امام خمینی (ره) والله اسلام تمامش سیاست است؛ ***** مقام معظم رهبری: به گفتار امام و کردار امام اهتمام بورزید ***** امام خمینی(ره): ان شاء الله ما اندوه دلمان را در وقت مناسب با انتقام از امریکا و آل سعود برطرف خواهیم ساخت و داغ و حسرت حلاوت این جنایت بزرگ را بر دلشان خواهیم نهاد 1367/4/29 ***** امام خمینی(رحمة الله علیه) : حکومت آل سعود، این وهابیهای پست بیخبر از خدا بسان خنجرند که همیشه از پشت در قلب مسلمانان فرو رفته‌اند 1366/5/12***** امام خمینی (ره) شهادت در راه خدا مسئله ای نیست که بشود با پیروزی در صحنه های نبرد مقایسه شود، مقام شهادت خود اوج بندگی و سیر و سلوک در عالم معنویت است ***** امام خمینی (ره): ما تابع امر خداییم، به همین دلیل طالب شهادتیم و تنها به همین دلیل است که زیر بار ذلت و بندگی غیر خدا نمی رویم ***** امام خمینی(ره) ”من برای آنکه شما جوانان شایسته ای هستید، علاقه دارم که جوانی خود را در راه خداوند و اسلام عزیز و جمهوری اسلامی صرف کنید تا سعادت هر دو جهان را دریابید.„ ***** حُسنُ الخلاقِ یُدِّرُ الرزاقَ وَ یونِسَ الرِّفاقَ؛ خوش اخلاقى روزى ها را زیاد مى کند و میان دوستان انس و الفت پدید مى آورد. «نهج الفصاحه، ح 781»***** امام خمینی(س) علم همراه تهذیبِ نفس است که انسان را به مقام انسانیت می رساند .هم در علم کوشا باشید و هم در عمل و هم در تهذیب اخلاق ***** بايد مسائل اسلامي حل بشود در اينجا و پياده بشود. بايد مستضعفين را حمايت بكنند، بايد مستضعفين تقويت بشوند حضرت امام خميني قدس سره الشريف صحیفه امام – جلد 6 – صفحه 461 ***** اهمیّت فضای مجازی به انداره ی انقلاب اسلامی است "مقام معظم رهبری" ***** آن کسی قلمش قلم انسانی است که از روی انصاف بنویسد. امام خمینی (ره) ***** همان طوري که در سابق عمل مي‌شد، روضه‌خواني بشود، مرثيه گفته بشود، شعر و نثر در فضايل اهل بيت و در مصائب آنها گفته بشود. حضرت امام خميني قدس سره الشريف صحيفه امام – جلد 15 – ص 332 ***** نگذاريد پيشكسوتان شهادت و خون در پيچ و خم زندگي روزمره خود به فراموشي سپرده شوند. حضرت امام خميني قدس سره الشريف صحيفه امام، ج 21، ص 93 ***** من در ميان شما باشم و يا نباشم، به همه شما وصيت و سفارش مي‌کنم که نگذاريد انقلاب به دست نااهلان و نامحرمان بيفتد. حضرت امام خميني قدس سره الشريف صحيفه امام، ج 21، ص 93 ***** پيامبر اسلام نيازي به مساجد اشرافي و مناره‌هاي تزئيناتي ندارد. پيامبر اسلام دنبال مجد و عظمت پيروان خود بوده است که متأسفانه با سياست‌هاي غلط حاکمان دست‌نشانده به خاک مذلت نشسته‌اند. حضرت امام خميني قدس سره الشريف صحيفه امام، ج 21، ص 80 ***** پيغمبر اسلام تمام عمرش در امور سياسي بود، تمام عمرش را صرف كرد در سياست اسلامي، و حكومت اسلامي تشكيل داد. حضرت امام خميني قدس سره الشريف صحيفه امام، ج 15، ص 11 ***** امام به همه فهماند که انسان کامل شدن، علی وار زیستن و تا نزدیکی مرزهای عصمت پیش رفتن افسانه نیست. مقام معظم رهبری ***** راه ما راه امام خمینی است و در این راه با همه قدرت و قاطعیت خود حرکت خواهیم کرد. مقام معظم رهبری


