژورنال: میانجی‌گران می‌خواهند دو طرف بر سر تعهد به دیپلماسی و کاهش تنش‌ها توافق کنند
ایران: اجازه طرح مطالب خارج از چارچوب پرونده هسته‌ای در مذاکرات را نمی دهیم
یادداشتی از: رضا رئیسی
آقایان وزارت خارجه! آیا حواس‌تان هست؟
فوری/ مذاکرات جمعه لغو شد / مخالفت آمریکا با 3 خواسته ایران / ویتکاف فردا بر می گردد / افزایش 3 درصدی قیمت نفت
همراهی "غزلی از علی اکبر پورسلطان" در فراق حضرت حجت (عج)
یادداشتی از: حجت الاسلام والمسلمین احمد مازنی
ضرورت حفظ و مرمت مساجد و قرآن‌های آسیب‌دیده به عنوان میراث فرهنگی
حضرت امام با مدعیان ارتباط با امام عصر(عج) چه برخوردی داشتند؟
سیف الاسلام قذافی کشته شد / مرگ او چه تأثیری بر آینده لیبی خواهد گذاشت؟
F-35 آمریکایی، پهپاد ایرانی را پس از نزدیک شدن به ناو هواپیمابر آبراهام لینکلن سرنگون کرد / شاهد 129 چه نوع پهپادی است؟
گزارش تصویری:
جشن میلاد مسعود یگانه منجی عالم بشریت، حضرت بقیة الله الاعظم، ارواحناله الفداه و چهل و هفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی. در هیئت انصارالخمینی (ره) 1404/11/14
جشن میلاد مسعود یگانه منجی عالم بشریت، حضرت بقیة الله الاعظم، ارواحناله الفداه و چهل و هفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی.
علی مطهری: طبق قانون اساسی راهپیمایی آزاد است، مگر اینکه مسلحانه یا مخل مبانی اسلام باشد
یادداشتی از: مهرداد خدیر
هشدار و اندرزی در منبر: برای دنیای بدون فیلتر آماده شوید!
روایت سید محمود دعایی از قاطعیت حاج احمدآقا به هنگام فرود هواپیمای امام
در مراسم تجدیدمیثاق رئیس و مسئولان قوه قضاییه با آرمان‌های امام؛
سید حسن خمینی: یک کودتای سخت گذشت؛ تا زنده هستیم از اینها هست، اما باید آسیب شناسی کنیم/ فاجعه‌ای که می‌توانست ایران و کل منطقه را به بحران بکشد به پایان رسید؛ درس بگیریم، چه شد که به آنجا رسیدیم؟
در دیدار با رئیس و جمعی از مدیران و کارکنان ستاد اجرایی فرمان امام؛
سید حسن خمینی: «بغض» را در جامعه پایین بیاورید/ باید به اقشار کم درآمد و پایین دست رسیدگی کرد/ حتی کسی که با ما از در ناسزاگویی می‌آید را هم جذب کنیم/ باید دینی عرضه کنیم که بتواند جامعه ما را یکپارچه کند
سی‌ان‌ان: گزینه‌های ترامپ در قبال ایران محدود است

آرشیو همه مطالب


 
پربازديدها 
قصیده ی "جانی مظلوم کُش" سروده ی علی اکبر پورسلطان (مهاجر)
اختصاصی:
گزارش تصویری: امامزاده سید عبدالوافی(س) در کلارآباد مازندران
آیت‌الله غروی، عضو شورای عالی حوزه‌های علمیه: صدای مردم شنیده شد/ رقیب بدی به نام «شبکه‌های اجتماعی» داریم/ کسانی که دشمنی‌شان بر ما ثابت شده، دلسوز ما نیستند/ 80 درصد مشکلات کشور مربوط به تحریم‌ها است
آمریکایی‌ها گورهایشان را آماده کنند/ غرب آسیا به آتش کشیده خواهد شد/ عراقی‌ها اجازه نمی‌دهند به ایران تعرض شود
وزارت اطلاعات بیانیه صادر کرد
گرامیداشت هفته سربازان گمنام امام زمان(عج)
آخرین صفحه یادداشت های روزانه شهید حسن باقری به قلم شهید رشید + عکس
آیت‌الله جوادی آملی: آمریکا و رژیم صهیونیستی توان آسیب زدن به ایران را ندارند
در نهم بهمن ۵۷؛
پیام مهم امام خطاب به ملت ایران
امام خمینی(ره): منطق کارتر منطق معاویه است/همۀ جنایات از امریکاست
خطیب، وزیر اطلاعات: باید شرایط اظهارنظر مردم فراهم شود
حضور حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در حرم مطهر حضرت امام خمینی (ره) و آغاز جشن‌های چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی
روایت روحانی از کنترل تنش با ترامپ:
در سال ۹۸ سه بار تا مرز جنگ رفتیم، یعنی آن‌جا که ما پهپاد «گلوبال هاوک» را زدیم / پیام محکمی نوشتم و زنگ زدم به عراقچی که این پیام را از طریق سوئیس به آمریکا بفرست؛ گفت با جایی هماهنگ نکنم؟ گفتم نه، فقط فوری همین الان آن را به سوئیس منتقل کن
حضرت امام چگونه با بختیار اتمام حجت کردند؟
در حرم مطهر حضرت امام؛
پزشکیان: شهدا نرفتند شهید بشوند که ما برای عده ای قلدری کنیم و به مردم خدمت نکنیم/ مردم سخنرانی های مرا گوش نمی کنند، رفتار مرا می بینند/ با مردم باید با مهربانی برخورد کنیم/ من اگر هستم برای این هستم که خدمتگزار مردم عزیز باشم
در مراسم تجدیدمیثاق اعضای هیئت دولت با آرمان های حضرت امام؛
سید حسن خمینی: با مخالفانمان صحبت کنیم و اشتباهاتمان را بپذیریم/ انقلاب اسلامی یک قهرمان داشته و آن هم «مردم» بودند/ امام از روز اول با مبارزه مسلحانه موافقت نکرد
الحیدری: سفارت‌ها و پایگاه‌های آمریکایی را به جهنم تبدیل می‌کنیم
محمدمهدی بهکیش، اقتصاددان:
تقاص سیاست «تحریم‌ها کاغذپاره‌اند» را مردم دادند؛ یکی باید بایستد و بگوید ما می‌خواهیم از این مسیر برگردیم / واقعیت این است که ما آنچه از دست دادیم، عقل اقتصادی است؛ این روند باید اصلاح شود / این مسیر باید تغییر کند، اگر تغییر نکند، فشار‌ها بیش از گذشته می‌شود
پیام تسلیت سید حسن خمینی به حجت الاسلام و المسلمین شاهمرادی
سخنگوی ارتش: دشمن حماقت کند «بلادرنگ» پاسخ می‌دهیم/طرح‌های لازم برای دفاع تدوین شده/پایگاه‌های آمریکایی در تیررس ما است/ سامانه‌های پدافندی که آسیب دیده‌اند آماده به کار و یا جایگزین شدند/ناوهای هواپیمابر آمریکا در مقابل موشک‌های هایپرسونیک ما آسیب‌پذیرند
یادداشتی از: جلیل بیات
پشت‌پرده مخالفت همسایگان ایران با حمله احتمالی آمریکا


 
آمار بازديد از سايت 
تعداد بازدید امروز: 1635
تعداد بازدید دیروز: 8218
بازدید کل: 78358264
مشاهده آمار کامل
تمامي حقوق براي هيئت انصارالخميني (ره) محفوظ است.