امام خمینی (ره) والله اسلام تمامش سیاست است؛ ***** مقام معظم رهبری: به گفتار امام و کردار امام اهتمام بورزید ***** امام خمینی(ره): ان شاء الله ما اندوه دلمان را در وقت مناسب با انتقام از امریکا و آل سعود برطرف خواهیم ساخت و داغ و حسرت حلاوت این جنایت بزرگ را بر دلشان خواهیم نهاد 1367/4/29 ***** امام خمینی(رحمة الله علیه) : حکومت آل سعود، این وهابیهای پست بیخبر از خدا بسان خنجرند که همیشه از پشت در قلب مسلمانان فرو رفته‌اند 1366/5/12***** امام خمینی (ره) شهادت در راه خدا مسئله ای نیست که بشود با پیروزی در صحنه های نبرد مقایسه شود، مقام شهادت خود اوج بندگی و سیر و سلوک در عالم معنویت است ***** امام خمینی (ره): ما تابع امر خداییم، به همین دلیل طالب شهادتیم و تنها به همین دلیل است که زیر بار ذلت و بندگی غیر خدا نمی رویم ***** امام خمینی(ره) ”من برای آنکه شما جوانان شایسته ای هستید، علاقه دارم که جوانی خود را در راه خداوند و اسلام عزیز و جمهوری اسلامی صرف کنید تا سعادت هر دو جهان را دریابید.„ ***** حُسنُ الخلاقِ یُدِّرُ الرزاقَ وَ یونِسَ الرِّفاقَ؛ خوش اخلاقى روزى ها را زیاد مى کند و میان دوستان انس و الفت پدید مى آورد. «نهج الفصاحه، ح 781»***** امام خمینی(س) علم همراه تهذیبِ نفس است که انسان را به مقام انسانیت می رساند .هم در علم کوشا باشید و هم در عمل و هم در تهذیب اخلاق ***** بايد مسائل اسلامي حل بشود در اينجا و پياده بشود. بايد مستضعفين را حمايت بكنند، بايد مستضعفين تقويت بشوند حضرت امام خميني قدس سره الشريف صحیفه امام – جلد 6 – صفحه 461 ***** اهمیّت فضای مجازی به انداره ی انقلاب اسلامی است "مقام معظم رهبری" ***** آن کسی قلمش قلم انسانی است که از روی انصاف بنویسد. امام خمینی (ره) ***** همان طوري که در سابق عمل مي‌شد، روضه‌خواني بشود، مرثيه گفته بشود، شعر و نثر در فضايل اهل بيت و در مصائب آنها گفته بشود. حضرت امام خميني قدس سره الشريف صحيفه امام – جلد 15 – ص 332 ***** نگذاريد پيشكسوتان شهادت و خون در پيچ و خم زندگي روزمره خود به فراموشي سپرده شوند. حضرت امام خميني قدس سره الشريف صحيفه امام، ج 21، ص 93 ***** من در ميان شما باشم و يا نباشم، به همه شما وصيت و سفارش مي‌کنم که نگذاريد انقلاب به دست نااهلان و نامحرمان بيفتد. حضرت امام خميني قدس سره الشريف صحيفه امام، ج 21، ص 93 ***** پيامبر اسلام نيازي به مساجد اشرافي و مناره‌هاي تزئيناتي ندارد. پيامبر اسلام دنبال مجد و عظمت پيروان خود بوده است که متأسفانه با سياست‌هاي غلط حاکمان دست‌نشانده به خاک مذلت نشسته‌اند. حضرت امام خميني قدس سره الشريف صحيفه امام، ج 21، ص 80 ***** پيغمبر اسلام تمام عمرش در امور سياسي بود، تمام عمرش را صرف كرد در سياست اسلامي، و حكومت اسلامي تشكيل داد. حضرت امام خميني قدس سره الشريف صحيفه امام، ج 15، ص 11 ***** امام به همه فهماند که انسان کامل شدن، علی وار زیستن و تا نزدیکی مرزهای عصمت پیش رفتن افسانه نیست. مقام معظم رهبری ***** راه ما راه امام خمینی است و در این راه با همه قدرت و قاطعیت خود حرکت خواهیم کرد. مقام معظم رهبری


 

 

 

تاريخ انتشار: 07 خرداد 1398 ساعت 00:37:29
نگاهی دیگر(قسمت چهارصد و پنجاه وهشتم)
اصلاح غلط قانون اساسی