 

 

 

تاريخ انتشار: 01 شهريور 1398 ساعت 01:25:37
جهانگیری:
عاملین روسیاه ترور ۱۷ هزار ایرانی منبع اصلی خبری کاخ سفید علیه ملت ایران شده‌اند

معاون اول رئیس جمهور با تاکید بر تداوم راهبرد مقاومت در برابر راهبرد فشار حداکثری دولت آمریکا برای از بین بردن امید و اعتماد مردم نسبت به آینده کشور اظهار داشت: همه دلسوزان و علاقمندان ایران عزیز باید با تلاش از امید و اعتماد به عنوان بزرگترین سرمایه اجتماعی کشور محافظت کنند.

به گزارش جماران؛ دکتر اسحاق جهانگیری پیش از ظهر دیروز پنجشنبه در دومین روز سفر خود به مازندران در آیین افتتاح ورزشگاه پنج هزار نفری شهدای نوشهر با تبریک فرارسیدن هفته دولت و گرامی داشت یاد شهیدان انقلاب اسلامی گفت: این انقلاب به برکت خون شهدای ترور و ایستادگی ملت ایران پابرجا مانده است و به مسیر خود در جهت استقلال و آزادی و جمهوری اسلامی ادامه خواهد داد.

معاون اول رییس جمهور افزود: امروز آمریکایی ها اقدامات خود علیه ملت ایران را مستند به ادعاها و اخبار کسانی می کنند که دستشان به خون 17 هزار نفر از مسئولان و شهروندان بیگناه ایرانی آلوده است. متاسفانه اعضای گروهک روسیاه منافقین امروز به منبعی برای سردمداران کاخ سفید بدل شده‌اند و آمریکایی‌ها چشم خود را بر جنایات آنان بسته‌اند.

دکتر جهانگیری اظهار داشت: آمریکایی ها که در موضوع تروریسم از همه مدعی تر هستند، خوب است پرونده تروریست هایی که حوادث هفتم تیر و هشتم شهریور ایران را رقم زدند مطالعه کنند تا بدانند که این افراد چه پرونده سیاهی دارند و چه خونهایی را بدون هیچ گناهی بر زمین ریختند. 

معاون اول رئیس جمهور تصریح کرد: همین تروریست ها به آمریکایی ها توصیه می کنند که اگر اندکی فشار تحریم ها را بیشتر کنید نظام جمهوری اسلامی فرو خواهد پاشید و مقامات ارشد آمریکایی چنان فریب اینها را خوردند که بارها به شکل علنی اعلام کردند ایران چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی را نخواهد دید. دولت آمریکا بر همین اساس راهبرد عجیبی تحت عنوان فشار حداکثری و همه جانبه علیه ملت ایران را در پیش گرفت. 

دکتر جهانگیری ادامه داد: امروز شاهد هستیم که آمریکا همه امکانات ماهواره ای و هوایی و دریایی خود را به کار گرفته تا یک نفتکش ایرانی را تعقیب کند و ببیند که نفتش را کجا می خواهد به فروش برساند. البته این اقدامات از سویی مایه خوشحالی است تا ملت ایران ببینند که آمریکایی ها برای مقابله با آنها به چه رذالتی افتاده اند.

معاون اول رییس جمهور تصریح کرد: آمریکایی ها فکر می کردند اگر ادعا کنند این نفتکش متعلق به سپاه پاسداران است شاید مردم ایران با آنها همراهی کنند اما اشتباه می کنند و دروغ می گویند. نفت متعلق به ملت ایران است و توسط وزارت نفت یا بخش خصوصی به هر طریقی که به فروش برسد عواید آن به ملت ایران بازمی گردد و برای توسعه و آبادانی کشور هزینه می شود. 

دکتر جهانگیری خاطرنشان کرد: دولت با اجرای راهبرد مدنظر مقام معظم رهبری یعنی راهبرد مقاومت به دنبال بی اثر کردن راهبرد فشار همه جانبه آمریکایی هاست و اجرای راهبرد مقاومت را کاملاً فعالانه دنبال می کند و خوشحالم اعلام کنم که در نتیجه اجرای این راهبرد در یکسال گذشته با وجود فشارهای همه جانبه آمریکایی ها اما اهداف اصلی دشمنان ملت ایران محقق نشده و امروز به هر بخشی که نگاه می کنیم می بینیم که درست برعکس خواسته آمریکایی ها فعالیت ها و سازندگی ها در حال اجراست. 