گفتم آقاجون بالغ بر ۱۰۰ یا ۱۵۰ نماینده در نامه‌‌‌ ای خطاب به رهبری بازنگری در قانون اساسی برای تشکیل مجلس دوم (سنا) را پیشنهاد دادند.
گفت: اصلاح قانون اساسی در اصل ۱۷۷ تحت عنوان بازنگری آمده ، یعنی باید براساس تغییر نگرش اجتماعی و مدیریتی کشور شکل گرفته باشد.
گفتم: یعنی تغییر قانون اساسی در ۱۳۶۸ هم براساس تغییر نگرش اجتماعی و مدیریتی کشور شکل گرفت؟
گفت: خیر بلکه تغییر برخی اصول صرفا  برای پاسخگویی به سه مشکل مدیریتی ذیل در کشور انجام شد.
- شرط مرجعیت باید برای ایجاد امکان انتخاب افراد شایسته با شرط اجتهاد جایگزین می شد.
- مشکلات عملکردی قضایی با جایگزینی مدیریت ریاستی بجای مدیریت شورایی دیده شد.
- اختلاف عدیده رییس جمهور منتخب مردم با نخست وزیر رییس دولت منتخب مجلس در حذف پست نخست وزیری و ریاست رییس جمهور بر هیات دولت تعریف شد.
- بخشی از اختیارات رییس جمهور در امور نظامی و نیروهای مسلح با حذف شورای عالی دفاع و برخی ابر بنیادها و صدا و سیما هم به حوزه رهبری افزوده شد.

گفتم: درخواست تغییرات سه گانه در قانون اساسی مبتنی بر نوعی تغییر نگرش نبود؟
گفت: تغییر نگرش با تغییر باورها ، یافته های علمی ، کسب تجربیات مدیریتی و اجرایی یا آرمان گرایی مبتنی بر نوگرایی شکل می گیرد که در مقطع مذکور و امروز شاهد تحقق هیچ یک نبوده و نیستیم.
گفتم: یعنی مانند دهه شصت هنوز برای فرار یا رفع برخی مشکلات اجرایی بدنبال تغییر قانون اساسی هستند؟
گفت: تغییر نگرش فرایندی عمیق و طولانی است که باید توسط علما ، اندیشمندان و محققین نظریه پردازی گردد ، ضرورتی که در اواخر دهه شصت و امروز در اواخر دهه نود غایب بزرگ تصمیم گیری در بازنگری اصولی از قانون اساسی بود.
گفتم: یعنی بیش از ۱۰۰ یا ۱۵۰ نماینده بدون نگرشی صحیح و قابل اتکا از تغیر یا اصلاح نگرش نامه پیشنهاد اصلاح قانون اساسی به رهبری را امضا کردند؟
گفت: واقعیت این است که برخی نمایندگان ناتوان از قانون گذاری موثر در امور جاری و ابتدایی حتما عاجر از درک مفهوم نگرش و بازنگری مبتنی بر تغییر نگرش و باورهای اجتماعی هستند.
- چنانکه درخواست خام و نسنجیده امروز صرفا در همراهی یا مقابله با اشاره آقای روحانی به عدم تناسب انتظارات و اختیارات رییس جمهور است.

گفتم: فرمان رهبری در ضرورت فرماندهی واحد برای مقابله با جنگ تمام عیار اقتصادی تحمیلی آمریکا که به تشکیل شورای روسای سه قوه انجامید افزایش اختیارات رییس جمهور نیست.
گفت: در مورد تصمیمات اجرایی شورای سران باید به چند نکته توجه کرد.
- اولا آقای روحانی پس از تشکیل شورای سران به موضوع عدم تناسب انتظارات و اختیارات رییس جمهور اشاره کردند.
- ثانیا تشکیل شورای مذکور عملا به معنای تفویض اختیار تصمیم گیری اجرایی از رییس جمهور و دولت به شورای سران سه قوه است.
- ثالثا مشخص نیست مواضع سران در موضوعات مختلف کلیدی جاری چیست و مسئولیت تصمیمات شورای سران بعهده کدام یک از سران می باشد.
- رابعا نیروهای مسلح ، مجلس و قوه قضاییه فارغ از تصمیمات شورا و براساس رویه معمول به فعالیت خود ادامه می دهند.