معاون اول رییس جمهور با بیان این که اجرا و افتتاح این همه طرح در سایه چنین تحریم های سخت و سنگینی سابقه ندارد، تصریح کرد: به عنوان نمونه فقط به وضعیت اجرای پروژه آزادراه تهران – شمال نگاه کنید که عملیات اجرایی آن از دوران مرحوم هاشمی رفسنجانی شروع شده بود و به جرأت می توانم بگویم که اتفاقی که در این دولت برای پیشبرد آن افتاد در دولت های قبل سابقه نداشت. 

دکتر جهانگیری ادامه داد: به همین ترتیب به هر جای ایران که نگاه کنید می بینیم که کارگاه ها و کارخانه های بزرگ در حال ساخت هستند. سال 92 وقتی کار را شروع کردیم از میدان پارس جنوبی 276 میلیون متر مکعب برداشت داشتیم در حالی که قطر 600 میلیون متر مکعب برداشت می کرد.

فرمانده ستاد اقتصاد مقاومتی گفت: این در حالی بود که در پایان کار دولت اصلاحات برداشت ایران و قطر از این مخزن برابر شد اما در سال های پس از آن تا سال 92 چنین فاصله ای بین برداشت این دو کشور از این مخزن مشترک ایجاد شده بود. در دولت یازدهم و دوازدهم با وجود تحریم ها با بهره برداری از حدود یازده فاز میدان پارس جنوبی امروز به جایی رسیدیم که باز هم برداشت دو کشور به سطح برابر رسیده است. 

معاون اول رییس جمهور گفت: در حالی که ایران یکی از بزرگترین وارد کنندگان بنزین بود امروز بدون هیچ تغییری در قیمت و نحوه فروش بنزین به صادرکننده این محصول تبدیل شده ایم. در سال 92 مجموع تولید بنزین کشور 52 میلیون لیتر بود که امروز این میزان به طور متوسط به حدود 105 میلیون لیتر در روز رسیده است.

دکتر جهانگیری اضافه کرد: آمریکایی ها فکر می کردند اگر فروش نفت ایران را تحریم کنند ایران به زانو در خواهد آمد اما چنان که مقام معظم رهبری تأکید کردند برای نجات از اقتصاد نفتی به تبدیل نفت به فراورده های نفتی رو آوردیم و امروز از این طریق از سد تحریم های نفتی نیز با موفقیت عبور خواهیم کرد.

معاون اول رییس جمهور در بخش دیگری از سخنانش با بیان این که دشمن امید مردم نسبت به آینده کشور را هدف قرار داده است گفت: وظیفه ما این است که امید مردم را به عنوان بزرگترین سرمایه یک کشور زنده نگه داریم و همه مسئولان و علاقمندان به ایران باید پای کار بیایند و در این زمینه تلاش کنند. 

دکتر جهانگیری یکی از زمینه های مهم حفظ امید و نشاط و اعتماد در جامعه را فعالیت در حوزه ورزشی دانست و با اشاره به توجه و علاقه همه ملت ایران به ورزش و قهرمانان برجسته کشورمان گفت: همه مردم در هنگام برگزاری رقابت های بین المللی همنوا با خانواده های ورزشکاران آنها را تشویق می کنند و ورزش باعث همبستگی همه ما در گوشه و کنار کشور می شود. 

معاون اول رییس جمهور به محدودیت های بودجه ای کشور در شرایط کنونی اشاره کرد و گفت: با وجود همه تنگناها حرکت در حوزه ساخت و تکمیل زیرساخت های ورزشی مطلوب بوده است و از همه دست اندرکاران و پیمانکاران بخش خصوصی می خواهم با قدرت در این مسیر فعال باشند. 

دکتر جهانگیری سپس به برگزاری مجمع جهانی خزر در کشور ترکمنستان و حضور سران کشورهای همسایه خزر در این اجلاس به منظور استفاده بهتر از منابع اقتصادی این دریا اشاره کرد و گفت: بیشترین جمعیت در ساحل خزر در استان های شمالی ایران زندگی می کنند و ما می توانیم با برنامه ریزی بهتر از مزایای همسایگی با دریا به بهترین نحوه بهره مند شویم. 

معاون اول رییس جمهور گفت: ایران کشوری قدرتمند و سرمایه دار در منطقه است و آمریکایی ها قطعاً نخواهند توانست با سنگ اندازی در مسیر حرکت و توسعه کشور ما خللی ایجاد کنند.

دکتر جهانگیری با قدردانی از قهرمانان ورزشی کشور به ویژه مدال آوران برجسته استان مازندران که همواره دل مردم را شاد کرده اند گفت: دولت همه مساعی خود را به کار می بندد تا ورزش زنان و جوانان و ورزش عمومی که سلامت شادابی و نشاط جامعه را به دنبال دارد هر چه بیشتر تقویت شود. 

معاون اول رییس جمهور از گردشگری به عنوان یکی از محورهای توسعه استان مازندران یاد کرد و گفت: یکی از دغدغه های دولت در استان های شمالی کشور مربوط به پسماند است. در مقطعی که دست دولت به لحاظ بودجه ای باز بود مصوبه یک میلیارد دلاری در این خصوص تصویب شد اما متأسفانه در زمینه مقابله با این دغدغه اشکالاتی به وجود آمد که ما با قوت رفع این اشکالات را دنبال می کنیم.

دکتر جهانگیری گفت: قطعاً باید نیروگاه زباله سوزی نوشهر هر چه سریعتر تکمیل شود و به فضل الهی کمک خواهیم کرد تا کمبود بودجه برای تکمیل این نیروگاه تأمین شود. 

معاون اول رییس جمهور به موضوع ساخت ورودی نوشهر و ساخت زیرگذر از جاده کمربندی و نیز انتقال زندان از داخل شهر به خارج از منطقه اشاره کرد و قول مساعد برای پیگیری این درخواست امام جمعه و نمایندگان نوشهر داد و گفت: علاوه بر شهروندان زندانیان نیز که از نظر قضایی دوره محکومیت خود را سپری می کنند باید از فضای زندگی مناسبی برخوردار باشند. 

دکتر جهانگیری گفت: مردم شهرهای استان مازندران همواره سرزنده و با طراوت بوده اند و بایدکمک کنیم روحیه نشاط خوب مردم استان های ساحلی به کل کشور منتقل شود. 

معاون اول رییس جمهور در پایان با اشاره به عنایت ویژه رهبر معظم انقلاب برای ساخت ورزشگاه شهدای نوشهر گفت: رهبر معظم انقلاب همواره به مسایل کشور به ویژه مسایل مربوط به مناطق محروم توجه ویژه دارند و دولتمردان را به سفر به این مناطق و حل مشکلات توصیه می کنند و هر جا که خود نیز سفر کرده اند دیدگاه ها و کمک های بسیار مناسبی برای رفع دغدغه های مردم داشته اند. 

دکتر جهانگیری ادامه داد: در ساخت ورزشگاه شهدای نوشهر از همه دست اندرکاران آن به ویژه سازمان بسیج سازندگی که پیمانکار اجرای آن بوده تشکر می کنم و امیدوارم این طرح ها در منطقه بیشتر به ثمر بنشیند. 

وزیر ورزش و جوانان در این جلسه با یاداوری موفقیت های کشورمان در عرصه ورزش اظهار امیدواری کرد با استمرار مدال آوری ورزشکاران تا المپیک ۲۰۲۰ توکیو تیم موفقی در این رقابت ها داشته باشیم. 

وی با اشاره به ظرفیت های ورزشی استان مازندران از برنامه های این وزارتخانه برای تأمین فضاهای ورزشی مناسب برای برگزاری مسابقات جهانی در استان های کشور خبر داد. 