گفتم: تغییر حوزه اختیارات رییس جمهور نمی تواند موضوع بازنگری قانون اساسی باشد؟
گفت: بازنگری در قانون اساسی اصلاح یک قوانین جاری و اجرایی نیست چنانکه تغییر مثلا حدود اختیارات رییس جمهور یا مقام و مرجع قانونی دیگر باید با فلسفه و روح حاکم بر قانون اساسی سازگار و رابطه معناداری با مقدمه و یکپارچه گی تمام اصول قانون اساسی داشته باشد ، بهمین دلیل در اصلاح قانون اساسی سخن از تغییر نیست بلکه بازنگری است.
گفتم: یعنی برای بازنگری قانون اساسی باید با چراغ مطالعه و تحقیق علمی به عقب باز گردیم ، باید به فلسفه و اهداف عالی شکل گیری قانون اساسی بازگشت ،  باید گذشته ، شرایط موجود ، آرمان ها و ضرورت های فردا را با توجه به جامعه ، عوامل داخلی و خارجی موثر لحاظ کرد ، باید اصلاح یک اصل در تاثیر متقابل با اصول سایر ارکان قانون اساسی بررسی گردد.
گفت: بهمین دلیل شاید برخلاف فهم اصلاح اصل ۱۷۷ قانون اساسی که فرایند بازنگری قانون اساسی  است مهمترین اولویت باشد.
_ باید بازنگری متکی بر خواست و اراده صرف ارکان رسمی حکومت مندرج در اصل ۱۷۷ قانون اساسی به ساز و کارهای اجتماعی و مراکز علمی ارجاع و استوار گردد.
_ باید تغییرات و ضرورت های اجتماعی توسط مراکز علمی ، پژوهشی ، گروه های مرجع و اقشاری شناسایی نظریه پردازی ، تا با عبور از مجاری قانونی در فرایند بازنگری قرار گیرد.
- متاسفانه شورای بازنگری مندرج در اصل ۱۷۷ متشکل از ده ها عنصر حکومتی بعلاوه تنها سه شخصیت علمی انتصابی است (۵٪ اعضا) یعنی که مراکز علمی و پژوهشی ، گروه های مرجع و اقشار مختلف اجتماعی در خواست  ، فرایند انتخاب و تصمیم سازی کم و کیف موضوعات انتخابی برای بازنگری دیده نشده و عملا نیستند.





  تعداد بازديدها: 3059


 
نظرات خوانندگان:
 

نظرات حاوي توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمي‌شود.

نام:
پست الکترونيک:
متن پيام:


 
آخرين اخبار و مطالب 
گزارشی از: داوود سلیمانی
فریاد دانشجویان امریکا
گزارشی از: رها معیری
خطر خالی شدن بیمارستان های دولتی از پزشکان مجرب
مستاجران در دو جبهه می‌جنگند
اجاره‌نشین‌ها در محاصره!
از وضعیت اورژانسی تا مهاجرت‌های اجباری
پروازهای فوق‌العاده در ایستگاه‌های پرستاری!
در گفت‌وگو با آیت‌الله استادی
مخارج بی‌حساب در مجالس ترحیم
یادداشتی از: جمال ریان، خبرنگار رسانه:
دخالت امارات در امور همه کشور ها
امارات با ساخت یک محله کاملا یهودی در کشور موافقت کرد
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس:
در حوزه بیماران خاص با کمبود دارو مواجه هستیم
واکنش محمد مهاجری به پست جدید جمیله علم‌الهدی؛ وای به حال دانشگاهی که بانوی اول عضو هیات جذب اساتیدش باشد
شفاف‌سازی درباره «چای دبش» و «نهاده‌های دامی»؛ مطالبه‌ای ملّی
یادداشت:
آیا معمای طالبان حل خواهد شد؟
ادای احترام پیروان ادیان الهی به امام خمینی(س) برگزار می‌شود
در نشست «آب، آمایش سرزمین و توسعه پایدار» تاکید شد؛
فرشاد مومنی: اراده های مشکوکی، در پی تبدیل اراضی عمومی و دولتی برای زمین خواری هستند/ آمادگی برای گفت و گوی صادقانه با مردم درباره دخل و خرج ارزی وجود ندارد/ با دامن زدن به فعالیتهای رانتی معدنی، فروپاشی فعالیتهای صنعتی را پنهان کرده اند
نامۀ سرگشوده حزب مهستان به وزیر اقتصاد
مالیات آری؛ اما نه 30 و 50 و 70 درصد!
یادداشتی از: مهرداد خدیر
چرا پاسخ سخن‌گوی شورای نگهبان درباره رد صلاحیت رییس جمهور پیشین قانع کننده نیست؟
کدام کشورها بیشترین حاجی را دارند؟
سخنگوی کمیسیون انرژی: واردات خودروی برقی در حد شعار است/ زیرساخت نداریم
گزارش تصویری:
مراسم سوگواری حضرت امام جعفر صادق(ع) در هیئت انصارالخمینی (ره) حسینیه آل یاسین (ع) 1403/2/14
《در خدمت و خیانت مطبوعات》به روایت مرحوم سید جمال‌الدین اسد آبادی
نماینده ایرلندی پارلمان اروپا: به گونه‌ای رفتار می‌کنید که انگار ایران یک روز از خواب بیدار شد و بی‌دلیل تصمیم گرفت به اسرائیل حمله کند،