در این نشست استاندار مازندران با اشاره به این که نزدیک به هزار میلیارد پروژه اجرایی در هفته دولت افتتاح و در اختیار مردم قرار خواهد گرفت گفت: نزدیک به پنجاه درصد مدال های ورزشی جهانی و المپیکی کشور سهم جوانان مازندران بوده است و امیدواریم دولت در حمایت از ورزش قهرمانی و به ویژه فوتبال این استان کمک ویژه ای انجام دهد. 

احمدی لاشکی نماینده نوشهر نیز به اقدامات دولت در زمینه ساخت آزادراه تهران – شمال اشاره کرد و گفت: با بهره برداری از این طرح در روزهای آتی ظرفیت های استان مازندران به ویژه غرب این استان شکوفا تر خواهد شد.





  تعداد بازديدها: 3092


 
نظرات خوانندگان:
 

نظرات حاوي توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمي‌شود.

نام:
پست الکترونيک:
متن پيام:


 
آخرين اخبار و مطالب 
مرجع تقلید متفاوت در نگاه آیت‌الله ایازی
یادداشتی از: رضا غبیشاوی
درباره خبر ترور فرمانده سابق پلیس افغانستان در تهران / سکوت سکوت سکوت
محمدابراهیم باستانی پاریزی؛ ادیبی که به درس خواندن علاقه نداشت
همدستی نفوذیهای لبنان با اسرائیل علیه روند بازسازی
حزب‌الله خطاب به مقامات لبنانی: مذاکره با دشمنی که به کشتار ادامه می‌دهد، چه ارزشی دارد؟
دبیرکل حزب وطن ترکیه: سردار سلیمانی متعلق به تمام بشریت است
جروسالم پست:
منابع اطلاعاتی غربی می‌گویند ترکیه در تلاش برای استقرار رادار در خاک سوریه است؛ این می‌تواند توان اسرائیل برای حمله به اهدافی در ایران را تضعیف کند
ماجرای عکاس اهوازی که سرباز روس‌ها در جنگ شد / «در خیابان با یک پلیس روس درگیر شدم، بازداشتم کردند و گفتند یا باید ۵ سال زندان بروی یا یک سال به جنگ اوکراین»
انتشار اسناد تازه در آرشیو امنیت ملی آمریکا؛
بوش به پوتین، سال ۸۷: به همه می‌گویم نمونه همکاری من با پوتین، مسئله ایران است؛ تو در این حوزه پیش‌قدم شدی و من دنبالت آمدم/ طرح تو هوشمندانه بود؛ ایران می‌گوید برق هسته‌ای می‌خواهد، روسیه هم می‌گوید، «بفرمایید سوخت، بنابراین غنی‌سازی نیاز ندارید» / پوتین: همین‌ها را به ایران گفتم
توصیه امام صادق(ع):
دعای بعد از فرایض در ماه رجب
بیانات مقام معظم رهبری در دیدار اعضای ستاد برگزاری کنگره بزرگداشت آیت‌الله العظمی سید محمدهادی میلانی
یادداشتی از: مهرداد خدیر
الهام کلیسای روم از میترای ایرانی برای تعیین زادروز مسیح
رسانه صهیونیستی فاش کرد؛
پیام ریاض به واشنگتن: تل‌آویو مانع اصلی هرگونه صلحی است
کامروا استاد ایرانی در قطر:
اگر با یک فرد عادی در خیابان صحبت کنید،می‌گوید ایران بزرگ‌ترین تهدید ماست/در نگاه قطری‌ها حمله اسرائیل حمله به حماس بود اما حمله ایران حمله به کشورشان
گزارش اندیشکده اسرائیلی از شکست دکترین رژیم در حمله به ایران
یادداشتی از: محمود عارفی قوچانی
بازگشت به اخلاق و مردم؛ تأملی در جهانی‌بودن اندیشه امام خمینی (ره)
احمد زیدآبادی:
این "آقا صادق" واقعا از غیب و آینده خبر دارد؟
انصاری: امنیت کشور در معرض خطر است اما مرغ عده‌ای یک پا دارد
جنگ دوازده روزه رژیم اسرائیل با ایران از لنز تحلیلگر مطرح آمریکایی؛
مرشایمر: ترامپ برای اعلام آتش‌بس با ایران به‌شدت دستپاچه شد
علم الهدی: رئیسی توسط اسرائیل ترور شده است

آرشیو همه مطالب


 
پربازديدها 
اطلاعیه:
مراسم نکوداشت همشیره ی مکرمه ی اخوان گُلی
مراسم نخستین دوره اعطای جایزه جهانی امام خمینی (ره)/ سید حسن خمینی: اگر تذکر و توجه رهبرانقلاب نبود، خیلی‌ها می‌خواستند نام امام نباشد/ پزشکیان: امام خمینی (ره) فرمودند اگر مردم از ما رو برگردانند، از انقلاب و دین چیزی نخواهد ماند
گزارش تصویری/ بزرگداشت شهادت حضرت علی بن محمدالباقر(ع)و شهدای منطقه مشهد اردهال با سخنرانی سید علی خمینی
صحن حضرت زهرا(س) در حرم علوی به بهره‌برداری رسید/ جلوه‌ای از شکوه هنر و ایمان ایرانی
رئیس مجمع علمای اهل بیت(ع) ترکیه: اندیشه‌های امام خمینی(س) تحولات عظیمی را در جهان اسلام به وجود آورد
مراسم بزرگداشت سالروز شهادت شهید آیت‌الله سید محمدباقر حکیم / سید عمار حکیم: عراق با وحدت داخلی می‌تواند از زلزله ژئوپلیتیک منطقه عبور کند/ عراق نه میدان جنگ دیگران خواهد بود، نه صندوق پیام و نه خط تماس به نیابت از دیگران +تصاویر
امام جمعه بغداد:
در ایران نظامی وجود دارد که برای خود و ملت خویش احترام قائل است اما ما هنوز ساده‌ترین نیازهای خود را وارد می‌کنیم ...
اطلاعیه بزرگداشت و تسلیت:
برگزاری چهلمین روز درگذشت والده ی ماجده ی اخوان صابری پور
اختصاصی:
دو تصویر از حرم مطهر حضرت ثامن الحجج (ع) امشب 1404/10/1
گزارشی از: فاطمه صادقی
سرنوشت هواپیماهای خط‌شکن برجامی
رئیس دیوان عالی کشور: بیش از ۳۰ نفر از متهمان و محکومان پرونده چای دبش از جمله وزرای سابق و اسبق، از چندی قبل، درخواست اعاده دادرسی کرده بودند/ رسیدگی به این پرونده، طی هفته گذشته به اتمام رسید و کلیه درخواست‌های اعاده دادرسی، رد شدند
هشدار صریح ایران به اعراب خلیج فارس/ برای رسیدن به جزایر سه گانه باید از میان دریایی از خون عبور کنید!
قطعنامه ضدایرانی کانادا درسازمان ملل؛ آرای مخالف و ممتنع بیش از موافق
فؤاد حسین: ایران جنگ طلب نیست/ ادامه تهدیدات اسرائیل علیه عراق
انصاری: امنیت کشور در معرض خطر است اما مرغ عده‌ای یک پا دارد
عراق مقصران اقدام علیه حزب‌الله و انصارالله را توبیخ کرد
کلاه گشاد صرافی‌ها بر سر «فرزین» و «پاک‌نژاد» / میلیارد‌ها دلار پول نفت به کشور برنگشت
امتیازدهی بلاعوض دولت لبنان به صهیونیست‌ها
در پیام تسلیتی مطرح شد؛
سید حسن خمینی: حجت الاسلام والمسلمین صالحی منش از اوان جوانی جزو مبارزان نهضت امام خمینی(س) بود/ مرحوم صالحی‌منش از دوستان باصفا و دلسوز و از معتمدان خاص و امین بیت امام بود که با شجاعت در برابر همه آزارها ایستاد و به عهد خود با امام وفا نمود
حمید ابوطالبی:
«چرا چین به خطوط قرمز ایران احترام نمی‌گذارد؟ جسارتِ میانجیِ سلطه‌گر و بحرانِ هزینه»


 
آمار بازديد از سايت 
تعداد بازدید امروز: 1632
تعداد بازدید دیروز: 18273
بازدید کل: 78035762
مشاهده آمار کامل
تمامي حقوق براي هيئت انصارالخميني (ره) محفوظ است.