آرشیو همه مطالب


 
پربازديدها 
گزارش تصویری:
برگزاری کلاس درس نهج البلاغه توسط استاد حاج بهرام رحیمی در هیئت انصارالخمینی (ره) حسینیه ی آل یاسین (ع) 1403/2/10
در دیدار امام و کانون نویسندگان چه گذشت؟
عضو هیات علمی دانشگاه اهواز:
سید مرتضی افقه: در شرایط فعلی معیشت و رفاه جزو اولویت‌ها نیست و با تداوم روش و شیوه‌های فعلی فقط فقر تولید خواهد شد.
پوستر:
حجاب از منظر مقام معظم رهبری
توصیه پلیس برای نصب ردیاب روی خودرو
حضرت امام: ملت‌ها باید حکومت‌ها را وادار کنند که در مقابل اسرائیل بایستند
تصویری کمیاب از دیدار یحیی السنوار با رهبر انقلاب
یادداشتی از: حجت الاسلام محمدکاظم تقوی
مطهری امام
یادداشتی از: حجت الاسلام هادی سروش
اگر مطهری و مبارزه او با تحجر ادامه داشت...
عکس:
تصویری دیده نشده از رهبر معظم انقلاب اسلامی
در دیدار جمعی از وزرا و معاونان سابق رئیس‌جمهور؛
روحانی: پاسخ من به شورای نگهبان به زودی منتشر می‌شود تا مردم از سطح درک اعضای این شورا از مسائل حیاتی کشور مطلع شوند!
در جمع فارغ التحصیلان انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران؛
آیت‌الله مرتضوی: «حفظ نظام» به معنای نظام عام اجتماعی است؛ نه نظام سیاسی
حضور نخست وزیر بورکینافاسو در حرم امام خمینی/ سید حسن خمینی: از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی تاکید ما بر ایستادگی روی پای خودمان و زنده کردن هویت دینی‌مان بود‌ | کیلم دو تامبلا: باید گروهی از کشورها از جمله ایران در مقابله با کشورهای قدرتمند جهان تشکیل شود
عصبانیت میرسلیم از دولت /اعطای دکتری افتخاری دانشگاه فرعی به دست معاون دانشگاه به رئیسی چه افتخاری دارد؟
به مناسبت گرامیداشت روز معلّم
بیانات مقام معظم رهبری در دیدار معلمان
اختصاصی:
دو پوستر فرهنگی، اجتمایی بمناسبت روزکارگر و معلم، آثاری از خانم شیرین نوشیروان
اطلاعیه:
برگزاری مراسم سوگواری حضرت امام جعفر صادق(ع)
یادداشتی از: حجت الاسلام هادی سروش
اگر مطهری و مبارزه او با تحجر ادامه داشت
یادداشتی از: محمدعلی خسروی
هزینه فایده سفر رئیس جمهور به پاکستان
طالبان در پنجشیر جمع‌آوری موبایل‌ های هوشمند را از سر گرفته‌اند


 
آمار بازديد از سايت 
تعداد بازدید امروز: 248
تعداد بازدید دیروز: 28312
بازدید کل: 67239530
مشاهده آمار کامل
تمامي حقوق براي هيئت انصارالخميني (ره) محفوظ است.